Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

As tai ka tik nusipirkau nauja krema Eucerin...drekinamasis!!lux..oda akimirksniu pasikeite.Buwo issausejusi..net serpetojo..pirkau Akropolio vaistineje..siaip kaina 47lt uz 50ml...bet dar kol kas yra 25% nuolaida..taj mokejau 34lt...liux kremas!
Atsakyti
Sveikos meragites ir berniukai smile.gif

Visada turejusi tobula odyte dabar turiu kovot su kzkaip atsiradusia sausa... verysad.gif

sunku susidorot ne tik su pleiskanomis, bet ir berimais, egzemomis! blink.gif
kokiu tik priemoniu nebandyta nuo alieju, kuno sviestu iki gydomuju vaistuku... blush2.gif

Tad kvieciu visus papasakot apie priemonytes, kremukus, aliejukus ir visa kas buvo naudota ir padejo tai nedorai sausai odytei! 4u.gif

buciau lapai dekinga! group.gif
Atsakyti
mane irgi nervina sausa oda ir egzemos...kazkaip anksciau nepastebedavau..o gal cia del to kad vandens mazai isgeriu blush2.gif reiks daugiau isgert blush2.gif bet vistiek norisi suzinot, kaip kitos kovojat su sia beda... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 01 gegužės 2007 - 14:17
Nu ir pas mane tokia problema.Patarkite 4u.gif
Atsakyti
Aga, ir pas mane...
Reik pas dermatologa zinokit, nieks cia kitas nepades...
As buvau, buvo alerginis dermatitas, tai su spec tepaliukais (ten vaistinej gamino juos) menesi gera gydziaus... Ir vaistus da kazkokius geriau...
Po metu vel va ta pati problema kamuoja, matau, kad nieks nepadeda, eisiu vel, nes paciai jau nervas ima eksperimentus vest schmoll.gif
nuperki kokio kremuko, rodos praeina jau, ir bax - vel berimai, demes...
O as net vandens nebenaudoju seniai seniai veidui.
Siaip dermatologe pamenu sake, kad gerai veida plaut su zalia arbata ar ramuneliu, tik ne vandeniu is krano jokiu budu...
Neblogas kremukas Bepanthen 5% (bet butent kremas, nes zinau ir tepalas yra).. Man jis pagyde gerai veida, bet iki galo nepagydo g.gif jis 15-16 lt kainuoja.
Ir dar tiesa buvau neseniai pas ginekologe, sake Kt kai kurios tai sukelia (mano atveju "Cilest" ispeike inai) ir antibiotikai sikart dadejo...
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 01, 22:01)
Aga, ir pas mane...
Reik pas dermatologa zinokit, nieks cia kitas nepades...
As buvau, buvo alerginis dermatitas, tai su spec tepaliukais (ten vaistinej gamino juos) menesi gera gydziaus... Ir vaistus da kazkokius geriau...
Po metu vel va ta pati problema kamuoja, matau, kad nieks nepadeda, eisiu vel, nes paciai jau nervas ima eksperimentus vest  schmoll.gif
nuperki kokio kremuko, rodos praeina jau, ir bax - vel berimai, demes...
O as net vandens nebenaudoju seniai seniai veidui.
Siaip dermatologe pamenu sake, kad gerai veida plaut su zalia arbata ar ramuneliu, tik ne vandeniu is krano jokiu budu...
Neblogas kremukas Bepanthen 5% (bet butent kremas, nes zinau ir tepalas yra).. Man jis pagyde gerai veida, bet iki galo nepagydo  g.gif  jis 15-16 lt kainuoja.
Ir dar tiesa buvau neseniai pas ginekologe, sake Kt kai kurios tai sukelia (mano atveju "Cilest" ispeike inai) ir antibiotikai sikart dadejo...

