Tikrai paduočiau į teismą. Ir į policiją pareiškimą apie įsilaužimą - būtinai.
183 straipsnis. Turto pasisavinimas
1. Tas, kas pasisavino jam patikėtą ar jo žinioje buvusį svetimą turtą ar turtinę teisę,
baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.
Jei yra teismo sprendimas padalinti turtą (butą) jūs neturite į jį visiškai jokios teisės. Aš tiesiog perspėju, nes galite turėti didelių nemalonumų.
QUOTE(Medinis @ 2009 04 26, 15:05)
Tikrai paduočiau į teismą. Ir į policiją pareiškimą apie įsilaužimą - būtinai.
1. Tas, kas pasisavino jam patikėtą ar jo žinioje buvusį svetimą turtą ar turtinę teisę,
Jei yra teismo sprendimas padalinti turtą (butą) jūs neturite į jį visiškai jokios teisės. Aš tiesiog perspėju, nes galite turėti didelių nemalonumų.
Medinis,o kaip tau atrodo sios dienos situacija ?popieriuose tai kol kas savininkas tik vienas ir daugiau nieko nera .Is registru paimta pazyma buvo parodyta notarei,kuri irgi ta pati patvirtino,kad siai dienai savininkas tik vienas ir gali daryt ka nori,parduot buta keist ar dar kazka
p.s o ka tu siulai dar daryt?moket toliau uz jo kambary,ir taip gyventi?
QUOTE(sossos @ 2009 04 26, 15:10)
Parduokit. Aš nežinau kokius dokumentus turi kitas turto savininkas. Jei jis turi teismo sprendimą - jis savininkas. Galite kreiptis į teismą, kad dalys būtų atidalintos. Arba kad teismo sprendimas būtų pakeistas, motyvuojant ilgą laiką nemokamais mokesčiais.
QUOTE(Medinis @ 2009 04 26, 15:17)
Parduokit. Aš nežinau kokius dokumentus turi kitas turto savininkas. Jei jis turi teismo sprendimą - jis savininkas. Galite kreiptis į teismą, kad dalys būtų atidalintos. Arba kad teismo sprendimas būtų pakeistas, motyvuojant ilgą laiką nemokamais mokesčiais.
parduot nenori,o kitas savininkas turi tik notariskai patvirtinta popieriu,kad jam priklauso ,bet daugiau nieko ir nera susitvarkes popieriu iki galo,daugiau jis niekur nedominuoja,ir jau daug metu nemoka nieko
o paduodant i teisma,dar kruva pinigu kainuos,tik nieks negali tiksliai pasakyt kiek?ir dar velniai zino kiek metu truks visas sitas brudas?
QUOTE(sossos @ 2009 04 26, 15:10)
Medinis,o kaip tau atrodo sios dienos situacija ?popieriuose tai kol kas savininkas tik vienas ir daugiau nieko nera .Is registru paimta pazyma buvo parodyta notarei,kuri irgi ta pati patvirtino,kad siai dienai savininkas tik vienas ir gali daryt ka nori,parduot buta keist ar dar kazka
tai uztat ir darot ka norit o po to kam ko reiks tas per teismus ir ras teisybe
o tas asmuo registruotas bute?tada reiktu kitokiu priemoniu
ka paduot i teisma savininka kuris neegzistuoja?nejuokinkit,juk jis kazkur popieriuose ,net kadastre nesusitvarkes
QUOTE(odelija1 @ 2009 04 26, 15:25)
tai uztat ir darot ka norit o po to kam ko reiks tas per teismus ir ras teisybe
ne neregistruotas
QUOTE(Medinis @ 2009 04 26, 15:25)
Paduokite į teismą ir susigražinkite visus nesumokėtus mokesčius. Tuo pačiu bus išspręstas ir nuosavybės klausimas.
laiko vilkinimas bus ,tai ir ieskau budu kaip greiciau uzbaigti visa sita bruda,ismesim smutkes ir lai jis tada paduoda
QUOTE(odelija1 @ 2009 04 26, 15:29)
ka paduot i teisma savininka kuris neegzistuoja?nejuokinkit,juk jis kazkur popieriuose
Paduoti į teismą aš galiu bet ką. Jei teismas pripažins, kad tas žmogus nėra turto savininkas, tuomet viskas kaip ir aišku. Jei pripažins, kad jis yra savininkas - turi susimokėti mokesčius. Visais atvejais laimima.
tai butu geriausias zingsnis ir paskui tegul jis sau suka smegenis ka toliau daryti
QUOTE(odelija1 @ 2009 04 26, 15:29)
ka paduot i teisma savininka kuris neegzistuoja?nejuokinkit,juk jis kazkur popieriuose ,net kadastre nesusitvarkes
va butent ,kad taip ir yra,siai dienai savininkas vienas ir tik vienas
QUOTE(odelija1 @ 2009 04 26, 15:32)
tai butu geriausias zingsnis ir paskui tegul jis sau suka smegenis ka toliau daryti
Iki trijų metų... Realios negaus, bet lygtinai gali. Teistumas... Aš nerizikuočiau.