Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Vaistinėse pasirodė naujas kremas "Helosan". Puikiai tinka sausai odai. Kai kuriose vaistinėse yra padėtas ir pabandymui. Kremas nebrangus - 10,47 lt.
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2006 12 13, 14:06)
Vaistinėse pasirodė naujas kremas "Helosan". Puikiai tinka sausai odai. Kai kuriose vaistinėse yra padėtas ir pabandymui. Kremas nebrangus - 10,47 lt.

kazkaip niekur nerandu to kremo schmoll.gif o kokioj vaistinej matei? yra kojom toks kremas.
Atsakyti
siaip jei jau yra kazkokia liga, tai reikia, kad tau gydytoja patartu, bet jeigu siaip oda sausa, tai pvz. neutrogena kremai geri sausai odai. gana riebus, bet gerai ir susigeria, svelni matine oda buna
Atsakyti
Man staiga issausejo viso kuno oda verysad.gif kazin nuo ko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 16, 23:21)
Man staiga issausejo viso kuno oda  verysad.gif  kazin nuo ko... g.gif
Skysčių trūkumas gal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 12 17, 00:27)
Skysčių trūkumas gal  unsure.gif

as irgi taip maniau, bet anksciau gerdavau maziau nei dabar ir nieko, o dabar geriu daugiau ir oda atrodo prasciau... verysad.gif Nesuprantu..o ant veido lyg sausa bet ant virsaus riebi T zonoj, ank kuno tai totaliai sausa, nes net tokia kaip plevele... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2006 11 27, 00:15)
Kai mano oda ziema nuo visokiu radiatoriu ir siaip ivairiu priezasciu issauseja,tai uzsiplikau ramuneliu arbatos,palaukiu kol atves,tada nuplaunu ja veida,bet truputi palieku puodely,pamirkau ten tuo vatos padelius,kur makiazui valyt ir uzdedu ant veido.Taip laikau gal 10-15 min.Veliau palaukiu kol veidas apdzius truputi,bet dar liks dregnas ir tepu krema.Jei ir uzsitepus krema issausejusiose vietose jauciu tempima arba atrodo,kad tos vietos tokios sausos,kad atrodo neteptos kremu,tai patepu jas alyvuogiu aliejum.Nu as visokiu panasiu naturaliu dalyku prisigalvoju,nes kazkaip ,kad man tik kazkoks kremas panaikintu issausejusias vietas,tai nepastebejau g.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasinaudojau siuo patarimu, ir per dvi dienas atgyjo oda!!!! Nors pries tai buvo jau tokia net serpetota doh.gif
~FSCG~, gal dar zinai kokiu nors liaudisku patarimu odai puoseleti.. blush2.gif , labai praverstu manau visoms.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 16, 23:21)
Man staiga issausejo viso kuno oda  verysad.gif  kazin nuo ko... g.gif

Žiema atėjo... verysad.gif Man kiekvieną žiemą staigiai pasidaro sausa, o pavasarį vėl "sugrįžta". Šiemet į kūno pienelį šliūkštelėjau gerokai kviečių gemalų aliejaus ir tepliojuosi kas vakarą nusiprausus - viskas OK. Vasarą tai užtekdavo 1-2 k. per savaitę pasitept bet kokiu pieneliu...
Oi, dabar pamačiau, kad tema tai "Veido oda", o mes jau apie kūną šnekam... atsiprašau, daugiau taip nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 07 sausio 2007 - 16:19
QUOTE(biologė @ 2007 01 07, 16:17)
Žiema atėjo... verysad.gif  Man kiekvieną žiemą staigiai pasidaro sausa, o pavasarį vėl "sugrįžta". Šiemet į kūno pienelį šliūkštelėjau gerokai kviečių gemalų aliejaus ir tepliojuosi kas vakarą nusiprausus - viskas OK. Vasarą tai užtekdavo 1-2 k. per savaitę pasitept bet kokiu pieneliu...
Oi, dabar pamačiau, kad tema tai "Veido oda", o mes jau apie kūną šnekam... atsiprašau, daugiau taip nedarysiu  blush2.gif

Noriu paklausti, o iš kur tas kviečių gemalų aliejus? gal jis ir veidui tinka? Kur jo yra pirkti? kažkaip akis neužkliuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedresaulute: 26 vasario 2007 - 19:31
gal kokiu nauju priemoniu radot?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedresaulute @ 2007 02 26, 20:30)
Noriu paklausti, o iš kur tas kviečių gemalų aliejus? gal jis ir veidui tinka? Kur jo yra pirkti? kažkaip akis neužkliuvo.

Tik dabar į šitą temą įlindau, jau gal ir nebeįdomu tie aliejai... Veidui jis tinka. Kokį kartą ar du per savaitę vakarais vietoj naktinio kremo naudoju, bet galima ir visai atsisakyt kremo, o naudot visokius aliejus (ne kiekvienas aliejus kiekvienai odai tinka, bet šiaip atsiliepimai naudojančių dažniausiai labai teigiami). Apie juos daugybė informacijos temoj "aliejai aliejukai". Būna vaistinėse, specializuotose parduotuvėse, kosmetikos parduotuvėse...- minėtoj temoj prirašyta pakankamai daug.
Atsakyti
Labai puikiai drekina veida paprastas pirmo spaudimo alyvuogiu aliejus, isitikinau pati, naudoju kaip kauke , rezultati liuks bigsmile.gif
Papildyta:
Ir dar patartina veida prausti saltu virintu vandeniu (ispradziu gali kiek papleiskanoti, bet tai normalu, po to susitvarko), arba net mineraliniu vandeniu (ngazuotu beabejo, paprastu), jame gausu mineralu, nes paprastas vanduo is ciaupo labai kalketas ir gali odai kenkti, dziovinti ir pan. Ramuneliu nuovirai isties labai gaivina ir net maitina oda, o jei dar sumaisius su medumi ir palaikyti kaip kauke - irgi super mirksiukas.gif
Papildyta:
negazuotu*
Atsakyti