As tai labai ilgai vargau su savo veido oda: nosis, smakras, kakta riebaluojasi, o zandai nuo sausumo plesikanoja ir raudonom demem musa. Bandziau visokius kremus, kol kosmetologe neparekomendavo Eucerin. Is pradziu vartojau ta riebuji, o po to perejau prie drekinancio. Tai nuo siol problemu su veidu neturiu.
o man labiausiai tinka neutrogena healthy skin anti-wrinkle anti-blemish......ir nuo spuogu ir nuo rauksliu padeda....vienas kremas dvigubas rezultatas......nes jau kaip ir reikia pradeti rupinti veidu nuo pirmuju rauksliu.....o spuogu pas mane kaip ir nera......bet oda vistiek problematiska.......tik nustoju naudoti kremus skirtus nuo spuogu ir is karto islenda nelabasis spuogas.....
Galiu pasakyti, kad pasitaupiau ir nusipirkau Clarins firmos drekinama krema. Rezultatas tiesiog neitiketinas Anksciau atrode kad visi kremai mazdaug vienodi, bet galiu pasakyti, kad tokio kremo dar neturejau. Jau taip sakant tikrai drekina Jei anksciau jauciau sioki toki padrekinima ir vis buvo jausmas kad ant veido chemija Tai dabar veidas atrod tiesiog prisisiurbes dregmes Visom rekomenduoju.
Pirkau rinkini, nes man pasirode pigiau Siaip cia yra kainos http://www.kristiana..._gamintojo_id=8
bet as pirkau sakau rinkini. O siaip tai imanoma susitaupyt, kiekviena kart 5,2,ir 1 monetas rink, neisleisk, ir jau menesio gale turetum tureti apie 60 litu, plius vyro paparasai 20lt, ir se tau pirkinys ir niekam neskauda
bet as pirkau sakau rinkini. O siaip tai imanoma susitaupyt, kiekviena kart 5,2,ir 1 monetas rink, neisleisk, ir jau menesio gale turetum tureti apie 60 litu, plius vyro paparasai 20lt, ir se tau pirkinys ir niekam neskauda
buvau shiandien pas kosmetologe ir ji patare ishsausejusia oda prausti ramuneliu-metu arbata, dilgeliu nuoviru, jei ramuneles maisheliuose, tai juos labai gerai uzhdeti ant akiu kaip kompresus
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 04 15, 08:20) |
Siaip kiek jauciu pati ramuneles kaip tik dziovina oda siek tiek Labai tinka kai oda riebi ir spuogeliu yra, mat ji turi antiseptiniu svybiu ir uzgydo, padziovina.... hm nezinau |
ash prausiuos ramuneliu nuoviru, labai nusiprausus storu sluoksniu pasitepu vaiko kremu bubchen riebiu, efektas ishkart, shiandien jau oda normalesne, ne tokia sausa ir shvelni, aishq koki pusvalandi po prausyniu vaikshtau visa blizganti, bet kai susigeria
As naudoju ''Green mama'' kosmetika ir esu ja labai patenkinta.Jos pagrindas-augaliniai aliejai.Tiesa,pati platinu ''Avon'' ir ''Oriflame'' kosmetika.Galiu duoti pabandymui ivairiu kremu megineliu.Norincioms galeciau padeti isigyti pigiau''Green mama''kosmetikos.Jei susidomejote galite kreiptis:ugnema@dtiltas.lt arba tel:2453926; mob:861319925
man labai gera kosmetika eucerin, parduodama vaistinese,nejoks kremas netinka,issikyrus eucerin firmos drekinamasis kremas melynu kamsteliu.mano labai sausa oda.jo kaina apie 22lt, bet jo ilgam uztenka.jisai be dazu ir be kvapo. man kosmetologe sake, kad geri kremai su slapalu, sitame kreme 5% slapalo.patariu.
mano irgi po gimdymo oda labai issausejo. nusipirkau avon kremuka - nieko ipatingo, vistiek pleiskanojo. dabar naudoju Zepter firmos pieneli, tonika, dienini ir naktini kremus. esu labai patenkinta, nors pries isigydama labai jau abejojau, bet vyras nuramino: netiks - mamai atiduosi.
tiesa, anksciau labai nemegdavau pieneliu ir toniku: nusiprkdavau, o jie taip ir likdavo stoveti... jausdavausi lyg murzina dabar si kosmetika nesukelia tokiu pojuciu. dar ne vienas kremas taip netiko
tiesa, anksciau labai nemegdavau pieneliu ir toniku: nusiprkdavau, o jie taip ir likdavo stoveti... jausdavausi lyg murzina dabar si kosmetika nesukelia tokiu pojuciu. dar ne vienas kremas taip netiko