Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(*Lamba* @ 2008 11 30, 22:45)
As turejau (ir tebeturiu) RASOS drekinamaji kremuka, tai labai patenkinta. O va ziemai sugalvojau nusipirkti tos pacios linijos maitinamaji... ir ka? Tikejausi, kad bus bent kazkiek riebesnis, nes man jis pasirode lygiai toks pats kaip drekinamasis, o as megstu riebius kremukus ziema... todel sakau, kad bent siuo tai tikrai nusivyliau...
Planuoju nusipirkti IWOSTIN maitinamaji, va ten tai 'riebaliukas'  thumbup.gif

as puikiai naudoju juos ir jokiu priekaistu wub.gif kiekvienam savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien L'Occitane alyvuogiu dienini krema 4u.gif nuostabus dalykas..! thumbup.gif
Atsakyti
Mano sausa labai labai labai buvo , kai pradėjau naudoti Differin kremą. Nustojau. Nes tiesiog perštėjo ir visa raudona buvo blink.gif

Savaitė jau , kaip nevartoju, ir atrodo, oda normalizuojasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 15, 22:43)
Isbandziau siandien L'Occitane alyvuogiu dienini krema  4u.gif nuostabus dalykas..!  thumbup.gif

Puikus, tik po keliu dienu tepimo, pradejo kimstis poros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 15, 22:58)
Puikus, tik po keliu dienu tepimo, pradejo kimstis poros  doh.gif

Rimtai? blink.gif doh.gif nu as tik siandien meginuka pabandziau.. unsure.gif nuo Dolivos kazkaip nepastebejau kad kimstusi.. unsure.gif ir is vis nelabai zinau, kaip tai atrodo..nesusidurus su tuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 15, 21:59)
ir is vis nelabai zinau, kaip tai atrodo..nesusidurus su tuo  blush2.gif

Gal dusulys apima blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 15, 22:59)
Rimtai?  blink.gif  doh.gif nu as tik siandien meginuka pabandziau.. unsure.gif nuo Dolivos kazkaip nepastebejau kad kimstusi.. unsure.gif ir is vis nelabai zinau, kaip tai atrodo..nesusidurus su tuo  blush2.gif

Kadangi pas mane spuogeliai reti sveciai, tai sis kremas linkes kviesti juos i svecius lotuliukas.gif Kol sio kremo nenaudojau "draugu" neturejau ax.gif Bet as jau atsisveikinau su juo ax.gif
Zinoma, nebutinai visoms jis kemsa poras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 15, 23:32)
Kadangi pas mane spuogeliai reti sveciai, tai sis kremas  linkes kviesti juos  i svecius  lotuliukas.gif  Kol sio kremo nenaudojau "draugu" neturejau  ax.gif  Bet as jau atsisveikinau su juo  ax.gif
Zinoma, nebutinai visoms jis kemsa poras  smile.gif

A..supratau..gali visko but g.gif unsure.gif 4u.gif nu man tikekimes gal neuzkims.. verysad.gif
Atsakyti
man alyvuogių aliejų turinti produkciją nuo sausos odos geriausiai tinka smile.gif
Atsakyti
Atsistojęs prie Šventų Kalėdų medžio
Sniego angelas pravirkdė savo fleitą.
Vakare prie laužo naujamečio
Jis dainavo apie laimės žvaigždę.
Apie tą, kurią širdy nešiojam,
Tik jos ieškome kažkur toli.
Skrido angelo daina, puošta svajonėm,
Kiekvienam linkėdama rast laimę šiam kely wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 15, 21:59)
Rimtai?  blink.gif  doh.gif nu as tik siandien meginuka pabandziau.. unsure.gif nuo Dolivos kazkaip nepastebejau kad kimstusi.. unsure.gif ir is vis nelabai zinau, kaip tai atrodo..nesusidurus su tuo  blush2.gif

nuo Dolivos man ziauriai kemsasi poros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 27, 23:32)
nuo Dolivos man ziauriai kemsasi poros  doh.gif

Keisk i kita produkta,nebeeksperemintuok mirksiukas.gif
Atsakyti