Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(undine @ 2006 11 26, 19:26)
France,taip berods cia sita,as dabar nebeturiu jos,tai negaliu palygint. Siaip visi kremu labai panasios tuteles doh.gif
ne kauke nenuplaunama,jinai susigeria i oda,o jei lieka istepi kaip krema. Kaip man dermotologe patare pirma karta uztepti ant odos,ir jei po 5min nebera visai kaukes ant veido,dar tepti,kokius 2-3 kartus  pakartoti,jei visada susigeria,reiskiasi labai issausejusi oda,kitus kartus jau uztenka viena syki. As kai nusiperku tai ir naudoju vietoj kremo,po sitos kaukes jau man kremo nebereik.

O Avene turi tik sia viena drekinancia (nenuplaunama) kauke ar dar kokios yra?
Atsakyti
Kai mano oda ziema nuo visokiu radiatoriu ir siaip ivairiu priezasciu issauseja,tai uzsiplikau ramuneliu arbatos,palaukiu kol atves,tada nuplaunu ja veida,bet truputi palieku puodely,pamirkau ten tuo vatos padelius,kur makiazui valyt ir uzdedu ant veido.Taip laikau gal 10-15 min.Veliau palaukiu kol veidas apdzius truputi,bet dar liks dregnas ir tepu krema.Jei ir uzsitepus krema issausejusiose vietose jauciu tempima arba atrodo,kad tos vietos tokios sausos,kad atrodo neteptos kremu,tai patepu jas alyvuogiu aliejum.Nu as visokiu panasiu naturaliu dalyku prisigalvoju,nes kazkaip ,kad man tik kazkoks kremas panaikintu issausejusias vietas,tai nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 11 26, 22:17)
O Avene turi tik sia viena drekinancia (nenuplaunama) kauke ar dar kokios yra?

zinok net nezinau g.gif ,man sita patare as ja visada ir naudoju,nes patinka thumbup.gif

QUOTE(~FSCG~ @ 2006 11 26, 23:15)
Kai mano oda ziema nuo visokiu radiatoriu ir siaip ivairiu priezasciu issauseja,tai uzsiplikau ramuneliu arbatos,palaukiu kol atves,tada nuplaunu ja veida,bet truputi palieku puodely,pamirkau ten tuo vatos padelius,kur makiazui valyt ir uzdedu ant veido.Taip laikau gal 10-15 min.Veliau palaukiu kol veidas apdzius truputi,bet dar liks dregnas ir tepu krema.Jei ir uzsitepus krema issausejusiose vietose jauciu tempima arba atrodo,kad tos vietos tokios sausos,kad atrodo neteptos kremu,tai patepu jas alyvuogiu aliejum.Nu as visokiu panasiu naturaliu dalyku prisigalvoju,nes kazkaip ,kad man tik kazkoks kremas panaikintu issausejusias vietas,tai nepastebejau g.gif

jau tikrai labai sausa oda,net negalima naudoti vandens,nes dar labiau traukia oda. As kazkur menesi prausiaus vien su avene vandeniu ir naudujau kauke sita,oda buvo atsigavusi thumbup.gif ,nu bet negaliu as taip,man ryte atsikelus reikia normalei veida nupraust po saltu vandeniu,kad atsigauciau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat.... Noriu sužinoti jūsų atsiliepimus apie Biotechniques Liposystem sausos ir jautrios odos kremą...
Negaliu jau, niekas man nepadeda, kaip tik prasideda šildymo sezonas, tai man prasideda problemos su veido oda... Viskas taip pat, kaip aprašė ~FSCG~ doh.gif Jau nežinau net ko griebtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 28 lapkričio 2006 - 14:22
siandien bandysiu sisheido melyna linija Pureness, skirta misriai- riebiai odai, gavau meginuku prausikli, tonika - be alkoholio ir krema drekinanti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2006 11 26, 21:56)
Merginos, gal galit patarti ką naudoti jaunai merginai, kurios oda lyg ir rieboka (ant smakro yra pūlingų spuogų, užsikišusios poros), tačiau kakta ir žandukai šerpetoja  blush2.gif  ax.gif

mano tokia pati oda doh.gif
Odai trūksta vandens, o riebalų per daug schmoll.gif
reikia drėkinti kambario orą,gerti daug vandens, tau tiktų Sebamed žalias muiliukas-valo poras,bet nesausina odos thumbup.gif tonikas valantis, bet nesausinantis odos, Kremas stipriai drėkinantis, bet neužkimšantis porų( pirmąkart nusipirkau Vitaskin 24h drėkinantį mišriai odai ax.gif rodos geriau biggrin.gif ,), paakiams irgi reikia spec. drėkinančio kremo, nes gali atsirasti "balti akmenukai" blink.gif

Prisiminiau kad kosmetologė sakė dėti žalios ar juodos arbatos kompresus ant veido ir palaikyti-gerai drėkina.

