QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 04 14, 11:41) |
Galiu pasakyti, kad pasitaupiau ir nusipirkau Clarins firmos drekinama krema. Rezultatas tiesiog neitiketinas Anksciau atrode kad visi kremai mazdaug vienodi, bet galiu pasakyti, kad tokio kremo dar neturejau. Jau taip sakant tikrai drekina Jei anksciau jauciau sioki toki padrekinima ir vis buvo jausmas kad ant veido chemija Tai dabar veidas atrod tiesiog prisisiurbes dregmes Visom rekomenduoju. |
Aš ir nusipirkau CLARINS firmos dieninį ir naktinį kremukus
Tikrai super , kitokių žodžių neturiu
Labai patinka
Gal kas bandete BIOMARIS kremuka? Pasiule pardaveja. Tipo veidelis strazdanotas, papilkejes, rauksleles pirmosios matosi, sensti merguzele... Pasijutau toooookia sugniuzdyta
Paskutiniu metu pradejo pleiskanoti veido oda. Gal kas su tai susidurete, gal zinot tam kokia spec. kauke, ar kremuka tam tinkama. Negaliu net uzsideti pudros, nes labai matosi o dar sventes arteja padekite prasau
specialiu??/
hmmm..yra toks celestoderm vaistinese, bet jis jau daugiau prie egzemu, sudirgimu...
paklausk vaistininkes, ji tikrai ka nors gero parekomenduos,
o kol kas maitinancio kremo ir kaukiu savo veideliui israsyk
hmmm..yra toks celestoderm vaistinese, bet jis jau daugiau prie egzemu, sudirgimu...
paklausk vaistininkes, ji tikrai ka nors gero parekomenduos,
o kol kas maitinancio kremo ir kaukiu savo veideliui israsyk
odai truksta dregmes, tad gerk daug vandens (ne maziau 2 litru per diena) ir naudok drekinamaji krema, nors ... kai lauke minusas, geriau riebus kremas, o ne drekinantis ... Gal pabandyk DAUG vandens gerti, o jei megsti kava ar alkoholio per baliuku maratona paragauji, tai gerk LABAI DAUG vandens ...
Man taip buna kai sildymo sezonas prasideda.
Atsisakyk visokiu kremu su rugstimis, liftingu ir pan.
Naudok intensyviai drekinanti krema, kas vakara tai maitinancia tai drekinancia kauke uzsidek. As paskui vakare pasitepu Spirig kremu su liposomom, kainuoja 21LT, tik vaistinese buna. Kai praeis tas pleiskanojimas galesi vel prie iprastu kremu grizti Gerk daug zalios arbatos. As dar rankinej nesiojuos toki purskiama odos drekikli - dienos metu tiesiog ant makiazo papurskiu - jis smulkus - nesugadina nieko Sekmes
Atsisakyk visokiu kremu su rugstimis, liftingu ir pan.
Naudok intensyviai drekinanti krema, kas vakara tai maitinancia tai drekinancia kauke uzsidek. As paskui vakare pasitepu Spirig kremu su liposomom, kainuoja 21LT, tik vaistinese buna. Kai praeis tas pleiskanojimas galesi vel prie iprastu kremu grizti Gerk daug zalios arbatos. As dar rankinej nesiojuos toki purskiama odos drekikli - dienos metu tiesiog ant makiazo papurskiu - jis smulkus - nesugadina nieko Sekmes
aciu merginos, bandysiu ka nors daryti
Cia temperaturos kaita kalta.
Nenaudok jokio riebiai odai skirto kremo(ten arsus igridientai kovojantis su riebalu sekrecija),naudok tik drekinanti krema.
Atsimenu praeita ziema naudojau Estee Lauder drekinanti ir apsaugini krema,skirta riebiai odai,bet oda nenustojo pleiskanoti,tai sia ziema nusipirkau stipriai drekinanti Hydrabalance losjona(skysta krema ) is Clarins,tai nei zenko apie issausejusia oda,labai atsigavo.
Nenaudok jokio riebiai odai skirto kremo(ten arsus igridientai kovojantis su riebalu sekrecija),naudok tik drekinanti krema.
Atsimenu praeita ziema naudojau Estee Lauder drekinanti ir apsaugini krema,skirta riebiai odai,bet oda nenustojo pleiskanoti,tai sia ziema nusipirkau stipriai drekinanti Hydrabalance losjona(skysta krema ) is Clarins,tai nei zenko apie issausejusia oda,labai atsigavo.
ir pas mane labai pleiskanojo oda, bet as pradejau naudoti krema ir reikalai susitvarke. o kremas tai NIVEA pure energy. man tai jis super.
be to dabar maciau as ji IKI parduotuveje su kortele jis daug pigesnis.
be to dabar maciau as ji IKI parduotuveje su kortele jis daug pigesnis.
Aš turiu tą pačią problemą Išbandžiau labai daug, bet niekas nepadėjo, išskyrus Spirig kremą Jis turi gydomąjį poveikį, todėl patarčiau pabandyti
turiu ta pacia problema..padeda tik drekinamasis kremas, nors siaip mano oda misri bet jeigu nusiprausus nepasitepu kremu irgi neina pleiskanom..vasara galiu ir netepti kremu oda buna normaliai bet ziema