Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

kazkur jau buvau rasiusi, kad man padejo paprasciausias Nivea kremas (melynam indely). O ko tik nepirkau! Ir ampules ir seruma (aliejini)!
O apei Nivea drauges kosmetologe pasake. Tipo, jei niekas nepadeda- pabandyk. Jis siaip l. pigus, tai tikrai galima nusipirkti.
Atsakyti
As tai pabandziau su savo dukrytes kremuku"eucerin" drekinamasis kremas,tai man labai padejo smile.gif ,siulyciau pabandyt.
Atsakyti
Man oda irgi baisiai issausejo maitinant pirma vaika. Kai nustojau kazkaip viskas vel i normas gryzo,o dabar vel tas pats blink.gif
Vaistininke patare isbandyti Biomaris kosmetika. Tik brangi ji sad.gif
Nusipirkau kapsuliukiu veidui ir prie ju dar kazkokia ampule veido drekinimui.
Siaip labai jos padejo.
Kasdien naudoju Biomaris Houtcreme 50ml kaina mazdaug 14 lt tinka ir vaiku odelei taigi ne taip ir brangu.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 01 04, 23:50)
labai rekomenduoju pushkala veidui tokiais atvejais.

thumbup.gif
Tas vandenukas tai tikrai liuks.
Bet jeigu jo po ranka nera tai tinka ir mineralinis vanduo,aisku negazuotas.
Arna tonikas bealkoholinis. Susipili i buteliuka ir purski.
Vis geriau negu nieko wink.gif laugh.gif
Atsakyti
Greta visu cia jau suminetu priemoniu, nepamirskit dar ir veido kaukiu! Nusipirkit maitinanciu, skirtu sausai veido odai. Tikrai turetu pagelbeti.
Ir, zinoma, labai svarbu nuolat drekinti oda is vidaus - paprasciausiu vandeneliu, vartojamu peroraliniu budu 2.gif !
Atsakyti
Siaip tai kiek suprantu, reikia pirmiausia issiaiskint, ka reiskia issausejus oda. Ta prasme, ar jai truksta vandens (cia buna nuo centrinio sildymo), ar riebalu (nuo minusines temperaturos). Gali buti ir to, ir ano smile.gif

Jei truksta vandens tada reikia:
1. Drekint ora (spec. drekintuvas arba dregnas skuduras ant radiatoriaus, ypac nakciai)
2. Drekinancios kaukes (pvz. avon zalia tokia)
3. Drekinantis kremas (ir nakti!)
4. Gaivinantis purskalas (uriage tinka tik jeigu odai riebalu netruksta, mat visas uriage daugiau riebiai odai pagal ju ph... As turejau ta purskala, tai man snuki traukdavo. Atidaviau kolegei, kurios veidas riebesnis - ji buvo suzaveta)

Jei truksta riebalu, reikia:
1. Laukui naudot riebu krema.
2. Kaukes (galima tiesiog stora maitinancio kremo sluoksni, palaikyt ir nuvalyt).

Viskas, daugiau nieko nezinau smile.gif

Atsakyti
gal zhinot kokiu galima pasidaryt naturaliu kaukiu veidui, oda labai ishsausejo, visa plemais sausais ishmete, akiu vokai paraudo, net skauda, kokius kremus betepu pershti oda, noriu pasidaryt kaukes, bet nezhinau kokios tinka sausai odai ir kaip jas pasigaminti. SOS!!!!!! sad.gif
Atsakyti
Gali veida tepti medum. Liuks! Manau, jei pabandysi- patiks. Tinka grietinele, pienu uzplikytu avizhiniu dribsniu kauke, agurkas, labai faina veida prausti pienu. thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Aš dauk kur gidėjau, kad nepakeičiamas veido pylingas yra pieno milteliai. labai noriu išbandyti thumbup.gif
Tik dalykas tas, kad nerandu kur pirkti jų g.gif kiek žiūrėjau parduotuvėje neradau sad.gif . Gal Jūs žinot kur gauti? tongue.gif Efektas tikrai fantastiškas! Tinka ir labai jautriai odai thumbup.gif
Atsakyti
O vaikishkas pieno mishinukas netinka? Yra sausas pienas kudikiams "bebe", gal tiktu? rolleyes.gif
Atsakyti
Man geriausiai padėjo kremas"Irikar" jis yra homeopatinis,skirtas odos uždegimams gydyti.Jį gamina Vokietija, parduodamas vaistinėse. Man po gimdymo taip pat buvo problemų su spuogais,išbandžiau daug kremų ,bet geriausiai padėjo būtent šitas kremas. thumbup.gif clap.gif
[COUNTDOWN=28,09,2004,EDVINO gimtadienio,DH]. thumbup.gif clap.gif wub.gif clap_1.gif
[COUNTDOWN=17,03,2005,EVELINOS gimtadienio,DH]. thumbup.gif clap.gif wub.gif clap_1.gif nestuke.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelin: 13 balandžio 2004 - 20:12
Homeopatinis gydymas yra gana ilgas. Be to, ash neprisiversciau praryti tablete ish dziovintu voru, tarantulu, sepiju ar zhmogaus organu.Brrrr... wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 13 balandžio 2004 - 20:09