Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(Turkcena @ 2008 03 18, 22:05)
Aš kažkada pas draugę užsipurškiau ir man labai patiko ,tai dabar pasitikslinau,reiškia čia tas pats.Reiks įsigyti,atgaivina taip veiduką.Ypaš vasarą  bigsmile.gif O šiaip kokia jo paskirtis? ax.gif  4u.gif

Cia kazkur jei neklystu rase arba temoi apie saltinio vandenis.. 4u.gif Neatsimenu as tiksliai, nes daug geru dalyku jis ten padaro 4u.gif Tinka raustanciam, jautriam veidukui.. drekina ir t.t smile.gif bijau nusisneket 4u.gif Daug ten buvo prirasyta.. blush2.gif
Atsakyti
O as siandien nusipirkau zuvu tauku, neva pades del sausos odos... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pasidalinsiu ir as savo patirtimi ax.gif Mano oda begalo jautri ir greit issauseja. Turbut jau 3metai naudoju krema SATINA von SANEX su vitaminu ir mineralu kompleksu thumbup.gif thumbup.gif . Nu nuostabus kremas tik gaila Lietuvoje dar niekur jo nemaciau pirkti verysad.gif Todel nusipirkau eucerino krema hydro-balanse ir visai netinka, o jis sausai ir jautriai odai skirtas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2008 03 21, 16:30)
Sveikos 4u.gif Pasidalinsiu ir as savo patirtimi ax.gif Mano oda begalo jautri ir greit issauseja. Turbut jau 3metai naudoju krema SATINA von SANEX su vitaminu ir mineralu kompleksu thumbup.gif  thumbup.gif . Nu nuostabus kremas tik gaila Lietuvoje dar niekur jo nemaciau pirkti verysad.gif Todel  nusipirkau eucerino krema hydro-balanse ir visai netinka, o jis sausai ir jautriai odai skirtas.  verysad.gif

As va butent ta Eucerin ir pradejau dabar naudot.. 4u.gif Nu man tai ziauriai tinka! Ir oda mano labai sausa ir jautri.. matyt cia nuo dar kazko priklauso.. unsure.gif
Atsakyti
Jei labai sausa vakare ant dregnos odos patepk alyvuogiu aliejaus..tik aisku ne taip kad varvetu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 03 21, 22:13)
As va butent ta Eucerin ir pradejau dabar naudot..  4u.gif  Nu man tai ziauriai tinka! Ir oda mano labai sausa ir jautri.. matyt cia nuo dar kazko priklauso..  unsure.gif

Nu matai kiekvienai skirtingai g.gif .As labai vertinu eucerin kosmetika thumbup.gif , reikes dar palaukti ir veliau bandyti, nes dabar tai veido oda tokia lyg dedervinemis ismetyta verysad.gif Ir kaip tuo kremu pasitepu tai net grauzia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2008 03 21, 15:30)
Sveikos 4u.gif Pasidalinsiu ir as savo patirtimi ax.gif Mano oda begalo jautri ir greit issauseja. Turbut jau 3metai naudoju krema SATINA von SANEX su vitaminu ir mineralu kompleksu thumbup.gif  thumbup.gif . Nu nuostabus kremas tik gaila Lietuvoje dar niekur jo nemaciau pirkti verysad.gif Todel  nusipirkau eucerino krema hydro-balanse ir visai netinka, o jis sausai ir jautriai odai skirtas.  verysad.gif[/B]

Aš irgi turiu tą kremą ,man jis irgi visai netiko verysad.gif
Taip veido odą sudirgino,nors visi kiti Eucerin dalykai man labai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 22 kovo 2008 - 20:30
Man iki leliaus buvo okia super oda, o dabar sausėja, net nuostabusis Declior nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 03 23, 00:01)
Man iki leliaus buvo okia super oda, o dabar sausėja, net nuostabusis Declior nepadeda schmoll.gif

O koks to nuostabaus Declior poveikis ir kur ji nusipirkti? ax.gif As dabar pradesiu naudoti Lipo- Balanse eucerino kremuka. Po keliu dienukiu pasidalinsiu patirtimi kaip sis kremas,tikiuosi tiks g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Eurovaistinėj kremą DECUBAL. Skirtas sausai ir jautriai odai. Atrodo, kad visai neblogas, bent kol kas... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Patarkit kokį kremuką, kad drėkintų normaliai, bet nekimštų porų 4u.gif .
Atsakyti
Na ir aš papasakosiu ....mano taip pat labai sausa, dažnai pašerpetojanti , tokiom raudonom dėmelėm traukiamom kenčianti oda unsure.gif Aišku ne visada , bet jau žiemą tai dažnokai aplanko .
Tai va...prieš kelias dienas , taip sutraukė veidą eilinį kartą , dėmytėm išmėtė , nei pasidažyt normaliai žmogus gali nei ką.
Tai apsiginklavai visom savo kortelėm ir nulėkus į Euro vaistinę nusipirkau URIAGE kremą vandens netekusiai , išsausėjusiai , jautriai odai, taip pat prigriebiau jų purškiamą tą vandenį ir Vichy vandens pagrindu valiklį jautriai odai ir akims , bo nemėgstu aš tų pienelio tipo valiklių.
Nu žinokit dvi dienos ir kaip rusai sako " fakty na lico " bigsmile.gif

REKOMENDUOJU ksakant. Esu laaaaaaabai patenkinta.

Dabar dar reikia atrasti kokį kremuką nuo mimikos raukšlių , bo pradedu ir tas parazitkas įžiūrėt ir man tai nepatinka umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 29 kovo 2008 - 23:23