Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 30, 23:22)
Mano darbas yra susijęs su dvasinių ligų priežasčių ieškojimu. Žinau tiek, kad riebią odą turi mėgstančios išsirėkti, savo emocijų viduje nelaikančios moterys. O sausą odą turinčios pyktį viduje laiko.
O vegetarai paprastai yra daugiau mąstantys žmonės nei mėsėdžiai smile.gif

dristu priestarauti. blush2.gif Megstu issirekti, daug plepu, esu ekstraverte, jei supykstu - iskart tai parodau doh.gif ir mano oda sausa doh.gif (kremus naudoju, vandeniu purskiuosi, pakankamai geriu vandens). ir noreciau kiek riebesnes odos.
Atsakyti
Eveline, kiek yra pakankamai vandens? ir kokio?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 31, 12:05)
Eveline, kiek yra pakankamai vandens? ir kokio?

tikrai isgeriu bent 8puodelius salto vandens virinto(!), plius ne viena puodeli zalios arbatos.
Prisiminiau, o vat mano sese, atvirksciai, emocijas savyje laiko, tai jos oda labai riebi, tiesa dehidruota...
Tai nezinau, kodel taip atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 31 gruodžio 2008 - 18:32
8 puodeliai negyvo vandens? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 29, 13:41)
Naudoju tik kuo natūralesnius kremus. Šiuo metu esu patenkinta šiuo-

Logona. Kremas, naktinis su alavijais, 50 ml - Naktinis maitinamasis veido kremas skatina odos atkūriamasias funkcijas. Miego metu alavijų, simondsijų ir avokadų aliejai ramina, atpalaiduoja ir drėkina jautrią veido odą. Reguliarus kremo naudojimas padeda išvengti nedidelių raukšlių. Ekologiška priemonė sertifikuota BDIH. Be sintetinių dažiklių ir kvapų, be PEG ir be parafino, dermatologiškai patikrinta.

Tepuosi jį ne tik nakčiai, bet ir dieną. Man patinka.

O kur ta kremuka perki?Ir kaina idomu ax.gif Labai jau aprasymas patiko..
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 31, 19:02)
8 puodeliai negyvo vandens?  blink.gif

na, neisiu gi saltinio miske ieskoti.
O gyvas tai koks? Ir is kur jo gauti?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 01 01, 21:37)
O kur ta kremuka perki?Ir kaina idomu ax.gif Labai jau aprasymas patiko..

Perku VCUP pačiame viršuje. Kai užvažiuoji, po dešinei yra toks kaip kioskelis. 50 ml 63 Lt.

"na, neisiu gi saltinio miske ieskoti.
O gyvas tai koks? Ir is kur jo gauti?"

Eveline, siūlyčiau pasidomėti vandeniu, jei sveikata rūpiniesi. Virintas vanduo yra tas pats kaip arbata. O jeigu jį užvirini, kad kunkuliuotų, pasigamini visiškai nevertingą vandenį, kuris išties nėra tinkamas gėrimui...
Paprasčiausia yra pasigaminti magnetinį vandenį. Yra specialūs puodeliai ir termosiukai ezoteriniuose knygynuose. Yra ir kitų būtų, kaip pagerinti iš krano tekantį vandenį. Bet tam reikia žinių.
Jei nori būti sveika ir turėti gražią odą, turi rūpintis, ir ką geri, ir ką valgai ax.gif Vien kremai nepadės.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 02, 14:10)
Eveline, siūlyčiau pasidomėti vandeniu, jei sveikata rūpiniesi. Virintas vanduo yra tas pats kaip arbata. O jeigu jį užvirini, kad kunkuliuotų, pasigamini visiškai nevertingą vandenį, kuris išties nėra tinkamas gėrimui...
Paprasčiausia yra pasigaminti magnetinį vandenį. Yra specialūs puodeliai ir termosiukai ezoteriniuose knygynuose. Yra ir kitų būtų, kaip pagerinti iš krano tekantį vandenį. Bet tam reikia žinių.
Jei nori būti sveika ir turėti gražią odą, turi rūpintis, ir ką geri, ir ką valgai  ax.gif  Vien kremai nepadės.

as nenoriu gincytis. bet man siaip idomu pasidare. Todel nepriimkit tai uz priesiskuma, tiesiog cia profesine liga - viska tyrineti ir kurti teorijas biggrin.gif
Tiek to sveikata, apie ja nekalbam.
Raset:
"Žinau tiek, kad riebią odą turi mėgstančios išsirėkti, savo emocijų viduje nelaikančios moterys. O sausą odą turinčios pyktį viduje laiko." As nesutinku su tuo (turiu pilna teise issakyti savo nuomone). Taip iseina, kad nors megstu issirekti ir pan., bet turiu sausa oda, nes negeriu gyvo vandens, o tik arbatas, ir is krano. O mano sese atvirksciai.
Vadinasi galim sukurti teorija, tinkancia musu visuomenei - tas kas megsta issirekti turi sausa oda, nes tikrai mazuma geria gyva vandeni. Tikrai dauguma geria virinta vandeni, ir abejoju ar daugelis tiki ezoterika. Vadinasi gaunasi, kad ekstravertai turi sausa oda, ir atvirksciai.

Man logiskumo truksta jusu zodziuose. 4u.gif
P.S. Man mano oda pakankamai grazi. Nors ir sausoka, galetu buti riebesne.
Atsakyti
Eveline, neplanuoju nieko įrodinėti, aiškinti, nes tai nėra susiję su tema.
Atsakyti
na as irgi stngiuos daug isgert, kremuka labai gera naudoju, bet man labiausiai padeda giluminio veido drekinimo proceduros, dariausi jas ametistejoj Kaune, noreciau paklausti gal Kaunietes irgi esat dariusios kur kitur, kaip rezultatai, nes ametistejoj kainyte 160lt vienos proceduros su Klapp kosmetika , gal kazkur kitur pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2009 01 02, 14:25)
na, neisiu gi saltinio miske ieskoti.
O gyvas tai koks? Ir is kur jo gauti?

Uzvirintas vanduo tampa nebegyvu. Organizmas virinta vandeni priima, kaipo maista. Taigi, realiai jis bevertis. Reikia gerti paprasta vandeni.

Kas liecia oda, tai manoji sausa kaip Sachara, serpetoja ir vietomis isberta. Isbandziau pakankamai daug kremu. Siuo metu naudoju Clinique produkcija. Nieko ipatingo. Sakyciau, net nusivylus esu. Taigi, is visu isbandytu, grysiu prie Clarins.
Tiesa, cia kazkuri rase, jog baisiai isbere nuo Veledos...Pries menesi baigesi mano kremas, ir as pasitepiau vaiko Veleda. Siaubas blink.gif Tris dienas vaiksciojau su tokia baisia rupuzes oda...Geriau Tavigili, kitus med., kad tik greiciau praeitu. Vienu zodziu-baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaPerla22: 04 sausio 2009 - 18:43
labai sausai odai reikia tinkamos prieziuros is visaus ir is isores - jokiu diuretiku, daug vandens, vaisiu, vitaminu, bei tinkama kosmetika. Siuo metu laiku - tik riebi maitinanti dienai su apsauga, bei drekinantis nakciai. Svarbiausia atstatyti naturalu odods balansa, todel galima drekinancias kaukes kelis kartus per savaite. Aliejai - nepades, nebent jais atliekamas masazas, kuris suaktyvina kraujotaka ir riebaliniu liauku veikla.
Atsakyti