![sad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/sad.gif)
Taigi važiuoju aš iš saulėtekio į rimties parką vilniuje 19 troleibusu. Penktadienio vakaras, aš su aukštakulniais, pilna tašė kosmetikos (važiavau pas draugę prieš klubą). Klinikų stotelėje įlipo jaunuolis. Šiaip nemėgstu stebeilyt į žmones, bet šįkart norėjau pažiūrėti, ar gerai atrodau ar patrauksiu dėmesį. Ir į akį iškart krito, kad vaikinukas labai lengvai apsirengęs - treninginės kelnės, megztukas ir kedai. o lauke jau buvo pirmi šalčiai, aš važiavau su žiemine striukyte. Dar pastebėjau, kad labai aukštas, toks išstipęs ir lyg sergantis. Nu žinot, kai būna tokie kur per greit auga, jiems vitaminų trūksta. perbalęs visas kažkoks. Su juo dar moteris įlipo. pavažiuojam stotelę, kur troleibusas sukasi "neries" berods. ten kaip tik statomas naujas kažkoks pastatas ir griūvėsių pilna. aš sedėjau prie pat durų, ant kelių laikiau rankinuką pilną kosmetikos (žiauriai brangios, sakyčiau bendroj sumoj nuostolis virš 1000 tikrai būtų), plius grynų pinigų turėjau kažkiek. Aš rašiau draugei sms, kad kita stotelė jos ir kad išlįstų pasitikti. Troleibusas pradėjo suktis link stotelės tuoj tuoj turėjo atsidaryt durys. Priėjo jis prie manęs, sako "Duok čia nes užmušiu" ir akys tokios baisios baisios. Aš nesupratau, galvoju kas vyksta. jis staigiai griebė tašę, bet ant vienos rankos buvau gerai apvyniojus, laikiau iš visų jėgų, neatiduodu ir tada besigrūmiant nukrito telefonas ant žemės. prasivėrė troleibuso durys, jis griebė už mobilaus ir nubėgo ten link antakalnio už tų statybų. Na aš su aukštakulniais galvoju nesivysiu, išlindo vairuotoja, keleivė (Senutė) išsigando labiau nei aš. stotelėj stovėjo porelė ir vaikinas net nereagavo. labai pykstu kad nesugalvojau išlipt stotelėj ir paprašyt kad jie policiją iškviestų. Teko pavažiuot vieną stotelę pas draugę ir iš ten išsikvietėm:) įdomiausia, kad pareigūnams aš sakiau jog jis nubėgo link antakalnio palei Nerį, o jie su manim jo ieškojo žirmūnuose. Vis stebėjaus, kodėl būtent šioje neries pusėje ieško nusikaltėlio, tai sakė, kad jų logika tokia, kad riek eit plėšt į svetimą, kaimyninį rajoną, kur tavęs nieks nepažįsta, ar kažką pan. Apie jaunuolį sakė nujaučia, kad žino, kas čia toks. Ne konkrečiai žmogų, bet sakė jau ne pirmas atvejis kai jis taip pasiėlgia, tačiau policija jo niekaip nesugauna, nes jis yra buvęs sportininkas - bėgikas, todėl net patruliams jį sugaudyt yra didelis iššūkis:)
va kaip išsikroviau
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)