As kai buvau paskutini kart pas dermatologe pasake tau egzema ishrase tepaliuka ir adios amigos wink.gif

tepaliukais tai ishties radejo ir vartoju visad ant probleminiu ishsausejimu kurie pas mane buna raudoni. vadinas tepaliukas "Fucicort" LEO firmos vaistineje pirkau ir zumokejau apie 25lt bet bent padejo! ir gan ilgai uzteko wink.gif

taip pat kunui gan neblogas the body shop kuno sviestai... as visokiu riesutuku ten bandziau ir visi padejo tik kad man lapai ten brangu.. ax.gif

db veidui naudoju Naturalia alijosiaus zele( kaip kremuka) ir man labai patinka nes neberia ( gal del to kad naturali g.gif ) sesute pirko Vilniuj Universitetinej vaistinej ir mokejo 9.82 uz 50ml.. smile.gif
Atsakyti
issausejusiai odai patarciau pabandyt kremuka is Body shop'o dienini su alijosiumi, kaip fainiai man patiko, paraudimai dingo, oda kiek issilygino, aisku, dar reik pas kosmetologa veido valyma pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
o jum tik veido oda sausa ar ir kunas?man tai tik oda,bet nera jokiu raudonu berimu tik labai pleiskanoja,ir negaliu jokiu pudru teptis nes visas veidas supleiskanoja.o jei labai riebu krema uzsitepus ir dar pudros tada veidas blizga doh.gif gal galit ka patarti,ka naudot kad nebutu pleiskanota oda?
Atsakyti
Nepatikesit greiciausiai, bet as koki atradima padariau thumbup.gif
Eurovaistinej nusipirkau toki rusiska krema veidui "Poliusko" - parasyta kad sausai, alergizuojanciai odai.. Kainavo 2 lt lotuliukas.gif cool.gif
Ir zinokit kaip man padejo thumbup.gif nuo sinusito nosis luposi keliais sluoksniais (zinot kaip su sloga buna... doh.gif ), tai per diena vien nosis pagerejo ryskiai, o kita diena i vakara jau nebesilupo thumbup.gif
kur sausi plotai buvo, jau neber, ir berimai gan greit mazeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 05 02, 12:28)
o jum tik veido oda sausa ar ir kunas?man tai tik oda,bet nera jokiu raudonu berimu tik labai pleiskanoja,ir negaliu jokiu pudru teptis nes visas veidas supleiskanoja.o jei labai riebu krema uzsitepus ir dar pudros tada veidas blizga doh.gif gal galit ka patarti,ka naudot kad nebutu pleiskanota oda?

man ir veido ir kuno plaiskanoja... jei gyveni kaune ar turi pazistamu patarciau nusipirkti kunui is Kauno Medicinos Universiteto vaistines ju gaminama krema "Basalis". Jis nebrangus bet matos jog gamina pati vaistine wink.gif jokiu dirginanciu kvapu ar alergiju wink.gif man bent kunui padejo liuks!
Papildyta:
QUOTE(marmuazele @ 2007 05 02, 11:27)
issausejusiai odai patarciau pabandyt kremuka is Body shop'o dienini su alijosiumi, kaip fainiai man patiko, paraudimai dingo, oda kiek issilygino, aisku, dar reik pas kosmetologa veido valyma pasidaryt  mirksiukas.gif

o body shop'as nors ir prikvepina bet rimati thumbup.gif tik man brangoka... ax.gif
as kuno sviesta vidutini per 2 savites ishtepu... tai sumytes susidaro doh.gif

bet jei negaila pinigeliu ir netiek daug reikalauja kunas kremuko tai BODYSHOP thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2007 05 02, 10:27)
issausejusiai odai patarciau pabandyt kremuka is Body shop'o dienini su alijosiumi, kaip fainiai man patiko, paraudimai dingo, oda kiek issilygino, aisku, dar reik pas kosmetologa veido valyma pasidaryt  mirksiukas.gif

na, jei oda tokia sausa, tikrai manau negalima daryti jokiu veido valymo doh.gif
kokias drekinamasias proceduras tai taip, bet ne valyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 02, 16:53)
na, jei oda tokia sausa, tikrai manau negalima daryti jokiu veido valymo  doh.gif
kokias drekinamasias proceduras tai taip, bet ne valyma  ax.gif

as linkus pritart.. g.gif
Atsakyti