Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

aš irgi turiu clap.gif ESLAUDA, po mėnesiuko dalinsimės įspūdžiais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 03 11, 02:30)
As jau jas turiu lotuliukas.gif  clap.gif

Kadangi as daziausiai stengiuosi pirkti ne bet ka, o kiek imanoma tikrai gera ir kokybiska produkta, todel pries pirkdama Biocell kapsules, jomis domejausi ir konsultavausi su savo kosmetologe. Dabar pati galiu pasakyti ir mano drauges, kurios geria Biocell, esame labai patenkintos rezultatu. Drasiai galiu rekomenduoti jas gerti visoms, kuriu oda sausa, pleiskanoja, serpetoja.
Visgi pagalvojau, kad verta siek tiek investuoti i save ir kuo ilgiau islaikyti skaiscia ir lygia oda.

Kita savaite as paklausiu savo drauges dermatologes, ar Biocell kapsules gali gerti maitinancios mamos.
Iki kt. savaites, gero jums savaitgalio!

Atsakyti
Neperskaiciau visos temos, tai atsoprasau jei jau kas kartosiuos, bet sausai ir ypac sausai veido odai tiesiog idealiai tinka drekinamasis kremas ir anna lotan serijos BARBADOS. Gydytojai dermatologai ji rekomenduoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 03 11, 23:49)
Neperskaiciau visos temos, tai atsoprasau jei jau kas kartosiuos, bet sausai ir ypac sausai veido odai tiesiog idealiai tinka drekinamasis kremas ir anna lotan serijos BARBADOS. Gydytojai dermatologai ji rekomenduoja. ax.gif

Man tas kremas tinka vasara thumbup.gif Bet ziema-ne pro kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 03 11, 14:21)
aš irgi turiu  clap.gif ESLAUDA, po mėnesiuko dalinsimės įspūdžiais  tongue.gif

Ok, po menesio bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Man pries pora savaiciu oda taip issausejusi buvo blink.gif ant skruostu,nosies pradejo luptis kaip po saules nudegimo
Ko tik nedariau:aliejines kaukes su vitaminais,drekinancias kaukes,kremus gal keturis pakeiciau blush2.gif
labiausiai padejo Sebamed drekinantis kremas-naudoju iki siol thumbup.gif
Atsakyti
Na, ir aš lėksiu ryt tų Biocell kapsulių pirkt ax.gif Nes jau praradau viltį kremais atstatyt normalią odos drėgmę verysad.gif Tai tikiuosi, kad nors tos kapsulės bent kiek padės.
Atsakyti
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 03 10, 12:10)
4u.gif o gal zinot ar galima tas kapsules maitinanciai mamai vartot ax.gif .oda nerealiai sausa verysad.gif

Dermatologe ir dar viena gydytoja mane informavo, kad nera tirta, ar maitinancios mamos gali vartoti Biocell. Gaila, bet negalima nieko pasakyti ar galima ar negalima.
Atsakyti
Sveikos mamos,
na aš ir prisipažinsiu susigundžiau savo kosmetologės reklama nusipirkti Biocell, ir tikrau nesigailiu. Dabar jau turbūt jas geria pusė mano draugių.nors pradėjau gert prieš kokį mėnesiuką, dabar net vyras (kaip žinot jie yra nepastabiausi) sako kad išgražėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas2006 @ 2006 03 15, 08:33)
Sveikos mamos,
na aš ir prisipažinsiu susigundžiau savo kosmetologės reklama nusipirkti Biocell, ir tikrau nesigailiu. Dabar jau turbūt jas geria pusė mano draugių.nors pradėjau gert prieš kokį mėnesiuką, dabar net vyras (kaip žinot jie yra nepastabiausi) sako kad išgražėjau  thumbup.gif

Aš irgi nusipirkau Biocell, po mėnesiuko ir aš pasidalinsiu įspūdžiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne @ 2006 03 14, 18:04)
Dermatologe ir dar viena gydytoja mane informavo, kad nera tirta, ar maitinancios mamos gali vartoti Biocell. Gaila, bet negalima nieko pasakyti ar galima ar negalima.

aciu, Agne. 4u.gif jei neistirta,tai reiks palaukti kol maitinu leliuka.
Atsakyti
As irgi jau geriu tas Biocell kapsules, tai tikrai veikia fantastiskai. Nesitikejau. thumbup.gif
Atsakyti