Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(amber123 @ 2009 01 14, 15:59)
O kam moket tokius pinigus, jei galima isigyt per platintojas  4u.gif as pati neplatinu, bet perku per jas.. ir pvz isigyjau kauke su vitaminu E uz 25lt kai tuo tarpu pardei kainuoja 50lt  4u.gif ir kad kokybe skirias nieks manes neitikins..nes tikrai poveikis labai geras  smile.gif

pagaliau sulaukiau thumbup.gif . Galvojau kodel niekas nepagalvoja, kad perkant PROFESIONALIA kosmetika is kosmetologu, kurie dar ir patars, ir parinks pagal oda, mokesit daug pigiau nei uz kremus parduotuvese (turiu omeny gerus kremus, o jus dauguma apie tokius ir diskutuojat mirksiukas.gif )
Atsakyti
Man po gimdymo iš viso oda pasidarė probleminė. Veidui prisitaikiau Clinique liniją sausai odai. Susipirkau visas 3 priemones. Ir dar makijažo valiklį. Veidui lyg gerai, oda nepleiskanoja, netempia. Nu bet akys... doh.gif
Paakiai raudonuoja, o vokai niežti. Išberia aplink akis. Žodžiu, alergizuoja tas Clinique mane. Net nežinau, ką ir daryti. Baisu ką kita pirkti, kad nebūtų tas pats. Tik veltui išmesti pinigai.
Atsakyti
Mano šiaip oda normali yra,bet žiemos sezonu doh.gif šerpetoja,pleiskanoja...sausumas neišpasakytas..baisu...Tai geriausia pasidaro kai pasitepu TBS Sviestmedžio body butteriu.Jis nerealiai riebus ir po pasitepimo oda drėgnoka išlieka kokias 5 valandas dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2009 02 07, 16:21)
Man po gimdymo iš viso oda pasidarė probleminė. Veidui prisitaikiau Clinique liniją sausai odai. Susipirkau visas 3 priemones. Ir dar makijažo valiklį. Veidui lyg gerai, oda nepleiskanoja, netempia. Nu bet akys...  doh.gif
Paakiai raudonuoja, o vokai niežti. Išberia aplink akis. Žodžiu, alergizuoja tas Clinique mane. Net nežinau, ką ir daryti. Baisu ką kita pirkti, kad nebūtų tas pats. Tik veltui išmesti pinigai.

pabandyk DOLIVA krem1, mano oda ypac jautri ir man jis visai tiko ir patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano oda taip pat labai sausa, ziema, kai salta ir visos patalpos sildomos, skruostai net pleiskanot ima, isbandziau kruva visokiausiu kremu, bet...kol galiausiai tiko daniskas LOCOBASE Repair kremas ( Yra "Gintarineje" vaistineje). Nakciai istepu veida, ryte jis kaip kudikio ir nebeskilineja smile.gif Kai buvo dideli salciai, tepdavausi ir pries eidama i lauka. Kasdien juo tepu ir vaiku veidukus, kad nenusaltu. Pabandykit, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2009 02 07, 14:21)
Man po gimdymo iš viso oda pasidarė probleminė. Veidui prisitaikiau Clinique liniją sausai odai. Susipirkau visas 3 priemones. Ir dar makijažo valiklį. Veidui lyg gerai, oda nepleiskanoja, netempia. Nu bet akys...  doh.gif

jei esi vilniete - uzbek pas mane - duosiu meginuka isbandyt gero paakiu kremo is Algologie - manau tau turetu tikt. Jis lengvas ir svelnus ir tikrai dar nebuvo atsiliepimu apie alergizavima is klieciu.. Pati naudoju, nors mano akys l jautrios ir su linzem mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,
pradejau naudoti dehidratuotai sausai odai (kunui) Neutrogena reparacion diaria, ka manot apie sia firma?
Atsakyti
QUOTE(Persikele @ 2009 03 04, 22:48)
Sveikos merginos,
pradejau naudoti dehidratuotai sausai odai (kunui) Neutrogena reparacion diaria, ka manot apie sia firma?

Parašytum sudėtį, pasakyčiau savo nuomonę...
Aš veidą tepu kokoso aliejum ir stengiuosi gerti kuo daugiau vandens. Moterims, kurioms dehidratuota veido oda, privaloma per dieną išgerti 2 l vandens (visi kiti skysčiai nesiskaito).
Atsakyti
Mano skruostai labai serpetoja,niekada nesu turejusi tokios sausos veido odos.Anksciau netgi ji budavo riebi,blizgedavo tai turbut busiu nusausinus oda su priemonemis kurias anksciau naudojau riebiai odai.Siuo metu tepu veida vakare sviestmedzio aliejumi gerai pamaitina oda.Turiu migdolu alieju tai jis man susigeria labai greitai,bet oda vistiek lieka neitin gerai pamaitinta.O is kremu dienai naudoju vichy nutrilogia1 neblogas kremas,bet man sis per lengvas.Dar taip pat yra nutrilogia2 is tos pacios serijos skirtas itin sausai odai,tai gal sis labiau pamaitintu,tai kai pabaigsiu savo nutrilogia1 zadu si isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Persikele @ 2009 03 04, 22:48)
Sveikos merginos,

Neutrogena sausai odai pasizymi vezelino konsistencija, todel yra gan riebus, sunkiai isigeria, reikia ilgiau pamasazuot, kol kremas tampa beveik aliejines teksturos ir isigeria. Bet kokiu atveju butent Neutrogena kuno ir ranku prieziuros priemones pripazintos geriausiomis rinkoje.
Atsakyti
O kas pripažino?
Ar tai natūralus kremas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 05, 11:23)
Aš veidą tepu kokoso aliejum ir stengiuosi gerti kuo daugiau vandens.

Kur perkate kokoso aliejų, kurį naudojate veidui? Spec. parduotuvėse kur nors? 4u.gif
Atsakyti