Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 12, 20:49)
Tau pastoviai karšta? Tai turi galvoje?

Ne, dazniausiai man buna lb salta. Tik mano vidus kunkuliuoja. Viskas verda. Isorei to nesimato. Vienu zodziu, del to vidinio karscio kencia mano oda, plaukai ir skrandis.
Nenoriu plestis, ne ta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 01 12, 20:07)
Ne, dazniausiai man buna lb salta. Tik mano vidus kunkuliuoja. Viskas verda. Isorei to nesimato. Vienu zodziu, del to vidinio karscio kencia mano oda, plaukai ir skrandis.
Nenoriu plestis, ne ta tema  smile.gif

Na, aš žinau, apie ką kalbi smile.gif Rekomenduoju perskaityti knygą "Moters DAO" (autorė- M.Piontek).
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 12, 21:10)
Na, aš žinau, apie ką kalbi smile.gif Rekomenduoju perskaityti knygą "Moters DAO" (autorė- M.Piontek).

Labai aciu. O gal galite pasakyti, kas yra tas DAO?

Radau info internete. Pabandysiu kokiu nors budu ja gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaPerla22: 12 sausio 2009 - 20:25
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 01 12, 20:13)
Labai aciu. O gal galite pasakyti, kas yra tas DAO?

Radau info internete. Pabandysiu kokiu nors budu ja gauti.

Jai domiesi ajurveda, tiks ir DAO. Tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
mano oda taip pat gan sausoka, likusi i atopini dermatita ir kitokias alergines reakcijas... taigi kasdienei veido prieziurai karts nuo karto pakeisdama naudoju eucerin 5% urea (http://eucerin.lt/1111), cutibaza bei nivea soft. oda tarsi is vidaus atsigauna bet pagrazeja wub.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet roc firmos kremukus? Kaip jum roc hydra+ bio active?
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 01 13, 21:03)
Gal kuri bandet roc firmos kremukus? Kaip jum roc hydra+ bio active?

Mano labai sausa ir jautri veido oda. Esu bandžiusi ROC sausai odai. Prieš porą metų. Etiketė buvo rožinės spalvos, bet dabar jų www tokio net neberandu. Žodžiu, nieko gero. Odą traukdavo, net grauždavo. Nors konsultantė sakė, kad kremas sausai - jautriai odai.
Dabar pagaliau atradau man tinkantį kremą - The Bodyshop "Vitamin E Intense Moisture Cream" thumbup.gif thumbup.gif Ir ramu.
Papildyta:
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 01 04, 19:42)
Uzvirintas vanduo tampa nebegyvu. Organizmas virinta vandeni priima, kaipo maista. Taigi, realiai jis bevertis. Reikia gerti paprasta vandeni.

O kas yra "paprastas vanduo" ? Ar ne iš čiaupo? Tai jis irgi visiškai negyvas! Jei tikėt mokslininkais, gyvu vanduo tampa kai atsistato pažeista natūrali jo molekulinė struktūra. O struktūra atsistato, kai vanduo iš vieno būvio pereina į kitą. Geriausia - užšaldomas, o paskui atitirpinamas. Tada jis įgauna pirminę savo sandarą molekuliniame lygyje. Dar egzistuoja tie aparatai, kurie a la padaro negyvą vandenį gyvu. Apie tai nieko negaliu pasakyti. Beje, aš vandens ir nešaldau lotuliukas.gif Čia šiaip mokslinė teorija..
Atsakyti
QUOTE(femme one-off @ 2009 01 14, 05:37)
Mano labai sausa ir jautri veido oda. Esu bandžiusi ROC sausai odai. Prieš porą metų. Etiketė buvo rožinės spalvos, bet dabar jų www tokio net neberandu. Žodžiu, nieko gero. Odą traukdavo, net grauždavo. Nors konsultantė sakė, kad kremas sausai - jautriai odai.
Dabar pagaliau atradau man tinkantį kremą - The Bodyshop "Vitamin E Intense Moisture Cream"  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir ramu.
Papildyta:
O kas yra "paprastas vanduo" ? Ar ne iš čiaupo? Tai jis irgi visiškai negyvas! Jei tikėt mokslininkais, gyvu vanduo tampa kai atsistato pažeista natūrali jo molekulinė struktūra. O struktūra atsistato, kai vanduo iš vieno būvio pereina į kitą. Geriausia - užšaldomas, o paskui atitirpinamas. Tada jis įgauna pirminę savo sandarą molekuliniame lygyje. Dar egzistuoja tie aparatai, kurie a la padaro negyvą vandenį gyvu. Apie tai nieko negaliu pasakyti. Beje, aš vandens ir nešaldau  lotuliukas.gif  Čia šiaip mokslinė teorija..

kiek kainuoja tas kremukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 14, 11:50)
kiek kainuoja tas kremukas? ax.gif

67 LT. O jei įsigyji The Bodyshop nuolaidų kortelę dar -10%
Papildyta:
Beje, jis tikrai riebus ir gerai pamaitina, bet užtepus oda būna matinė, iš karto susigeria. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme one-off @ 2009 01 14, 13:35)
Papildyta:
Beje, jis tikrai riebus ir gerai pamaitina, bet užtepus oda būna matinė, iš karto susigeria.  smile.gif

o kur tą kortelę įsigyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 14, 12:42)
o kur tą kortelę įsigyti? blush2.gif

Pačioje The Bodyshop parduotuvėje. Sumoki 35 LT, kurie tau bus grąžinti (nuskaičiuoti nuo perkamų prekių sumos) tavo gimtadienio mėnesį + įteiks kažkokią gimtadienio dovaną. Su ta kortele 1 metus -10% nuolaida. Be to, perkant už 70 LT duoda po lipduką, kurių surinkus lygtai 10, kažką ten dar dovanoja, neatsimenu.
Žr. http://www.thebodysh...ndex.php?id=131
Atsakyti
QUOTE(femme one-off @ 2009 01 14, 12:35)

O kam moket tokius pinigus, jei galima isigyt per platintojas 4u.gif as pati neplatinu, bet perku per jas.. ir pvz isigyjau kauke su vitaminu E uz 25lt kai tuo tarpu pardei kainuoja 50lt 4u.gif ir kad kokybe skirias nieks manes neitikins..nes tikrai poveikis labai geras smile.gif
Atsakyti