Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(NiagaraXXX @ 2006 03 22, 19:23)
Kaip tai neprausti veido vandeniu? gal tada is viso nesiprausti  lotuliukas.gif

na nesiprausti vandeniu, o nusivalyti toniku smile.gif paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NiagaraXXX @ 2006 03 22, 19:23)
Kaip tai neprausti veido vandeniu? gal tada is viso nesiprausti  lotuliukas.gif

Veidui yra specialus prausykliai,vanduo pas mus labai kietas ,dėl to ir sausieja oda ,dėl kitu kuno dalių nežinau ,tavo reikalas ,gali ir nesipraust tongue.gif ,bet aš tiesiog patariu,pabandyk nors savaite ,pamatysi rezultatą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 03 23, 10:49)
Veidui yra specialus prausykliai,vanduo pas mus labai kietas ,dėl to ir sausieja oda ,dėl kitu kuno dalių nežinau ,tavo reikalas ,gali ir nesipraust  tongue.gif ,bet aš tiesiog patariu,pabandyk nors savaite ,pamatysi rezultatą. thumbup.gif

tai, kai duše maudaisi gal ant galvos maiseli uzsideti g.gif , kaip suprasti neprausti veido vandeniu schmoll.gif ?! Na merginos ar moterys nejuokinkite. Gal tiksliau pasakyti neprausti veido muilu, o veidui skirtais prausikliais. Toliau reiketu valytis veida pirmiausiai pieneliu, o ne toniku, jei ka. Jei pienelis ir tonikas viename, tuomet nusivalyti tokia priemone. O siaip patarciau pavartoti Biocell ir susitvarkys viskas savaime, ir prausti veida vandeniu galesit thumbup.gif
Atsakyti
Niu siandien ir as papirkau ta jusu isgirta Biocell blush2.gif , nes jau atsibodo issausejusi beproto veido oda, net krempudros nebegaliu uzsitepti, o tai po valandziukes numeto sausais baisias pletmais verysad.gif Niu tikiuosi tas Biocell nors siekt tiek pagelbes ax.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(tenbiuke @ 2006 03 25, 15:43)
Niu siandien ir as papirkau ta jusu isgirta Biocell  blush2.gif , nes jau atsibodo issausejusi beproto veido oda, net krempudros nebegaliu uzsitepti, o tai po valandziukes numeto sausais baisias pletmais  verysad.gif  Niu tikiuosi tas Biocell nors siekt tiek pagelbes  ax.gif

Nu man tai pagelbejo thumbup.gif negaliu atsidziaugti, net kremo nebereikia smile.gif
Atsakyti
[quote=NiagaraXXX,2006 03 24, 21:44]
tai, kai duše maudaisi gal ant galvos maiseli uzsideti g.gif , kaip suprasti neprausti veido vandeniu schmoll.gif ?! Na merginos ar moterys nejuokinkite. Gal tiksliau pasakyti neprausti veido muilu, o veidui skirtais prausikliais. Toliau reiketu valytis veida pirmiausiai pieneliu, o ne toniku, jei ka. Jei pienelis ir tonikas viename, tuomet nusivalyti tokia priemone. O siaip patarciau pavartoti Biocell ir susitvarkys viskas savaime, ir prausti veida vandeniu galesit thumbup.gif
[/quot

na, as, kad ir koki stebukla gerciau biocell ar pan, vistiek su vandeniu praust negaleciau, nes pas mane jau toks vanduo.. as nusivalau pieneliu ir toniku ir jokio vargo nematau- kuo puikiausiai be vandens veidui apsieinu ax.gif
o del veido valymo pirmiausiai pieneliu ir toniku, tai vakare taip, o ryte uztenka tik toniku, nes mano veido oda sausa ax.gif kas per daug- tas negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pradėjau gerti Biocell clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
o prie Biocell dar ir kremus naudojate, normalia tvarka, taip?
jauciu pirksiu ir as, o tai visai tuoj nusilupsiu schmoll.gif
Atsakyti
Mano taip pat sausa oda, bet taip bekokių panų parekomenduoti vaistai ar kremai man tai neišeitis. Visų juk mūsų gyvenimo budas kitoks.
O mano oda buvo graži, kol nepradejau naudoti AVON, MARGARITA, NIVEA ir pan.
Dabar aš naudoju LOREAL, taip pat jis man nėra tinkamas, todėl ruošiuosi eit pas dermatologę, kad ji man patartų. Manau, kad tai bus kur kas pigiau nei pirkti viską iš eilės ir būti bandomajam triusiui. O jeigu atsiras kur kas didesnis šalutinis poveikis. schmoll.gif
Atsakyti
Geriu Biocell jau dvi savaites, bet jokio poveikio dar nejaučiu verysad.gif O gal taip ir turi būt, juk dar labai mažai laiko praėjo...
Atsakyti
QUOTE(Kramberis @ 2006 03 28, 12:10)
Mano taip pat sausa oda, bet taip bekokių panų parekomenduoti vaistai ar kremai man tai neišeitis. Visų juk mūsų gyvenimo budas kitoks.
O mano oda buvo graži, kol nepradejau naudoti AVON, MARGARITA, NIVEA ir pan.
Dabar aš naudoju LOREAL, taip pat jis man nėra tinkamas, todėl ruošiuosi eit pas dermatologę, kad ji man patartų. Manau, kad tai bus kur kas pigiau nei pirkti viską iš eilės ir būti bandomajam triusiui. O jeigu atsiras kur kas didesnis šalutinis poveikis.  schmoll.gif

Prašom nesupykt, bet tavo išvardinti kremai net pagal eilę atitinka prastumą-baisiausi (man) AVON kremai, net nekalbu apie tuos, kurie kainuoja 5-13 lt, bet kad ir brangesni visi jie graužia odą, MARGARITA aplamai per pigūs, kad iš jų laukt ko nors gero. NIVEJOJ vien sintetika ir šiaip nieko gero, L'OREAL kai kurie kremai nieko.
Pirmiausiai, jeigu sausa oda, ją reikia drėkinti, drėkinti ir dar kartą drėkinti, o ne tept riebų kremą.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 03 29, 12:22)
Prašom nesupykt, bet tavo išvardinti kremai net pagal eilę atitinka prastumą-baisiausi (man) AVON kremai, net nekalbu apie tuos, kurie kainuoja 5-13 lt,  bet kad ir  brangesni visi jie graužia odą, MARGARITA aplamai per pigūs, kad iš jų laukt ko nors gero. NIVEJOJ vien sintetika ir šiaip nieko gero, L'OREAL kai kurie kremai nieko.
Pirmiausiai, jeigu sausa oda, ją reikia drėkinti, drėkinti ir dar kartą drėkinti, o ne tept riebų kremą.

na, nereikia spresti apie krema paziurejus i jo kaina g.gif nes gali stipriai apsirikti schmoll.gif
Atsakyti