Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(staselė @ 2006 04 02, 15:30)
Aš irgi išbandžiau daud visokių kremų, vieni graužė odą, kiti vėl kažkaip tempė odą,  ir netikėtai nusipirkau Maximoj Dzintars veido kremą KREDO lux, tai visos problemos išsisprendė. Oda paliko tokia švelni . Kremas iš natūralių žaliavų ir  nebrangus iki 10Lt, Bet aš esu labai patenkinta.

na, as ir turiu si krema thumbup.gif sutepti baigiu indeli ax.gif na, man tai jis visai nieko, nes mano oda labai sausa buvo, o jis toks riebokas, tai labai gerai pamaitina oda ax.gif tik orams siltejant ieskosiu ko lengvesnio, nes odyte jau susitvarke bigsmile.gif
Atsakyti
Wa o ash nezhinau koki krema man geriau naudoti, kadangi oda sausa, bet spuogu yra wienas kitas... Bijau kad jei naudosiu riebesni krema, spuogu atsiras dar daugiau... huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Iewa_: 24 balandžio 2006 - 22:25
QUOTE(likija @ 2006 04 02, 14:00)
mergaites padekit!!!!!turiu tokia problemele,man ant veido yra usiukai,nelabai ryskus, bet visgi matomi...gal zinot kaip juos panaikinti???girdejau ,kad jei depiliuoji vasku jie atauga didesni, ar tai tiesa???

po depiliacijos vasku, jie atauga vis silpnesni
Atsakyti
as ir tepu alyvuogiu aliejumi,tikrai padeda,bet jei tik nepanaudoju kokia diena,tai siaubinga sudziuna oda.
Vasara pasidarau braskiu kauke,paprasciausiai paemi braske,katik nuskinta,ir tepi ant veido.Nezinau ko ta braske tiek turi,bet oda visiskai atjauneja ir atsviezeja.Ir nebetaip pleiskanoja.O man atrodo,kad vanduo prastas issausina oda.
Mano mama patare ramuneliu arbata plauti.Gal ir nieko butu,bet labai jau tingiu as tas arbatas virtis... ax.gif
Atsakyti
Ką gali pasakyt mamos, jau ilgiau vartojančios Biocel? Aš tai nieko gero verysad.gif Baigiu įpusėt jau antrą dėžutę, ale rezultato - 0 unsure.gif Nesuprantu, kas čia su mano oda darosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 02, 14:01)
Ką gali pasakyt mamos, jau ilgiau vartojančios Biocel? Aš tai nieko gero  verysad.gif  Baigiu įpusėt jau antrą dėžutę, ale rezultato - 0  unsure.gif  Nesuprantu, kas čia su mano oda darosi sad.gif

Aš sunaudojau vieną pakuotę, o kitai pinigų trūksta doh.gif Tai mano oda vėl nušerpetojus ir visą kūną traukia dar labiau nei prieš Biocell. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 02, 14:01)
Ką gali pasakyt mamos, jau ilgiau vartojančios Biocel? Aš tai nieko gero  verysad.gif  Baigiu įpusėt jau antrą dėžutę, ale rezultato - 0  unsure.gif  Nesuprantu, kas čia su mano oda darosi sad.gif

Nu zinokit panos as galvojau, kad cia man vienai tik nieko gero doh.gif As ka tik baigiau antra pakuote ir ne tik kad ne geriau, bet pagal mane net sausiau pasidare. As galvojau, kad cia tik man taip. Jauciu 3 pakuotes nepirksiu....
Atsakyti
Aš tai antros pakuotės net ir nepirkau g.gif po pusantros savaitės lyg ir atrodė, kad odytė švelnesnė. Bet va nežinau, gal mačiau ką norėjau matyt bigsmile.gif Neturiu kažkaip nuomonės visai g.gif Jei ir yra poveikis, jis manyčiau laikinas, ir reikia nuolatos vartot tas kapsulytes, o žinant, jog esu didelė skleroznikė.... doh.gif
Atsakyti
Man-tas pats. smile.gif Geriau jau gersiu zuvies taukus,poveikis zymiai didesnis.
Atsakyti
mano oda sausa ir nepaprastai jautri.Toks jausmas, kad nudeginta verysad.gif Bandžiau daugybę visokių kremų, bet vis be rezultato verysad.gif Paskutinis mano pirkinys Garnier SOFT.užsitepu daug-kaip kaukę ir palieku įsigert. Jau po pirmo karto deginimas dingo biggrin.gif ir oda daud švelnesnė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2006 05 06, 17:43)
mano oda sausa ir nepaprastai jautri.Toks jausmas, kad nudeginta verysad.gif Bandžiau daugybę visokių kremų, bet vis be rezultato  verysad.gif  Paskutinis mano pirkinys Garnier SOFT.užsitepu daug-kaip kaukę ir palieku įsigert. Jau po pirmo karto deginimas dingo biggrin.gif ir oda daud švelnesnė thumbup.gif

drinks_cheers.gif man patinka sis kremukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 05 05, 23:05)
Nu zinokit panos as galvojau, kad cia man vienai tik nieko gero doh.gif  As ka tik baigiau antra pakuote ir ne tik kad ne geriau, bet pagal mane net sausiau pasidare.
Vat būtent. Ir man tas pats verysad.gif Niekad oda taip nešerpetojo ir nesilupo schmoll.gif doh.gif Nesąmonė kažkokia... Nebepirksiu ir aš daugiau.
Atsakyti