QUOTE(vienpaneles @ 2011 10 28, 20:10)
Laba diena,
Vienas negeras žmogus pasiskolino iš manęs pinigų. Dabar , suprantu, kad viską jis buvo paskaičiavęs, žinojo, kad išsisuks nuo grąžinimo.
mes pasirašėm paprastąjį vekselį. Viską padariau pagal įstatymo numatytą tvarką, ir dabar byla guli pas antstoli. Tačiau jau du metai, kaip nieko neatgaunu. Nes jis atseit negauna pajamų. Dabar jis oficialiai įdarbintas UAB "Fabriko", aš pati tai atkapsčiau ir kreipiausi pas antstolį. pasak antstolio, šį įmonė nevykdo veiklos ir į jo sąskaitas neįkrenta pinigai. Taip, bet juk įmonė jam gali mokėti grynais!!!!!
ką man daryti??
Jei antstolis išsiuntė patvarkymą vykdyti vykdomąjį dokumentą kur nurodo, kad iš skolininko pajamų išskaičiuotų skolą, visai nesvarbu ar grynais ar pavedimu gauna atlyginimą. Darbdavys privalo išskaičiuoti sumas ir pervesti antstoliui. Na jei pajamos neoficialios tai nieko nepadarysit...,o antstolius tikrai karts nuo karto reikia pagaliuku pakirbinti, kad neužsnustų
Papildyta:
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 02, 22:07)
Sveiki!gal kas gales patarti,situacija tokia,kad pries daug metu mano babules giminaitis turejo dideli zemes sklypa ,miska ir upeli.jis mire,po kazkiekk metu suzinojom,kad galima i ta zeme pretenduot,bet tas palikimas dalinamas ant dvieju gimines nariu.tas zemes sklypas su misku ir upe jau yra uzimtas,ten pastatytas namas,zodziu,atejo popierius,kad to s zemes tikrai jau neatgausim,pradejo siulyti kitas,bet,kaip suprantu daba r yra toks istatymas,kad zeme su misku duot negali?dabar reikalas sustojo,nes tvarke dvi babules,viena nieko ten nesuprantanti,o kita,kaip turgaus boba,rekia daug,o tolko jokio.vyko teismas ir priskyre joms ligiomis dalimis zeme,tik nera paskirta vieta,nes ta,kuria siule joms netiko.bet,kiek esu skaiciusi tuose laiskuose,pas juos tokia tvarka,jog,jeigu netinka sklypas,reikia vel rasyti prasyma isskirti kita sklypa.jos to nepadare,ateina laiskas,kur praso sklypo patikslinimo.ta babulia turgininke neduoda kaikuriu dokumentu,kur galima pasirinkti sklypa,nes ji buvo pazymejusi,jog tie dokumentai atkeliautu tik jai.tai kyla klausimas,jeigu teismo isakymu jos jau,kaip ir pripazintos zemes savininkemis,tai ar butinai jos turi si reikala tvarkyti dviese,ar as galiu be tos bobs sutvarkyt musu zemes sklypo(nepasirinkto)klausima?ns su ja susitarti absoliuciai neimanoma.
Kai taip viskas sudėtinga ,manau,kad jums reikės rimtesnio patarėjo nei mamų klubas