Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

QUOTE(Medinis @ 2009 06 20, 21:29)
Tai puiki proga atsisėsti ant savo užpakalio. Tėvai jiems nieko nėra skolingi. Išaugino, išmokslino. Laikas pradėti gyventi.

Beje čia taip pat gyvenimo pamoka.
Ai, dar yra viena galimybė, ne vien tėvą užmušti. Galima jį narkomanu padaryti, arba į psichuškę uždaryt. Humanizmas...

laba diena, sakyciau jus kaip visad kisate savo trigrasi kur nereikia, zmones bedoje, o jus is ju tyciojates!!!!!!!!!!!!!!!
kadangi esu socialine darbuotoja, labai noreciau tokius kaip jus pasiusti kuo toliau........taciau neleidzia orumas ir savigarba, kurios jus neturit....
va, tokie kaip jus egoistai ir neturintys sirdies ir varote zmones i kapus!!!!!
paskutinis dalykas, jei dar turite savigarbos, pasilaikykite savo komentarus sau!!!!!!nes nes tai jau psichologinis veikimas zmoniu, kurie nekalti del nieko!!!!!
o jusu situacijoje, geriausias budas, kalbetis su advokatu, ir sakyciau niekada nera padeties be iseities 4u.gif
Atsakyti
Tegu pasinaudoja nemokama valandos konsultacija mirksiukas.gif abu juk gali , tai 2 valandos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 06 21, 20:07)
o jusu situacijoje, geriausias budas, kalbetis su advokatu, ir sakyciau niekada nera padeties be iseities 4u.gif

Truputi trūksta informacijos, bet galima pabandyti ją "prikurti". Parašyta, kad motina nusižudė ir paliko namą. Mažai tikėtina, kad tas namas buvo motinos nuosavybė, greičiausiai jis buvo bendra sutuoktinių nuosavybė. Tokiu atvejų pusė to namo jau priklausė tėvui. Tos pusės, kuri priklausė motinai paveldėjimas turėjo būti toks - pusę paveldi tėvas ir po ketvirtadalį - sūnus ir dukra.
Taigi ką turim... Tėvą, kuriam priklauso trys ketvirtadaliai namo ir vaikai. Ar tai reiškia, kad vaikams priklauso namas? Ne, nereiškia, jiems priklauso tik nedidelė jo dalis. Kadangi tas nedideles dalis vaikai perleido tėvui, tai šiuo metu jiems niekas nepriklauso. Štai ir viskas. Gyvenimas prasideda ir suteikia visiems nuostabią galimybę parodyti savo sugebėjimus.

O jūsų pasisakymai mano atžvilgiu leidžia abejoti jūsų, kaip socialinio darbuotojo tinkamumu užimamoms pareigoms.
Atsakyti
Sveiki,
man iskilo tokia problemele, buciau be galo dekinga, jei kas galetu pakonsultuoti 4u.gif
Megstu fotografuoti ir savo nuotraukytes karts nuo karto publikuoju internetiniuose forumuose.O KONKRETI SITUACIJA TOKIA - seimininkui sutikus ji nufotografavau,nuotrauka ikeliau i viena foruma...Po kurio laiko ta nuotrauka, su manimi nesuderinus, atsidure to zmogaus pagrindiniame internetiniame puslapyje. Tai ir noreciau pasiteirauti, ar turiu teise reikalauti, mano daryta nuotrauka isimti is to puslapio, ar bent jau nurodyti, kad tai mano nuotrauka, o ne kokio Jono ar Petro , Nes tas zmogus tiksiai zino, kad ta nuotrauka daryta mano:hm
Is anksto dekoju, kai gausiu atsakyma tema istrinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monicka @ 2009 07 03, 12:16)
Sveiki,
man iskilo tokia problemele, buciau be galo dekinga, jei kas galetu pakonsultuoti 4u.gif
Megstu fotografuoti ir savo nuotraukytes karts nuo karto publikuoju internetiniuose forumuose.O KONKRETI SITUACIJA TOKIA - seimininkui sutikus ji nufotografavau,nuotrauka ikeliau i viena foruma...Po kurio laiko ta nuotrauka, su manimi nesuderinus, atsidure to zmogaus pagrindiniame internetiniame puslapyje. Tai ir noreciau pasiteirauti, ar turiu teise reikalauti, mano daryta nuotrauka isimti is to puslapio, ar bent jau nurodyti, kad tai mano nuotrauka, o ne kokio Jono ar Petro , Nes tas zmogus tiksiai zino, kad ta nuotrauka daryta mano:hm

kita syki watermarka dek ir viskas
Atsakyti
Be abejo gali, ypač jei turi originalą. Tik, kad jis atsakomuoju smūgiu neapkaltintų pačios, kad be sutikimo jo nuotrauką įdėjai.
QUOTE(monicka @ 2009 07 03, 12:16)
Sveiki,

Atsakyti
QUOTE(Pervilte @ 2009 07 03, 17:52)
Be abejo gali, ypač jei turi originalą.  Tik, kad jis atsakomuoju smūgiu neapkaltintų pačios, kad be sutikimo jo nuotrauką įdėjai.

