QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 02, 14:10)
Eveline, siūlyčiau pasidomėti vandeniu, jei sveikata rūpiniesi. Virintas vanduo yra tas pats kaip arbata. O jeigu jį užvirini, kad kunkuliuotų, pasigamini visiškai nevertingą vandenį, kuris išties nėra tinkamas gėrimui...
Paprasčiausia yra pasigaminti magnetinį vandenį. Yra specialūs puodeliai ir termosiukai ezoteriniuose knygynuose. Yra ir kitų būtų, kaip pagerinti iš krano tekantį vandenį. Bet tam reikia žinių.
Jei nori būti sveika ir turėti gražią odą, turi rūpintis, ir ką geri, ir ką valgai
Vien kremai nepadės.
as nenoriu gincytis. bet man siaip idomu pasidare. Todel nepriimkit tai uz priesiskuma, tiesiog cia profesine liga - viska tyrineti ir kurti teorijas
Tiek to sveikata, apie ja nekalbam.
Raset:
"Žinau tiek, kad riebią odą turi mėgstančios išsirėkti, savo emocijų viduje nelaikančios moterys. O sausą odą turinčios pyktį viduje laiko." As
nesutinku su tuo (turiu pilna teise issakyti savo nuomone). Taip iseina, kad nors megstu issirekti ir pan., bet turiu sausa oda, nes negeriu gyvo vandens, o tik arbatas, ir is krano. O mano sese atvirksciai.
Vadinasi galim sukurti teorija, tinkancia musu visuomenei - tas kas megsta issirekti turi sausa oda, nes tikrai mazuma geria gyva vandeni. Tikrai dauguma geria virinta vandeni, ir abejoju ar daugelis tiki ezoterika. Vadinasi gaunasi, kad ekstravertai turi sausa oda, ir atvirksciai.
Man logiskumo truksta jusu zodziuose.
P.S. Man mano oda pakankamai grazi. Nors ir sausoka, galetu buti riebesne.