Man labai tiko veido valymas su rūgštimis(pas kosmetologę) labai išvalo poras , išlygina odą, drėkina.

Beje prieš PMS gersiu Nakvišų aliejų, reguliuoja hormonus ir riebalinių liaukų veiklą ax.gif
Šiandien Lecitiną pirksiu vaistinėj rolleyes.gif Tipo būsiu graži ir protinga lotuliukas.gif padeda ne tik odai thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti

Šiandien Lecitiną pirksiu vaistinėj rolleyes.gif Tipo būsiu graži ir protinga lotuliukas.gif padeda ne tik odai thumbup.gif

4u.gif
[/quote]

Aha biggrin.gif lecitinas, tai ir smegenims ir odai ir dar riebalų apykaitą gerina - viskas ko reikia merginoms biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 11 29, 15:02)
siandien bandysiu sisheido melyna linija Pureness, skirta misriai- riebiai odai, gavau meginuku prausikli, tonika - be alkoholio ir krema drekinanti  bigsmile.gif

na va, pirmi pastebejimai - nesausina odos, svelniai kvepia, prausiklio reikia tik siek tiek (jis kremo pavidalo, labai putoja ir gerai nuplauna nesvarumus), turi saldanti poveiki, tonikas - labai svelnus, gaivina oda, kremas - super bigsmile.gif - nenusausina odos, ja svelnina, zinant, kad tai antibakterine linija - bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
taigi.oda labai sausa.gal kas gali padeti,patardamas koki gera(gal net liaudiska) krema ar recepta,kad oda taip nesausetu. 000189.gif 000189.gif 000189.gif showoff.gif

siuo metu lyg ir radau ,universiteto vaistineje gaminama krema "Uno",(vilniuje),bet gal kas zino dar kokiu geru kremuku.is anksto aciu biggrin.gif
Atsakyti
ieškok, kosmetikų drėkinančių odą. geriausiai, kad būtų vienos linijos ir prausikliai ir kremai. ir gerk daugiau vandens tik ne gazuoto. vartok daugiau vaisių ir daržovių
Atsakyti
valgau vaisius apsiputodama,geriu taip pat daug.kremai ne visi tinka.ir geriau,kad butu ne drekinantys o (sausai odai) riebesni. verysad.gif
Atsakyti
Idėsiu straipsniuko ištraukas:
Kadangi sausa oda labai jautri, svarbu jos neperkrauti kosmetinėmis priemonėmis. tokiai odai būtinas drėkinimas, maitinimas ir apsauga. geriausiai tiktų nedidelė ir nuosekli kasdieninė sausos odos priežiūros programa.
vakarais nereikėtų veido prausti vandeniu. Naudoti minkštą kosmetinį pienelį. likučius nuvalyti bealkoholiniu toniku. poto tepti veidą kremu turinčiu daug riebalų ir drėkinančių medžiagų. toks kremas gali būti su liposomomis, turėti keramidų, vitaminų, ir NMF. sausai odai reikėtu būti atsargiai su AHA rūgštimis. būtina prieš perkant kremą naudotis testeriais.
rytais veidą galima atgaivinti šiltu vandeniu.pageidautina mineraliniu, galima prausti vaistažolių nuovirais. tinka - arnikos, liepų, dedešvos žiedų, beržo pumpurų, rozmarino, čiobrelių žolės užpilai. poto reik patept veidą drėkinančiu kremu, būtinai turinčiu saulės filtrui. ŽIEMĄ - maitinamą. jei naudoji toninį kremą, reik žiūrėt kad būtų drėkinančių medžiagų su saulės filtrais.
ir būtina reguliariai pasirodyti kosmetologei. darytis kaukes ir t.t.
jei nori galiu atsiūsti pora receptėlių namudinėmis sąlygomis darytos kaukės
Atsakyti