Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 24, 15:26)
Nu sudominot mergaites su ta rugstim,reiks palekti iki euro vaistines. ax.gif

eurovaistineje gali rasti tik supraderma forte vitaminus su hialurono rugstimi,o isoriniu reiketu kazkur kitur pasieskoti,geriausia per google mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 24, 17:06)
eurovaistineje gali rasti tik supraderma forte vitaminus su hialurono rugstimi,o isoriniu reiketu kazkur kitur pasieskoti,geriausia per google mirksiukas.gif

A, aciu buciau nuejus bereikalo. 4u.gif
Atsakyti
tie vitaminai taip pat labai gerai,as pirkau kur daugiau mg hialurono,tai jie apie 60-70lt kainuoja 40 kapsuliu,yra ir pigesniu,kur dvigubai maziau hialurono,jei neklystu kaina apie 30lt
Atsakyti
is profesionalu berods "Abidis" visa kosmetika yra gaminama butent hialiurono rugsties pagrindu. Platintojai Kaune, Vilniuj nera, keik zinau.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 16, 12:37)
taip pat turiu sausa odyte,kuri yra linkusi vietomis pleiskanoti,ypac siuo metu laiku.Naudoju garniero prausikli kas vakara kad nusiprausciau visus makijazo likucius,ryta ir vakara tepu vitaminoC serumu,po to hialurono rugsties concentratu,ir kremu.Rezultatai tikrai patinka,odyte svelnute ir be jokiu pleiskanu thumbup.gif

QUOTE(Dusele @ 2008 11 17, 08:21)
nesistebek, kad sausa ir serpetoja  mirksiukas.gif

kaip supratau dusele yra kosmetologe,gal galetumet placiau pasakyti kodel tureciau nesistebeti 4u.gif kazka ne taip darau?
Atsakyti
as taip, buvau issisausinusi savo veida , su sebamed muiliuku, ir dar biliakuom , kad grese seboreja , kosmetologes paklausiusi, kad reikia veida lb drekinti .
nusipirkau drekinama veido prausikli bejokiu parabenu ,( kur tinka net kudikiams , taijp, parasyta .)tonika, kaukyte , is "rasos"ir paprasciausia rusiska veidui kremuka su pienu ir medumi, po, savaites kosmetologe sake o be to ir pati pastebejau,kad oda atsigavo,po kitos sav dar geriau buvo, dingo, visi berimai, ir oda lb atsigavo.
visada pirkdavau visokias brangias m, ir vidutines priemones ,
o dbr lietuviu "rasa" lb likau patenkinta , thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 27, 02:48)
as taip, buvau issisausinusi savo veida , su sebamed muiliuku, ir dar biliakuom , kad grese seboreja , kosmetologes  paklausiusi, kad reikia veida lb drekinti .
nusipirkau drekinama veido prausikli bejokiu parabenu ,( kur tinka net kudikiams , taijp, parasyta .)tonika, kaukyte , is "rasos"ir paprasciausia rusiska veidui kremuka su pienu ir medumi, po, savaites kosmetologe sake o be to ir pati pastebejau,kad  oda atsigavo,po kitos sav dar geriau buvo, dingo, visi berimai, ir oda lb atsigavo.
visada pirkdavau visokias brangias m, ir vidutines priemones ,
o dbr lietuviu "rasa" lb likau patenkinta ,  thumbup.gif

as pritariu lietuviskai kosmetikai wub.gif
Atsakyti
O man nepasitvirtino lietuviska produkcija,as naudojau butent pagal kosmetologes rekomendacijas margaritos pieneli su semenim,ar kazkuo pan.tonika,bei du kremus,kol kartu du kartus per sav.naudojau is jos pirktas kaukes drekinancia ir maitinancia-viskas buvo gerai,bet kai baigesi kaukes,tie kremai man pasirode nieko verti,rasos dar nebandziau,butu idomu isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 29, 01:42)
O man nepasitvirtino lietuviska produkcija,as naudojau butent pagal kosmetologes rekomendacijas margaritos pieneli su semenim,ar kazkuo pan.tonika,bei du kremus,kol kartu du kartus per sav.naudojau is jos pirktas kaukes drekinancia ir maitinancia-viskas buvo gerai,bet kai baigesi kaukes,tie kremai man pasirode nieko verti,rasos dar nebandziau,butu idomu isbandyti.

niekuomet nera velu,pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 29, 00:36)
as pritariu lietuviskai kosmetikai wub.gif

drinks_cheers.gif

Man irgi rasa thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
lietuviskoje kosmetikoje gal didesnis kiekis naturalumo ax.gif
Atsakyti
As turejau (ir tebeturiu) RASOS drekinamaji kremuka, tai labai patenkinta. O va ziemai sugalvojau nusipirkti tos pacios linijos maitinamaji... ir ka? Tikejausi, kad bus bent kazkiek riebesnis, nes man jis pasirode lygiai toks pats kaip drekinamasis, o as megstu riebius kremukus ziema... todel sakau, kad bent siuo tai tikrai nusivyliau...
Planuoju nusipirkti IWOSTIN maitinamaji, va ten tai 'riebaliukas' thumbup.gif
Atsakyti