Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

QUOTE(Jolyte @ 2011 06 25, 11:39)
Oj, kaip ačiūūūū už pastabą. Daugiau jokių žinučių šioje temoje. Labai atsiprašau už klaidinimą.

Labai prasom 4u.gif galite ir toliau rasynet, jei ka pataisysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Gal kartais kas turi bendro pareiškimo dėl tėvystės pripažinimo pavyzdį? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DykumosSniegas: 30 birželio 2011 - 15:46
QUOTE(iliuminati @ 2011 06 30, 14:16)
Laba,

Gal kartais kas turi bendro pareiškimo dėl tėvystės pripažinimo pavyzdį? 4u.gif  blush2.gif

Konkretaus pavyzdžio neturiu, bet galėsiu paruošt, jei labai reikės.
Atsakyti
Sveiki,turiu toki klausima.Drauges pazistamas gyvena su mergina kuri pagimde jam vaika,bet jie nera susituoke ir motina visiskai nipriziuri savo vaiko.Ji neturi savo gyvenamojo ploto gyvena pas vaiko teva.Vaiko tevas labai bijo prarast sunu ir del to gyvena su vaiko motina.jai jis paduotu i teisma,ir noretu prisiteist sunu sau ar jam atiduotu sunu,ar liktu sunus su motina?Jis turi darba gyvenamaji plota o vaiko motina neturi nieko.
Atsakyti
Net nežinau, ar čia pataikiau, bet labai reikia patarimo 4u.gif .
Žodžiu, važiavau be diržų, pagavo ir gavau baudą 50lt (čia kaip, apskritai, pirmas prasižengimas). Čia viskas OK, bet va pavedimą padariau iš vyro sąskaitos ir nurodžiau pagal kokį dok-ą ir jo numeriuką. O dbr gaunu laišką, kad tos baudos nesumokėjau, į svarstymą neatvykau ir bauda dbr jau paskirta 120 Lt. Skambinau toms moteriškėms, tai jos tipo visas įmokas administruoja tik pagal vardą/pavardę ir asmens kodą. Tipo vyras padarė ir galės susigrąžinti tuos pinigus, o aš privalau jau tuos 120lt mokėti. Nu, supykau juodai..pinigus sumokėjau. Klausiau, kur yra parašyta, kad privalėjau pavedime nurodyti savo vardą pavardę ir ak, o jos "mūsų tokia duomenų bazė, kitaip nematom ir bla bla bla..nepatinka, skųskit"..
Tai, kokia realiai yra galimybė, kad man apskundus šį nutarimą, laimėčiau? Bijau, kad paskui, nieko nepeščiau ir dar už teismo išlaidas reiktų sumokėt cool.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 04 liepos 2011 - 14:01
QUOTE(liepa99 @ 2011 07 04, 14:00)
Net nežinau, ar čia pataikiau, bet labai reikia patarimo  4u.gif .
Žodžiu, važiavau be diržų, pagavo ir gavau baudą 50lt (čia kaip,  apskritai, pirmas prasižengimas). Čia viskas OK, bet va pavedimą padariau iš vyro sąskaitos ir nurodžiau pagal kokį dok-ą ir jo numeriuką. O dbr gaunu laišką, kad tos baudos nesumokėjau, į svarstymą neatvykau ir bauda dbr jau paskirta 120 Lt. Skambinau toms moteriškėms, tai jos tipo visas įmokas administruoja tik pagal vardą/pavardę ir asmens kodą. Tipo vyras padarė ir galės susigrąžinti tuos pinigus, o aš privalau jau tuos 120lt mokėti. Nu, supykau juodai..pinigus sumokėjau. Klausiau, kur yra parašyta, kad privalėjau pavedime nurodyti savo vardą pavardę ir ak, o jos "mūsų tokia duomenų bazė, kitaip nematom ir bla bla bla..nepatinka, skųskit"..
Tai, kokia realiai yra galimybė, kad man apskundus šį nutarimą, laimėčiau? Bijau, kad paskui, nieko nepeščiau ir dar už teismo išlaidas reiktų sumokėt  cool.gif ..

