Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

QUOTE(Medinis @ 2009 04 26, 15:31)
Paduoti į teismą aš galiu bet ką. Jei teismas pripažins, kad tas žmogus nėra turto savininkas, tuomet viskas kaip ir aišku. Jei pripažins, kad jis yra savininkas - turi susimokėti mokesčius. Visais atvejais laimima.

tik pirmiausia ji teismas tures i teisma prisisaukti,jei tas zmogus sugalvos slapstytis nuo teismo tai tik vilkinimas ir pinigu metimas i bala ,pagal siandienine teisetvarka laimi tas kas yra veiklesnis ir nieko nelaukia,
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 04 26, 15:36)
Iki trijų metų... Realios negaus, bet lygtinai gali. Teistumas... Aš nerizikuočiau.

na jau ,negasdink niekas cia tokiom bausmem nesisvaisto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 26, 15:36)
Iki trijų metų... Realios negaus, bet lygtinai gali. Teistumas... Aš nerizikuočiau.

nusibodo jau ir advokatui moketi uz konsultacijas,ir notarui uztai ir parasiau cia.
tai visai nieko butu biggrin.gif ,galvoju g.gif
Atsakyti
mane vyras is buto su vaiku i gatve ismete nors te buvau registruota ir jo nieks nenuteise ir nepasodino
Atsakyti
[quote=odelija1,2009 04 26, 15:40]tik pirmiausia ji teismas tures i teisma prisisaukti,jei tas zmogus sugalvos slapstytis nuo teismo tai tik vilkinimas ir pinigu metimas i bala ,pagal siandienine teisetvarka laimi tas kas yra veiklesnis ir nieko nelaukia,

slapstytis jis nesislapstys,bet jau ir anksciau buvo minejes,kad pasiims geriausia advokata ir uzkis musu advokata,pinigu zmogelis nestokoja,o pas mus ju kaip ir trukumas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sossos: 26 balandžio 2009 - 14:46
QUOTE(sossos @ 2009 04 26, 12:02)
as irgi lygiai taip pat galvoju,visiskai  drinks_cheers.gif  su jumis,nes jau perejom daug instituciju ir notarai ir teisines pagalbos,bet matau,kad cia viskas vyktu dar ilgai ir ilgai

O ka pataria tie visi konsultantai? Ar pataria daryti ta, ko jus nenorit? Teks, jei jie teisingai pataria, nors jums ir nepatinka. Manau iskraustydami patys galit prisidaryti bedos. O del laiko, lauket 20 metu, tai jau kokie metai nieko nepakeis. Tuo labiau siuo metu parduot buto tikrai neapsimoka mirksiukas.gif Darykit viska tvarkingai, paskiau bus ramu 4u.gif
Atsakyti
tai tegul ir samdosi ta advokata vis bus kokia nors veikla,ir gal koki sprendima rasite,nera padeties be iseities
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 04 26, 14:41)
mane vyras is buto su vaiku i gatve ismete nors te buvau registruota ir jo nieks nenuteise ir nepasodino

Registracija siais laikais nieko nereiskia, svarbi nuosavybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2009 04 26, 15:46)
O ka pataria tie visi konsultantai? Ar pataria daryti ta, ko jus nenorit? Teks, jei jie teisingai pataria, nors jums ir nepatinka. Manau iskraustydami patys galit prisidaryti bedos. O del laiko, lauket 20 metu, tai jau kokie metai nieko nepakeis. Tuo labiau siuo metu parduot buto tikrai neapsimoka mirksiukas.gif Darykit viska tvarkingai, paskiau bus ramu 4u.gif

pataria laukti,kol jis teiksis susirinkt smutkes is cia,ko tikrai nebus.visi tik taip ir sako jau sitiek metu lauket,dar dar kokie 5 tikrai nepamaisys,jau tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sossos @ 2009 04 26, 14:48)
pataria laukti,kol jis teiksis  susirinkt smutkes is cia,ko tikrai nebus.visi tik taip ir sako jau sitiek metu lauket,dar dar kokie 5 tikrai nepamaisys,jau tikrai ne schmoll.gif

I ka jus kreipetes? Nesamones pataria.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2009 04 26, 15:47)
Registracija siais laikais nieko nereiskia, svarbi nuosavybe 4u.gif

va cia tas ir yra,kad jo sitam bute ne kvapo,nieks nepriklauso jam cia
Papildyta:
QUOTE(rainiukas @ 2009 04 26, 15:51)
I ka jus kreipetes? Nesamones pataria.

i advokatus,uztai ir rasau,kad nusibodo moketi pinigus uz nieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sossos @ 2009 04 26, 14:52)
va cia tas ir yra,kad jo sitam bute ne kvapo,nieks nepriklauso jam cia

Jei taip butu, advokatai patartu kreiptis i antstolius ir iskraustyti daiktus. Vadinasi jus kazko nepasakot (ar nezinot) iki galo.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2009 04 26, 15:53)
Jei taip butu, advokatai patartu kreiptis i antstolius ir iskraustyti daiktus. Vadinasi jus kazko nepasakot (ar nezinot) iki galo.

va taip ir buvo,tada patare nueit pas notare ir parasyt jam laiska,kuri issiunte jam,kad per 30dienu issinesdintu su visu savo turtu is nesavo nuosavybes,o rezultato jokio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sossos: 26 balandžio 2009 - 14:57