Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

sveiki, susidurem su tokia problemele...
Gavau bauda autobuse, susimokejau po baudos gavimo praejus 29d., terminas nebuvo praejes(40dienu). Jau ir pamirsus buvau ta nemalonia istorija, kai viena negrazia diena gavau laiskeli is antstoles su raginimu sumoketi bauda + jos islaidos(dar tiek pat kiek bauda). Paskambinus jai i kontora buvo arogantiskai atsakyta, jog nesvarbu, kad sumoketa, bet ji jau uzvede byla ir vistiek turim moket, tik jos islaidas. verysad.gif
Nu nesuprantu truputi tada, kokie pas mus istatymai, jei turi moket uz kazka kas nepriklauso?
Gal kas nors irgi buvote susidure su tokia situacija? ar galbut zinote kur man kreiptis, nes man jau cia ir principo reikalas...
Labai labai lauksiu atsakymo. Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(indijasvaja @ 2010 08 30, 13:02)
Gavau bauda autobuse, susimokejau po baudos gavimo praejus 29d., terminas nebuvo praejes(40dienu). Jau ir pamirsus buvau ta nemalonia istorija, kai viena negrazia diena gavau laiskeli is antstoles su raginimu sumoketi bauda + jos islaidos(dar tiek pat kiek bauda). Paskambinus jai i kontora buvo arogantiskai atsakyta, jog nesvarbu, kad sumoketa, bet ji jau uzvede byla ir vistiek turim moket, tik jos islaidas. verysad.gif
Nu nesuprantu truputi tada, kokie pas mus istatymai, jei turi moket uz kazka kas nepriklauso?
Gal kas nors irgi buvote susidure su tokia situacija? ar galbut zinote kur man kreiptis, nes man jau cia ir principo reikalas...

Susiraskite mokėjimo kvitą ir pateikite SĮ "Susisiekimo paslaugos" arba antstolei. Jei bauda tikrai yra sumokėta, išlaidų mokėti nereiks.
Atsakyti
tAI TAME IR ESME, KAD JAU PARODEM ANTSTOLEI, KAD SUMOKETA, BET JI VISTIEK TVIRTINA JOG PRIVALOM APMOKET JOS ISLAIDAS, NES TIPO JI UZVEDE JAU BYLA... verysad.gif
Atsakyti
Nueikit pas advokatą. Savivaldybėse nemokamai galima pasikonsultuoti. Mano mama irgi reikalų su antstoliais turėjo, nenorėjo mokėti jiems pinigų, už darbą kurio jie nedarė. Ten šiek tiek sudėtingesnė situacija buvo nei jūsų. Nuėjom pas advokatą, tai patarė susimokėti ir netempti gumos, nes toliau antstolio atlyginimas tik didėja.
Atsakyti
QUOTE(indijasvaja @ 2010 08 30, 12:02)

O jus i "susisiekimo paslaugom"ar rodete kvita.Nueikite su kvituku ten tikrai yra mokejimo data,terminas nebuvo praejes.o kad jie kreipesi i anstole,tai cia ju beda ir jie privalo apmoketi jos islaidas,o ne jus.Su kvitu,teisybe jusu puseje.O baudos lapeli del visa pikto ar turite?Kad turetumete tikra irodyma iki kada jums reikejo apmoketi gauta bauda.
Atsakyti
Turiu ta baudos lapuka, tik mes mokejom internetu, bet juk ten data ir gavejas irgi matosi, tai pabandysiu dar nueit i tas "susisiekimo paslaugas'.
Atsakyti
QUOTE(indijasvaja @ 2010 08 30, 14:37)
Turiu ta baudos lapuka, tik mes mokejom internetu, bet juk ten data ir gavejas irgi matosi, tai pabandysiu dar nueit i tas "susisiekimo paslaugas'.

pasidarykit mokejimo kvito kopija.
Atsakyti
banke galima issiimti dokumenta, kad susimokejote, nes is namu atspausdintas negalioja lapukas. siaip situacija tikrai nepavidetina doh.gif
Atsakyti
Normali situacija. Jei buvo žmogus teisingai sumokėjęs, tai antstoliui tikrai nieko mokėti nereikia.
Nemokėkit, tegul antstolis paduoda į teismą, o teismas tikrai nepriteis, jei bauda sumokėta iki pateikimo antsoliui.
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti ar teisingai pasielgiau paduodama gincu darbo komisijai savo darbdavi g.gif del man surasyto papeikimo uz cituoju: man sedint kasoje(dirbu kasininke-pardaveja)priejo prie manes pirkejas nesinas zurnala uz 10lt ir i ji buvo idejes plona sveikinimo atviruka,as apziurejus zurnala nieko neitardama ji nuskanavau ir padaviau klientui,bet sis istrauke kazokia kortele ir prisistate kaip tikrintojas ir apsaugos darbuojas surase man tarnybini,man atrodo kad buvo provokacija,nes reikia atsikratyti darbuotojais,norejau paklausti ,kad man nepastebejus visa si dalyka turejo matyti apsauga g.gif
Atsakyti
Negi niekas neatsakys g.gif
Atsakyti
SVEIKI, GALBUT KAS NORS GALES SUTEIKTI INFORMACIJA, BUCIAU DEKINGA.

Mano vyro buvusi darboviete, ji itarineja aferom, ir perdave atlike vidini tyrima imoneje, policijai. Dabar man policija neduoda ramybes, kada as atvyksiu i apklausa, pirma pradeda apklausa nuo manes, zmonos.Ar as privalau ten vykti i apklausa, jei as toje imoneje nedirbau, nieko negaliu pakomentuoti, ar yra kazkoks straipsnis, kuriuo remiantis gali mane atvesdinti prievarta, ar taikyti nuobaudas?
Atsakyti