Kadangi mano oda neįtikėtinai sausa,tinka tikrai ne visi kremai.Bet Eucerin
Tai vienintelis kremas ,kuris suteikia pojūtį,kad ir aš turiu normlią odą.
Labai mane sudominot, reikės būtinai ir man pabandyti
QUOTE (pjer @ 2004 04 17, 00:27) |
dabar si kosmetika nesukelia tokiu pojuciu. dar ne vienas kremas taip netiko |
gerai cia parasiau
tinka labai
QUOTE (svetima @ 2003 06 12, 22:21) |
Na,as turiu labai inoringa oda - labai retai koks kremas tikrai tinka..isbandzius ju galybe.. Nors pvz. jusu ispeikti L'oreal man visai tikdavo, bet dabar jau netenkina mano isaugusiu poreikiu (siaip ar taip senstu)..Suradau kremus,kurie tikrai idealiai tinka, tokie vokieciu "Biodroga" firmos - bent jau Kaune yra tik vienoj spec. parduotuvej -kaina apie 80-100 lt, bet jau seniai pastebejau, kad pigesni man netinka, kad ir kaip butu gaila.. Dar tiko tokie "Ahava"- buna tik vaistinese, bet nelabai tinka ziemos sezonui,perdaug lengvi kazkokie.. |
svetima, mano kostmetologe dirba ir prekiauja biodrogos kremukais, turbut butu pigiau nei pardej
va as tai naudojau anksciau nivea paprasta krema, kol rudeny kazkas atsitiko ir eme plemais sausais metyt, tai nuo tada lankausi pas kosmetologe ir perku is jos Herbora kremuka, taciau kai ji buvo isvykus ir man baigesi kremas nusipirkau Faberlic kremuka (rusiska kosmteika per platintojus) tai irgi tiko, tik kaina gerokai skiriasi, o gerumo man jie panasiai geri abu
Eurovaistinese ir siaip kai kuriose vaistinese buna kremo "Essex"..Nezinau ar kuri cia minejot apie ji ka nors...Na jis tinka net mano vyrui,kuris alergiskas viskam,net kietas vanduo ji plemais ismeto tai pasitepus su tuo Essex`u,viskas praeina...sako,kad ir kudikiams tinka jis..toks riebus ir bekvapis..Man tai visai nieko,nors mano oda ir nejautri ir pati sau perku lietuviska "Margarita"
QUOTE (vakare @ 2003 05 16, 22:21) |
Dekui uz patarimus, reikes pasidometi parduotuveje tomis ampulemis. Dar idomu, gal kas bandete Vichy kremus. Man jie atrodo pakankamai patikimi. Nors manau, kad kiekviena oda labai individuali. Pora kartu pirkau kremus del kuriu konsultantes dievagojosi, kad jie nealegiski ir t.t, o mane isbere. Todel dabar bijau ka nors naujo pirkti - tiesiog gaila dar karta veltui ismesti pinigus. |
As naudojau Vichy kremus riebiai odai ir Air Tent pudra - buvau patenkinta. (Mano oda jautri, bet nealergiska.)
Bet paskutiniais metais prioriteta teikiu Estee Lauder - ir kremai, ir peelingas, ir skystos pudros tokios liux, kad nebenoriu keisti Tik va is paakiu kremo, mazinancio pajuodusius paakius, tikejausi didesnio efekto...Bet gal cia nestumas ir gimdymas kaltas - gal tuoj ir pamatysiu geresnius rezultatus...
Beje, kartais naudoju ir Smilgos (Biok) krema - labai tinka, kai oda "susinervina" ir tampa kuri laika labai jautri. Jokie brangus kremai taip gerai nenuramina
Nusipirkau "Nivea Multi Talent"- dieninis, drekinamasis ir dar nuo pirmuju rauksliu.
Labai geras
Labai geras
QUOTE (Li ute @ 2004 06 29, 11:11) |
Esu nustebinta! Visada galvojau, kad lietuviska kosmetika yra S****. Bet be jokios gedos galiu rekomenduoti Gaivianamaji geli BIOK firmos. Ji naudoju vietoj kremo. Puikiausiai atgaivina ir sudrekina oda. . Man net paciai sunku patiketi, bet atradau savo krema veidui! Ir nebrangus apie 11 Lt. |
yra ir geru produktu
QUOTE (Springlet @ 2004 06 29, 14:39) |
yra ir geru produktu |
gerai jei tinka,
mano patirtis kitokia : niekad nemegau lietuvisku kremu, bet karta farmacininke itikino, kad ju l gera sudetis ir verta pirkti. nusipirkau, ir ne tik krema, naudojau beveik visus ju produktus. po kurio laiko pradejo sauseti plaukai nuo margaritos . susinervavau, nuejau nusipirkau kitu firmu kosmetika,o lietuviska istrenkiau i siuksliu deze ...
dabr viskas gerai esu patenkinta, tuo ka naudoju
Nenoriu atidarinėt naujos temos, tai paklusiu čia. Kokį kremą parekomenduotumėt vykstant į šiltus kraštus? Mano oda mišri... buvo