Dekoju 4u.gif o kaip paaiskinti, ta prasme, kokias istatymais ar pan. as vadovaujuosiu, kad reikalauju ta padaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monicka @ 2009 07 03, 20:50)
Dekoju 4u.gif o kaip paaiskinti, ta prasme, kokias istatymais ar pan. as vadovaujuosiu, kad reikalauju ta padaryti? 4u.gif

bet ar tau gaila, kad savo veida zmogus isidejo i savo saita ar kur ten? Negi jis pasirase po nuotrauka, kad fotkino Petras, bet is tikro fotkino monicka?
Zmogus leidzia tau savo veida det kur tik nori, bet ir tu jam leisk savo veida naudot kaip jam patinka. ar tu cia laikai savo kaip autoriaus teisiu pazeidinu? smile.gif kita syki susitark kaip nors kitaip, bet sita karta palik ramybej Arba paprasyk, kad po foto uzdetu uzrasiuka, jei jau ten labai puiki foto

Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 07 03, 22:00)
bet ar tau gaila, kad savo veida zmogus isidejo i savo saita ar kur ten? Negi jis pasirase po nuotrauka, kad fotkino Petras, bet is tikro fotkino monicka?
Zmogus leidzia tau savo veida det kur tik nori, bet ir tu jam leisk savo veida naudot kaip jam patinka. ar tu cia laikai savo kaip autoriaus teisiu pazeidinu? smile.gif kita syki susitark kaip nors kitaip, bet sita karta palik ramybej Arba paprasyk, kad po foto uzdetu uzrasiuka, jei jau ten labai puiki foto

nenoriu aiskinti visu aspektu, kodel man svarbu, kad ta nuotrauka ten nebutu unsure.gif man tik svarbu suzinoti, tai, koklausiaus anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monicka @ 2009 07 03, 23:04)
nenoriu aiskinti visu aspektu, kodel man svarbu, kad ta nuotrauka ten nebutu unsure.gif  man tik svarbu suzinoti, tai, koklausiaus anksciau 4u.gif

na tarkim smile.gif Jei gerai atsimenu yra kazkox istatymas Tingiu knistis, tik tokia galiu nuoroda imest, ten lyg ir diskutuota ta tema http://fotokudra.lt/...opic.php?p=1232 jei dabar nemaisau su kuom kitu g.gif
jei gerai galvoju, tai zmogus savo foto [ty ten kur jis nufotkintas] gali naudot asmeniniais tikslai, ypac kai fotografas irgi deda po visokius forumus, tik negali pardavinet ar kita komercija uzsiimt be tavo sutikimo. O gal ir maisau
Atsakyti
QUOTE(monicka @ 2009 07 03, 09:16)
Sveiki,

Jei neturi rastisko to zmogaus sutikimo talpinti internete , platinti ir naudot komerciniams tikslams jo nuotraukos negalima , nes cia ne tu ji , o jis tave paduot i teisma gali smile.gif
Antras aspektas jei neturi sutarties kurioje butu nurodytas atlygis , bet kuria forma , ko tu is jo nori ?
Trecias , bet koks gazdinimas susidorojimu ir prasymas pinigines naudos gali but prilyginamas reketui ( santazui ) mirksiukas.gif
Atsakyti
neaisku kas toje nuotraukoje vaizduojama jei tai asmuo viesoje vietoje,istatymas nedraudzia ju publikuoti,bet jei tai jo namuose daryta foto ar,net jo portretas tai jus galite nemalonumu tureti,nes tam butinas zmogaus sutikimas rastiskas
o is to zmogaus reikalauti kad jis panaikintu is interneto ikelta foto galite tik tuo atveju jei jis ikele is jusu asmeninio internetinio puslapio,kuriame,nurodyta jog platini ir naudoti kitiems tikslams draudziama
Atsakyti