Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Jei labai sausa oda, gal vertėtų pabandyti pateplioti natūraliais aliejais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 02, 15:53)
na, jei oda tokia sausa, tikrai manau negalima daryti jokiu veido valymo  doh.gif
kokias drekinamasias proceduras tai taip, bet ne valyma  ax.gif

Visikai sutinku! jokiu valymu!! as asmeniskai naudoju Avene intensyviai drekinancia kauke tinkancia visiems odos tipams. Puikus gaminys! Ja uztepi ant veido storu sluoksniu ir 15 min lauki kol susigers, tada likucius nuvalai sevetele ar vata. zinokit stebuklus daro thumbup.gif o siaip dar kartais pasilepinu Grozio kosmetologijos ir terapijos centre daromomis veido drekinamosiomis proceduromis rolleyes.gif kainuoja apie 75 lt bet oda neatpazistamai isgrazeja smile.gif
Atsakyti
o jei mano oda ziaurei sausa veido,ir turiu dauk juodu tasku ant nosies,kaip man juos isvalyti jei nagalima daryti veido valymo?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 05 23, 15:37)
o jei mano oda ziaurei sausa veido,ir turiu dauk juodu tasku ant nosies,kaip man juos  isvalyti jei nagalima daryti veido valymo?

tai tada ji misri manyciau, jei ant nosies yra juodu insktiru, tai nosies zona yra riebi g.gif tai galima tik nosi valyti, nebutina visa veida kankinti smile.gif
Atsakyti
o jei mano oda ziaurei sausa veido,ir turiu dauk juodu tasku ant nosies,kaip man juos  isvalyti jei nagalima daryti veido valymo?

mano oda tokia pati, tad niekaip neissirenku tinkacio kremo verysad.gif
Atsakyti
kaip ziema taip man problema su veido oda, nepadeda jokie kremai!
Atsakyti

mano oda ziauriai ajutri ir alergiska doh.gif valau ja rusu gamybos svelniu veido pilingu"Gomaz" berods firma vadinas g.gif Buna pirkti tik eurokos parduotuvese smile.gif Po to pilingiuko oda svelni kaip kudikio uzpakaliukas pasidaro biggrin.gif
Atsakyti

As irgi turiu bedu del sausos veido odos.Ypac kaktos srityje.Ir jautri labai!
Jau nebezinojau ka daryt g.gif Galvojau gal kosmetika netinka.Nors ir taip jos minimaliai naudojau,bet isvis atsisakiau kuri laika.Geriau nebuvo.Nors sviesta tepk!
O dabar jau viskas ok thumbup.gif ir padejo man pats paprasciausias kremas is vaistines ESSEX.Kainuoja lygtai 14lt.Jis labai tinka jautriai odai ir sausai.Jis ir vaikams tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Valyma galima daryti, bet labai retai ir svelniai 4u.gif
essex siaip dazniausiai ir buna skirtas vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotrina1: 28 gegužės 2007 - 09:17
Mano oda, tai dar pakenčiama, bet MB labai sausa oda aplink nosi..iš ryto tai labai baisiai atrodo. Bandysiu jį dabar abrikosų aliejum gydyt...įdomu ar padės g.gif
Atsakyti
Sveikos, mano oda taip pat labai sausa ir problematiska, naudoju paprasta Nivea krema, nes kiti netinka, bet jis labai riebus, net oda blizga. Tai paskaiciau cia ir nusprendziau pabandyti Eucerin krema jautiai odai. Paziuresim, daug kam padejo. tai gal ir man patiks. smile.gif
Atsakyti
As tai naudoju Mary Kay krema sausai odai - pirmasis kremas, kuris taip tiko, odos nebetempia, ji nepleiskanoja.
Atsakyti