Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(Agne @ 2006 03 08, 09:18)
Biocell - kapsules su naturalia hialiurono rugstimi odos dregmei atkurti. Nerealiai!!! Geriu tik 1,5 sav., o poveiki jau dabar jauciu. Po duso, nusiprausus nereikia tepti oda losijonu, nes oda nepleiskanoja, jos netraukia, ji kaip silkas.

o aš galvojau kad čia man vienai taip nerealiai paveikė ta rūgštis
aš irgi nerealiai patenkinta
Atsakyti
O kiek tos stebukingos kapsules kainuoja ir kur ju galima nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga23 Oslas @ 2006 03 08, 17:56)
O kiek tos stebukingos kapsules kainuoja ir kur ju galima nusipirkti biggrin.gif

Biocell kapsules pirkau Euro vaistinej. Bet neabejoju, kad ju yra ir kitose vaistinese. Zmones kalba, kad jos sukele sensacija Lietuvoj, todel dabar visos moterys nori ju isigyti.
Mano kosmetologe sako, kad jai pavartojus Biocell puse men. sumažėjo smulkios rauksles, veido ir kūno oda tapo stangresnė ir elastingesnė, isnyko odos tempimas, issimaudzius po duso. Kadangi as vartoju jas trumpiau, tai tiek daug dar nepasakysiu, bet kad oda atsigavo ir jos nebetempia po duso, tai 100%.
Mamos drauge sake, kad ji jas pradejo gerti ir jai pranyko paburkimas po poakiais ir is viso dingo sanariu skausmai.
As visada norejau isbandyti koki grozio preparat, bet Imedeen tableciu nesamoninga kaina apie 200lt, o Biocell - 86 lt. Skirtumas nerealus.

Papildyta:
QUOTE(Agne @ 2006 03 09, 15:35)
Biocell kapsules pirkau Euro vaistinej. Bet neabejoju, kad ju yra ir kitose vaistinese. Zmones kalba, kad jos sukele sensacija Lietuvoj, todel dabar visos moterys nori ju isigyti.
Mano kosmetologe sako, kad jai pavartojus Biocell puse men. sumažėjo smulkios rauksles, veido ir kūno oda tapo stangresnė ir elastingesnė, isnyko odos tempimas, issimaudzius po duso. Kadangi as vartoju jas trumpiau, tai tiek daug dar nepasakysiu, bet kad oda atsigavo ir jos nebetempia po duso, tai 100%.
Mamos drauge sake, kad ji jas pradejo gerti ir jai pranyko paburkimas po poakiais ir is viso dingo sanariu skausmai.
As visada norejau isbandyti koki grozio preparat, bet Imedeen tableciu nesamoninga kaina apie 200lt, o Biocell - 86 lt. Skirtumas nerealus.

Drauge atsiusnte web puslapi, kuriame raso apie Biocell http://www.valentis.lt/?prod/7/70/
Paskaitykit ir viska suzinosit
Atsakyti
Mano drauges irgi sake, kad Biocell labai geros kapsules, bet as dar vis iki vaistines nenueinu:) Sakiau, kai tik gausiu alga - pirmyn i vaistine.
Atsakyti
Sakykite kieno gamybos yra tos kapsules? Ar jos tik lietuvoje parduodamos ?
Atsakyti
QUOTE(Agne @ 2006 03 08, 08:18)
Mano oda visuomet buvo labai sausa. Esu isbandziusi labai daug losijonu ir kremuku, bet poveikis vienkartinis. Neseniai vaistinej nusipirkau Biocell - kapsules su naturalia hialiurono rugstimi odos dregmei atkurti. Nerealiai!!! Geriu tik 1,5 sav., o poveiki jau dabar jauciu. Po duso, nusiprausus nereikia tepti oda losijonu, nes oda nepleiskanoja, jos netraukia, ji kaip silkas. Labai dziaugiuosi tuo.

rytoj is pat ryto i vaistine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga23 Oslas @ 2006 03 09, 21:48)
Sakykite kieno gamybos yra tos kapsules? Ar jos tik lietuvoje parduodamos ?

Zinau tiek, kad Biocell kapsules su hialiurono rugstim atrado Japonai.
Ant Biocell dezutes parasyta, kad:
Gamybos vieta-JAV
Registravimo liudijimo turetojas ir gamintojas-UAB "Valentis", Vilnius.
Atsakyti
Nu nėra ta mano oda sausa, bet tos kapsulės man ramybės neduoda lotuliukas.gif O dar sakiau, jog manęs neveikia reklama doh.gif einu panaršysiu daugiau info apie tas kapsules ir, matyt, kad lėksiu pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif o gal zinot ar galima tas kapsules maitinanciai mamai vartot ax.gif .oda nerealiai sausa verysad.gif
Atsakyti
aš tai net bandyčiau teigti,kad man net plaukai nustojo aktyviai slinkti bigsmile.gif pradėjus tas kapsules gerti
Atsakyti
Sveikos,
As katik prisijungiau ir bandysiu pasirasineti biggrin.gif
Esu nepriklausoma grozio konsultante vienoje firmoje. pati auginu sunu 2m., tai dirbu kai randu laisvo laiko.
Pas mus organizuojamos tokios grozio pamokeles ir visa musu produkcija galit isbandyti pacios tiesiog pas save namie, pasikvietusios draugiu prie kavos, ir valikliai ir kaukes, ir pylingai kiekvienai pagal odos tipa. as pati jas vedu ir mielai pas jus atvaziuosiu. jums patogiu laiku. musu kosmetika yra isskirtine tuo, kad ji yra visiskai be kvapo, tinka jautriai odai ir pagrindinis jos uzdavinys-odos dregme. smile.gif
Rasykit man elektroniniu pastu (greiciau atsakysiu blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 03 10, 10:05)
Nu nėra ta mano oda sausa, bet tos kapsulės man ramybės neduoda  lotuliukas.gif O dar sakiau, jog manęs neveikia reklama  doh.gif einu panaršysiu daugiau info apie tas kapsules ir, matyt, kad lėksiu pirkt  bigsmile.gif

As jau jas turiu lotuliukas.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 11 kovo 2006 - 01:30