Ne nu virsune blink.gif
tai tada turetu perspeti kaip daryti pavedima, manau tikrai pasidomek, niekad taip nebuvo nutike tai patarti negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 07 04, 15:00)
Net nežinau, ar čia pataikiau, bet labai reikia patarimo  4u.gif .
Žodžiu, važiavau be diržų, pagavo ir gavau baudą 50lt (čia kaip,  apskritai, pirmas prasižengimas). Čia viskas OK, bet va pavedimą padariau iš vyro sąskaitos ir nurodžiau pagal kokį dok-ą ir jo numeriuką. O dbr gaunu laišką, kad tos baudos nesumokėjau, į svarstymą neatvykau ir bauda dbr jau paskirta 120 Lt. Skambinau toms moteriškėms, tai jos tipo visas įmokas administruoja tik pagal vardą/pavardę ir asmens kodą. Tipo vyras padarė ir galės susigrąžinti tuos pinigus, o aš privalau jau tuos 120lt mokėti. Nu, supykau juodai..pinigus sumokėjau. Klausiau, kur yra parašyta, kad privalėjau pavedime nurodyti savo vardą pavardę ir ak, o jos "mūsų tokia duomenų bazė, kitaip nematom ir bla bla bla..nepatinka, skųskit"..
Tai, kokia realiai yra galimybė, kad man apskundus šį nutarimą, laimėčiau? Bijau, kad paskui, nieko nepeščiau ir dar už teismo išlaidas reiktų sumokėt  cool.gif ..

Visa laika taip buvo ir yra,jei is kitos saskaitos mokat uz save bauda ar dar kazka reikia nurodyti Varda Pavarde ir asmens koda,nes tikrina pagal konkretus duomenys asmens kuris gavo bauda,todel manau jus padaret klaida ir teks sumoketi didesne suma.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 04, 20:13)
Visa laika taip buvo ir yra,jei is kitos saskaitos mokat uz save bauda ar dar kazka reikia nurodyti Varda Pavarde ir asmens koda,nes  tikrina pagal konkretus duomenys asmens kuris gavo bauda,todel manau jus padaret klaida ir teks sumoketi didesne suma.

O kur taip parašyta? Nes, jei jau kabinėtis, tai ant protokolo niekur nepažymėta, kad būtent taip.. Niekada nesu susidūrusi su baudomis ir pan. dalykais, tai iš kur man žinoti, kas ir pagal ką tikrina duomenis blush2.gif .. Galų gale, paskirtyje buvo nurodytas dokumento numeriukas, tai pagal tai galėjo atsekti kas ir už ką moka.. Jei jau neskaito, tai kur garantija, kad būtų ir v.pavardę perskaitę.. Suprantu, kad čia gal kiek persūdau, nu bet nesamonė, kad dbr turiu mokėti dvigubo dydžio baudą doh.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 04 liepos 2011 - 21:12
QUOTE(liepa99 @ 2011 07 04, 22:10)
O kur taip parašyta? Nes, jei jau kabinėtis, tai ant protokolo niekur nepažymėta, kad būtent taip.. Niekada nesu susidūrusi su baudomis ir pan. dalykais, tai iš kur man žinoti, kas ir pagal ką tikrina duomenis  blush2.gif .. Galų gale, paskirtyje buvo nurodytas dokumento numeriukas, tai pagal tai galėjo atsekti kas ir už ką moka.. Jei jau neskaito, tai kur garantija, kad būtų ir v.pavardę perskaitę.. Suprantu, kad čia gal kiek persūdau, nu bet nesamonė, kad dbr turiu mokėti dvigubo dydžio baudą  doh.gif ..

o kaip jie gali zinoti uz koki zmogu kas moka,jie mato varda pavarde ir koda ir viskas,cia logiskai pagalvot galima,ne ekstrasensai gi,kad zinotu,kad butent jus uzmokejot uz bauda is savo vyro saskaitos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 04, 21:17)
o kaip jie gali zinoti uz koki zmogu kas moka,jie mato varda pavarde ir koda ir viskas,cia logiskai pagalvot galima,ne ekstrasensai gi,kad zinotu,kad butent jus uzmokejot uz bauda is savo vyro saskaitos.

Pavedimo paskirtis tam reikalui yra - galima įrašyti ten v.pavardę, aš, šiuo atveju, įrašiau nutarimo nr., kuris buvo išrašytas man. Nelabai suprantu, kodėl pagal jį nepasitikrino..
Ačiū už nuomones, bet kokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 07 04, 23:39)
Pavedimo paskirtis tam reikalui yra - galima įrašyti ten v.pavardę, aš, šiuo atveju, įrašiau nutarimo nr., kuris buvo išrašytas man. Nelabai suprantu, kodėl pagal jį nepasitikrino..
Ačiū už nuomones, bet kokiu atveju  4u.gif

As kai mokejau bauda, radau sia inf-ja:
http://www.policija....dex.php?id=2513
cia aiskiai parasyta: Pastaba. Mokant baudą internetinės bankininkystės būdu - paskirtą baudą būtina mokėti iš asmens, kuriam paskirta administracinė bauda, sąskaitos.

gaila kad jums taip atsitiko unsure.gif
Atsakyti