Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

Sveiki. gavau teismo nutarima savo naudai , man turi atlyginti 320 litu zala, nuteistasis nepilnametis ir siuo metu atlieka bausme uz kita nusikaltima, kaip suprantu sioje situacijoje atsako tevai, dabar turiu kreiptis i anstolius? Kiek tai gali kainuot ir ar isvis apsimoka vargt? Kiek zinau to veikejo motina dirbanti.
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2011 07 28, 09:10)
Sveiki. gavau teismo nutarima savo naudai , man turi atlyginti 320 litu zala, nuteistasis nepilnametis ir siuo metu atlieka bausme uz kita nusikaltima, kaip suprantu sioje situacijoje atsako tevai, dabar turiu kreiptis i anstolius? Kiek tai gali kainuot ir ar isvis apsimoka vargt? Kiek zinau to veikejo motina dirbanti.

Man atrodo antstolio išlaidas dengia skolininkas. Antstoliai išsiųsdami vykdomuosius dokumentus įmonei ,kurioje dirba skolininkas (šiuo atveju turbūt motinai) priskaičiuoja savo išlaidas. Laabai dažnai jos būna didesnės už pačią skolą. Šiaip pasiskambinkit antstoliams , pasitarkit. Gal dar tiesiog parašykit skolininkui (motinai) raginimą padengti skolą geranoriškai, o jei ne - pas antstolius.
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2011 07 28, 09:24)
Man atrodo antstolio išlaidas dengia skolininkas. Antstoliai išsiųsdami vykdomuosius dokumentus įmonei ,kurioje dirba skolininkas (šiuo atveju turbūt motinai) priskaičiuoja savo išlaidas. Laabai dažnai jos būna didesnės už pačią skolą. Šiaip pasiskambinkit antstoliams , pasitarkit. Gal dar tiesiog parašykit skolininkui (motinai) raginimą padengti skolą geranoriškai, o jei ne - pas antstolius.

o kaip suzinot jos duomenis, kas man juos suteiks?
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2011 07 28, 13:12)
o kaip suzinot jos duomenis, kas man juos suteiks?

O teismo dokumentuose niekur nėrą? Jei gavote teismo nutartį tai gal yra atsakovo,ieškovo adresai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2011 07 28, 13:16)
O teismo dokumentuose niekur nėrą? Jei gavote teismo nutartį tai gal yra atsakovo,ieškovo adresai? g.gif

yra skolininko. Matyt tuo adresu ir reik rasyt?
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2011 07 28, 13:54)
yra skolininko. Matyt tuo adresu ir reik rasyt?

Taip. Tik viską nurodykit, informuokit ,kad jei nesumokės geruoju kreipsitės į antstolius ir jiems reikės padengti antstolių išlaidas . Būtinai nurodykit terminą iki kada jie turi sumokėti ir atsiskaitomąją sąskaitą. Pridėkit teismo nutarties kopiją.

Būtinai siųskit registruotu laišku ir saugokit čekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiga1: 28 liepos 2011 - 13:03
QUOTE(Vaiga1 @ 2011 07 28, 14:00)
Taip. Tik viską nurodykit, informuokit ,kad jei nesumokės geruoju kreipsitės į antstolius ir jiems reikės padengti antstolių išlaidas . Būtinai nurodykit terminą iki kada jie turi sumokėti ir atsiskaitomąją sąskaitą. Pridėkit teismo nutarties kopiją.

Būtinai siųskit registruotu laišku ir saugokit čekį.

Dekuj. bandysiu.
Atsakyti
Laba diena,

Kreipiuosi su tokiu prasymu, gal kas turite arba zinote kur rasti parsisiusti skyrybu sutarties blanka? Man reikia sutarties vianam is sutuoktiniu prasant skyrybu.

Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2011 08 03, 13:17)
Laba diena,

Kreipiuosi su tokiu prasymu, gal kas turite arba zinote kur rasti parsisiusti skyrybu sutarties blanka? Man reikia sutarties  vianam is sutuoktiniu prasant skyrybu.

jeigu skiriates ne abipusiu sutarimu, tai rekia rasyti ieskini.apie kokia sutarti kalba?
va jeigu abu sutiktumet - tada pareiskimas ir sutartis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2011 08 03, 14:17)
Laba diena,

Kreipiuosi su tokiu prasymu, gal kas turite arba zinote kur rasti parsisiusti skyrybu sutarties blanka? Man reikia sutarties  vianam is sutuoktiniu prasant skyrybu.

Tokių blankų nėra.

1. Jei vienam iš sutuoktinių prašant, teismui ir rašomas prašymas, bet tam turite atitikti numatytas sąlygas.

2. Jei abiejų sutuoktinių sutarimu, tai teismui rašomas pareiškimas ir pridedama sutartis dėl santuokos nutraukimio pasekmių

3. Jei dėl vieno (ar abiejų) sutuoktinių kaltės, teismui teikiamas ieškinys.

Kokiu pagrindu tiksliai norite skirtis?
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2011 08 03, 17:02)
Tokių blankų nėra.

1. Jei vienam iš sutuoktinių prašant, teismui ir rašomas prašymas, bet tam turite atitikti numatytas sąlygas.

2. Jei abiejų sutuoktinių sutarimu, tai teismui rašomas pareiškimas ir pridedama sutartis dėl santuokos nutraukimio pasekmių

3. Jei dėl vieno (ar abiejų) sutuoktinių kaltės, teismui teikiamas ieškinys.

Kokiu pagrindu tiksliai norite skirtis?

Gyvename atskirai ( jis gyvena uzsienyje), bendro turto nekilnojamo neturime, vaiku bendru taip pat neturime.
Vyras net neplanuoja grizt.
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2011 08 03, 15:37)
Gyvename atskirai ( jis gyvena uzsienyje), bendro turto nekilnojamo neturime, vaiku bendru taip pat neturime.
Vyras net neplanuoja grizt.

Tai cia reiketu rasyti ieskini teismui del skyrybu del vieno sutuoktinio kaltes, nes jus jo tieisog nerasite, kad pasirasytu sutarti del santuokos teisiniu pasekmiu.
Atsakyti