Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(SuperMama @ 2003 05 15, 02:50)
As kermukus pas ta pacia Olga perku. ji parekomenduoja, papasokoja, o kadangi nuolatine kliente esu ir ji gerai zino mano oda, tai ir parenka atitinkamai. Dar ne karto tais kremais nenusivyliau. Ir pirkti galima mazais kiekiais - po 10 -15 ml. Tada ir sunaudoji greitai. Kremai ten tikrai prancuzu gamybos, bet vat firmos gamintojos neprisiminsiu tikrai.  wink.gif

O kur ta Olga rast..? blush2.gif Mano oda ir nesveikai sausa.. doh.gif

Ojezau.. tik daba pamaciau, kelintais metais sita zinute parasyta..! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 kovo 2008 - 17:23
QUOTE(amber123 @ 2008 03 13, 18:23)
O kur ta Olga rast..?  blush2.gif Mano oda ir nesveikai sausa..  doh.gif

Ojezau.. tik daba pamaciau, kelintais metais sita zinute parasyta..!  4u.gif

Kai mano oda labai issauseja-padeda avokadu kauke (pirktine Avon as naudoju). bigsmile.gif Iskart oda kitaip atrodo.Gal pades ir tau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 03 15, 13:11)
Kai mano oda labai issauseja-padeda avokadu kauke (pirktine Avon as naudoju). bigsmile.gif Iskart oda kitaip atrodo.Gal pades ir tau g.gif

Dekui, pabandysiu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2007 12 05, 12:26)
Sveikos, mano oda taip pat labai sausa ir problematiska, naudoju paprasta Nivea krema, nes kiti netinka, bet jis labai riebus, net oda blizga. Tai paskaiciau cia ir nusprendziau pabandyti Eucerin krema jautiai odai. Paziuresim, daug kam padejo. tai gal ir man patiks.  smile.gif

as tai eucerin krema ilgai naudoju jau... man jis tinka ir patinka, bet man skruostai issausejo ir tokios kaip egzemos atsirado... tikriausiai nuo vandens skirtumu, nes nuolat skraidau is LT i airija ir atvirksciai arba kad krempudra naudoju ir paskui dar pudra biski... blush2.gif negaliu netept krembudros vien del to, kad dirbu darba, kur nuolat su zmonem bendrauti reikia. butinybe graziai atrodyt... bet jau tos egzemos net is po krempudros islyst pradejo verysad.gif girdejau clarins kremai geri... gal kaz bandet? beje, man nosis irgi su juodais taskiukais buna doh.gif kelet kartu esu darius garnier kaukes tai patiko tas kremas kuri po kaukes naudot reikia... huh... unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif o as nusipirkau SUPRA dermal forte kapsuliu, neva daro stebuklus drekina oda ir t.t.t.... ziuresim ar bus rezultatas ax.gif
kosmetologe patare pabandyti o vaistininke kad isgyre na matysim dar sake kad kartu su jom tinka nakvisu aliejaus kopsulytes gerti.
Atsakyti
stebuklo tai tikrai nesitikekite is tos Supra g.gif aisku jie kazkiek padrekina oda is vidaus, kaip ir visi vitaminai bet bent jau man jie nepadejo isspresti sausos odos problemu verysad.gif o ir geriu jau puse metu
Atsakyti
Labai geras kremukas nuo sausėjimo yra, tai "Locobase" (rekomendavo dermatologė)
Oda mano labai sausėdavo,porą kart patepiau šituo kremu ir sausėjimo kai nebūta wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 18 kovo 2008 - 12:17
QUOTE(Turkcena @ 2008 03 18, 13:14)
Labai geras kremukas nuo sausėjimo yra, tai "Locobase" (rekomendavo dermatologė)
Oda mano labai sausėdavo,porą kart patepiau šituo kremu ir sausėjimo kai nebūta wink.gif 4u.gif

o kur to kremuko ieskoti?? mastau.gif
Atsakyti
Galu gale ir as isigyjau kas man tinka ir patinka 4u.gif Vakar nusipirkau Avene saltinio vandenuka ir Eucerin krema sausai odai! 4u.gif Dar buvau soleriume, poto man oda labai temdavo ir issausedavo.. unsure.gif Bet gryzus namo pasipurskiau tuo vandenuku ir pasitepiau kremu, tai rezultatas nerealus.. tik nezinau ar laikinai cia taip ar ne 4u.gif Net siandien drauge atejus pagyre, kad oda tiesiog svyti! Ta pastebejau ir pati..! smile.gif Tai kol kas labai patenkinta..! 4u.gif
Atsakyti
Avene tai čia purškiamas vanduo veidui? bigsmile.gif ax.gif

QUOTE(vassara @ 2008 03 18, 18:49)
o kur to kremuko ieskoti?? mastau.gif

Vaistinėse 4u.gif
Atsakyti
[quote=Turkcena,2008 03 18, 20:57]
Avene tai čia purškiamas vanduo veidui? bigsmile.gif ax.gif

Taip. Purskiamas saltinio vanduo..! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 03 18, 20:43)
Taip. Purskiamas saltinio vanduo..!  4u.gif

Aš kažkada pas draugę užsipurškiau ir man labai patiko ,tai dabar pasitikslinau,reiškia čia tas pats.Reiks įsigyti,atgaivina taip veiduką.Ypaš vasarą bigsmile.gif O šiaip kokia jo paskirtis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti