Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Bandau ir aš Biocel smile.gif šią savaitę pirksiu ( jau pusę metų gundžiausi)
Mano oda sausa, bet poros labai kemšasi sad.gif Čia matyt sausas oras labai prisideda mad.gif bet dar ir stresas pervargimas ,miego trūkumas sad.gif
Dar šiandien perskaičiau lankstinuką apie Lecitiną, jis mažina riebalavimasi, beto kūdina laugh.gif ir labai padeda atminčiai blink.gif laugh.gif

O iš prausiklių patariu ŽALIĄ SEBAMED MUILIUKĄ, labai tinka nešvariai odai ir nesausina jos thumbup.gif vėl nusipirkau .

Pranešiu kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Mano taip pat labaisausa oda, bet uztai jokiu spuogu niekad nera, net baisus man jie "augintiniai"... blink.gif ir beveik visa gyvenima, naudoju Nivea krema veidui, tepu tik viena karta per diena, labai geras ir pigus kremas, o kunui naudoju siaip maitinancius pienelius thumbup.gif kazkada buvau nusipirkus is Avon maitinanti ir drekinanti augalini kazkoki krema, tai taip trauke snukyti, kad jis buvo greitai padovanotas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligrafi: 25 lapkričio 2006 - 00:52
QUOTE(Ligrafi @ 2006 11 25, 00:53)
Sveikos! 4u.gif Mano taip pat labaisausa oda, bet uztai jokiu spuogu niekad nera, net baisus man jie "augintiniai"... blink.gif ir beveik visa gyvenima, naudoju Nivea krema veidui, tepu tik viena karta per diena, labai geras ir pigus kremas, o kunui naudoju siaip maitinancius pienelius thumbup.gif kazkada buvau nusipirkus is Avon maitinanti ir drekinanti augalini kazkoki krema, tai taip trauke snukyti, kad jis buvo greitai padovanotas tongue.gif

Na ir as galiu pasakyti kad visa gyvenima tepiau Nivea kremu,ir man jis buvo geriausias,kol nenuejau pas dermatologe ir jinai man neisaiskino,is ko padarytas tas kremas ir aplamai ar geras kremas gali kainuoti centus unsure.gif g.gif
Tai va,ji man patare naudoti Avene firmos kosmetika( cia ne avonas jei kas nezinot),kosmetika thumbup.gif ,aisku nera labai pigi,bet bent zinau kad gera,visgi jau nebe 20m,reik stenktis gerai priziureti savo oda biggrin.gif .Man labiausiai tinka zieminis kremas,panasaus riebumo kaip ir nivea,ir uztenka viena kart dienoj pasitepti,ir kaina gan padori 30lt kazkur. Si kosmetika randasi vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2006 11 25, 09:44)
Na ir as galiu pasakyti kad visa gyvenima tepiau Nivea kremu,ir man jis buvo geriausias,kol nenuejau pas dermatologe ir jinai man neisaiskino,is ko padarytas tas kremas ir aplamai ar geras kremas gali kainuoti centus  unsure.gif  g.gif
Tai va,ji man patare naudoti Avene firmos kosmetika( cia ne avonas jei kas nezinot),kosmetika thumbup.gif ,aisku nera labai pigi,bet bent zinau kad gera,visgi jau nebe 20m,reik stenktis gerai priziureti savo oda  biggrin.gif .Man labiausiai tinka zieminis kremas,panasaus riebumo kaip ir nivea,ir uztenka viena kart dienoj pasitepti,ir kaina gan padori 30lt kazkur. Si kosmetika randasi vaistinese.

O ka dar esi naudojusi is Avene ir kaip patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 11 25, 13:48)
O ka dar esi naudojusi is Avene ir kaip patiko? smile.gif

drekinancia kauke,kurios nereikia nuplauti. Makiazo pieneli-sveitykli ,ir saltinio vandeni.
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2006 11 26, 10:16)
drekinancia kauke,kurios nereikia nuplauti. Makiazo pieneli-sveitykli ,ir saltinio vandeni.

Cia sita ar kokia kita? user posted image
Atsakyti
Daug kas giria Avene drekinancia kauke, gal tikrai labai gera g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 11 26, 14:39)
Daug kas giria Avene drekinancia kauke, gal tikrai labai gera g.gif  smile.gif

As irgi tai pastebejau,delto artimiausiu metu ruosiuosi isbandyti smile.gif Ir seip Avene kosmetika rekomenduoja nemazai kosmetologiu...
Atsakyti
o ar yra sios firmos priemoniu poretai odai su spuogiukais?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 11 26, 13:53)
As irgi tai pastebejau,delto artimiausiu metu ruosiuosi isbandyti smile.gif Ir seip Avene kosmetika rekomenduoja nemazai kosmetologiu...

O tai ta kauke nenuplaunama g.gif
As bandziau Avene megineli jautriai, raustanciai odai (zalsvos spalvos), tai man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
France,taip berods cia sita,as dabar nebeturiu jos,tai negaliu palygint. Siaip visi kremu labai panasios tuteles doh.gif

QUOTE(AZURA @ 2006 11 26, 16:34)
O tai ta kauke nenuplaunama g.gif
As bandziau Avene megineli jautriai, raustanciai odai (zalsvos spalvos), tai man nepatiko schmoll.gif

ne kauke nenuplaunama,jinai susigeria i oda,o jei lieka istepi kaip krema. Kaip man dermotologe patare pirma karta uztepti ant odos,ir jei po 5min nebera visai kaukes ant veido,dar tepti,kokius 2-3 kartus pakartoti,jei visada susigeria,reiskiasi labai issausejusi oda,kitus kartus jau uztenka viena syki. As kai nusiperku tai ir naudoju vietoj kremo,po sitos kaukes jau man kremo nebereik.
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti ką naudoti jaunai merginai, kurios oda lyg ir rieboka (ant smakro yra pūlingų spuogų, užsikišusios poros), tačiau kakta ir žandukai šerpetoja blush2.gif ax.gif
Atsakyti