Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Mano oda irgi kartas nuo karto pleiskanoja aplink burna, ant skruostu. O po gimdymo kakta dar spuogais ismete blink.gif Nu blyn paaugle budama spuogu neturejau, o dabar baisu... doh.gif Tai ir nezinau koki krema pirkt - sausai, jautriai, misriai ar riebiai odai? schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beje, labai "sveika" pleiskanojančią odą karts nuo karto nušveist pilingu rolleyes.gif
Atsakyti
as tepu veida naturaliu arbatmedzio aliejum ypac tas vietas kur spuogai, nes tai naturalus antiseptikas, o paskui kremu nes kai kurios vietos sausokos ypac apie paakius
Atsakyti
O as galvojau, kad pleiskanojanciai ir paraudusiai odai kaip tik negalima pilingo??? blink.gif g.gif
Atsakyti
Vakare atlik tokia procedura. Pleiskanojancia oda reikia nusveisti pilingu. Tada pasitepk drekinanciu kremuku. O paskui svarbiausia - apipurksk veida mineraliniu vandenuku (pvz. Bionsen). Arba jau guledama lovoje uzsidek mineralinio vandens kompreseli. T.y. paprastu, bet negazuotu mineraliniu vandenuku suvilgyk vatos tamponelius ir uzdek juos ant probleminiu vietu. Nebijok su jais uzmigti, nieko blogo nenutiks smile.gif .
Man Bionsen vandenukas tai thumbup.gif . Jei jau odai nepadeda niekas arba siaip noriu grazios odos ir greitai, tai naudoju tiktai ji. Bet kompresai tai isvis thumbup.gif thumbup.gif . Nusiperku brangu mineralini vandeni ir terliojuosi.
Atsakyti
Mes pastoviai geriam negazuota Neptuna, tai vakar vakare nusiprausiau veida ir paitepliojau juo... poto pagalvojau, kad girdejau sneku, jog Neptunas - tai tas pats vanduo, kuri geria vareniskiai is ciaupo... O as pati anksciau Varenoj gyvenau, tai man tas vanduo dar blogiau veidui buvo nei vilnietiskas blink.gif Nors siaip skanesnis, minkstesnis, bet oda kur kas labiau "sutraukia" ir sausina... Tai ir nezinau kaip cia bus su tuo mineraliniu... g.gif
Atsakyti
Varėne, aš tokių kalbų iš žmonių, dirbančių toj srity, irgi girdėjau (tik ne apie "Neptūną"), bet gal reikia pabandyt Bionsen, kurį išbandžius Atėnė rolleyes.gif O dėl pilingo, jo nerekomenduojama, jei oda jautri smile.gif
Atsakyti
Kalbant apie mineralini rolleyes.gif as niekada nebandziau kompreso su Neptunu ar kitu nebrangiu mineraliniu. Juk specialiai ir parasiau ”nusiperku brangu mineralini”. Esu isbandziusi Naleczovianka dar kazkoki, kurio gerti (del kainos) nusipirkti niekada sau neleidziu. Na, toki, kuris kainuoja 5 Lt uz maza buteliuka.
Rezultatas - net vasara nudegus veida (o buna, kad nudegu raudonai ir smarkiai) su mineraliniu isvengiu lupimosi, kuris kur jau kur, o ant veido tai tikrai nepageidaujamas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2004 12 22, 11:16)
Mano oda irgi kartas nuo karto pleiskanoja aplink burna, ant skruostu. O po gimdymo kakta dar spuogais ismete  blink.gif Nu blyn paaugle budama spuogu neturejau, o dabar baisu...  doh.gif Tai ir nezinau koki krema pirkt - sausai, jautriai, misriai ar riebiai odai?  schmoll.gif biggrin.gif

zinai ir man taip su oda,vargau pusmeti kol, nusipirkau maitinanti jautriai odai krema tai tepu ryte vakare be gailescio ,drekinancia kauke 2 kartus i savaite naudoju,o pilinga ne dazniau nei karta i savaite galima naudoti !o prausiu veida specialiu veido prausikliu ir viskas,spuogeliai ir pleiskanojimas po savaites dingo!
cia man padejo riebus kremas,o anksciau galvojau kad spuogeliai tik riebiai odai buna,bet kosmetologe tai paneige.
Atsakyti
Varėnė pleiskanojima aplink burna gali sukelti netinkama dantu pasta,ta patiriau pati.
Atsakyti
Kad pleiskanoja tai nebutinai dregmes truksta, man
taip irgi buna ir dazniausiai tai sritis skruostu prie nossies
ir tarp antakiu,kai neapsikenciau ir nuejau pas odos gydytoja-
tai pasake, kad man dermatitas. Tai va.. liudna.. o as anksciau
galvojau kad tik dregmes trukumas.
Atsakyti
ANT BLAUZDŲ TURIU ATOPINĮ DERMATITĄ, O PASKUTINIUS PORĄ MĖN. BUVO PRADĖJUS PLEISKANOTI VEIDO ODA, BANDŽIAU DAUG PRIEMONIŲ, BET NELABAI PADĖJO. PAGALVOJAU, KAD IR ANT VEIDO DERMATITAS PRASIDĖJO (JIS GALI PRASIDĖTI IR TUOMET JEI ODA IŠSAUSĖJUSI, O NIEKO NEDARAI, KAD ATSTATYTI DRĖGMĖS BALANSĄ).
TAI VA NUSIPIRKAU PRIEŠ SAVAITĘ EUCERINĄ RAUDONU DANGTELIU, GALVOJU PABANDYSIU. DAR NUSIPIRKAU GERO MINERALINIO. IR TEPUOSI, PURŠKIUOSI VISĄ SAVAITĘ - JAU GAL PO TRIJŲ DIENŲ PASTEBĖJAU PAGERĖJIMĄ, O DABAR IŠSAUSĖJIMO KAIP NEBŪTA. clap_1.gif
DAR GERIU DAUG SKYSČIŲ - 2 PUODELIAI KAVOS SU PIENU, 4-5 PUODELIAI ŽALIOS ARBATOS, LITRIUKAS VANDENS. KARTAIS PASIDARAU JUODOS ARBATOS, ATVĖSINU IR ĮSIMETU PORĄ VIT. C TABLEČIŲ.
NA MANAU GEROKAI PASISTENGUS GALIMA TĄ IŠSAUSĖJIMĄ PAGYDYTI. gun_rifle.gif
MAN TAI DAUGIAUSIA NEPATOGUMŲ KĖLĖ TAI, KAD NEGALĖJAU NAUDOTI KREM-PUDROS, NES TUOMET VISI IŠSAUSĖJIMAI IŠRYŠKĖDAVO.
Atsakyti