Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(meelisaa @ 2006 02 21, 16:49)
Mano dukrytei yra tokia problema. Jai ant odos atsiranda pleiskanojanciu sausu lopineliu tai gydytoja israse tepaliuka Linola Fett N. Ir jis labai veiksmingas. Taigi mano pacios oda labai sausa taigi nusprendziau ji siandien pradeti tepti.Tas kremas issaugo dregme, atgaivina odos elastinguma. Ir ji galima labai ilgai naudoti.

kur yra pirkti ir kiek kainuoja? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Linola Fett N yra pirkti vaistinese ir kainuoja 20.50 lt.
Atsakyti
Dar galiu parekomenduoti labai sausai odai VItamino E aliejukas. Jo buna The Body Shop. Tikrai nebrangus o ir labai geras. Ji reikia naudoti nakciai bent 2 valandas pries miega issitepti, kad spetu daug maz susigerti. Ryte oda minksta pamaitinta. Ir dar vienas gerumas jis tinkamas pries rauksleles.
Atsakyti
QUOTE(maman @ 2006 02 05, 21:51)
o 2 kartus per savaitele pasidarau Garnier veido kauke su medumi ir kazkokio tai augalo aliejumi . Ta kauke labai veiksminga  thumbup.gif Efektas juntamas pora dienu - oda kaip silkas  rolleyes.gif
Aha, tikrai gera kaukė. Kadangi jos nereikia nuplaut, tai aš ją kartais naudoju kaip kremą, tik mažiau užtepu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano o da taip pat labai sausa, ir jokios priemones man nepadeda verysad.gif kas idomiausia, kad kol gyvenau 4 metus londone, jokiu problemu su oda neturejau, nors pries isvaziavima jau vargino odos sausumas. doh.gif dabar gryzau, ir vel visas veidas net pleiskanomis nusetas blink.gif verysad.gif jau prarandu vilti atrasti man padesiancia priemone...
Atsakyti
QUOTE(crristinka @ 2006 02 26, 19:58)
mano o da taip pat labai sausa, ir jokios priemones man nepadeda  verysad.gif kas idomiausia, kad kol gyvenau 4 metus londone, jokiu problemu su oda neturejau, nors pries isvaziavima jau vargino odos sausumas.  doh.gif dabar gryzau, ir vel visas veidas net pleiskanomis nusetas  blink.gif  verysad.gif jau prarandu vilti atrasti man padesiancia priemone...

gal del to, kad londone oras kitoks nei LT, ten zymiai dregniau nei cia ax.gif
pabandyk naudoti pieneli skirta sausai odai, tonika be alkoholio, krema sausai odai..man tiko garnier rozinis pienelis, tonikas ir garnier kremas total confort 4u.gif
man tiko bigsmile.gif bet nera garantijos, kad ir tau tiks g.gif
Atsakyti
as buvau pas odos gydytoja, ir man israse essex losjona veidu,taip pat gali buti naudojamas visam kunui. as naudoju tik veidui, kuinui nivea body milk sausai odai. rekomenduociau pabandyti, turetu padeti
Atsakyti
Siulyciau Vichy Thermal Fix2 ypac sausai odai drekinama krema. Vichy gamina produktus sausai, ypac sausai, jautriai odai. Taip pat yra ir maitinamasis Nutrilogie2 ypac sausai odai.
Atsakyti
Pas mane irgi oda siaubingai sausa, teko bandyti daugybe kremu taip ir neatsirinkau tinkamo, bet pries metus laiko vyro mama atveze man toky kremuka sausai odai pabandyti ir labai fainas buvo tiesiog idealu bet va baigesi doh.gif negaliu pasakyti netgi pavadinimo nes parasyta buvo iranietiskai ant dezutes, tai nezinojau nei kas sudetyje nei kaip vadinasi, bet gi baigesi. Dabar vel pasineriau i kremu pajieskas. Nesenei buvom pas vaiku odos gydytoja nes mano mazyliui pastovei sauseja oda ir gydytoja parekomendavo A-vitamin kremuka vaikui pabandziau pasitepti sau ir tiko thumbup.gif labai geras . Be to esu girdejusi apie ta A-vitamin krema ir is kitu forumo dalyviu neblogu atsiliepimu, pabandykite, galima nusipirkti vaistinese be recepto...
Atsakyti
QUOTE(crristinka @ 2006 02 26, 19:58)
mano o da taip pat labai sausa, ir jokios priemones man nepadeda  verysad.gif kas idomiausia, kad kol gyvenau 4 metus londone, jokiu problemu su oda neturejau, nors pries isvaziavima jau vargino odos sausumas.  doh.gif dabar gryzau, ir vel visas veidas net pleiskanomis nusetas  blink.gif  verysad.gif jau prarandu vilti atrasti man padesiancia priemone...

Galeciau tau patart nauja japoniska krema Locobase. Man pasiule vaistinike , bo mano oda irgi buvo ziauriai sausa, tiek veido srity, tiek rankos, trukineja, serpetoja, skauda.Tai niekad neturejau tokios svelnios odos, kol nepradejau naudot Locobase Repair. Jis ir nera labai brangus ir tikrai mano odai labai super thumbup.gif
Atsakyti
O as sendiena nuvariau i vaistine netoliese ir nusipirkau du kremukus tokius (kaip veliau paaiskejo labai fainus) vaistinike rekomendavo, vienas : Avene COLD CREAM sake kad labiausei perkamas ziemos metu norvegijoje, tinka tiek vaikams tiek suaugusiems ir pagamintas specialiai sausai, jautrei ir labai sausai odai, kainavo 99kr (apie 43lt) toliau nusipirkau VICHY - NUTRILOGIE 2 irgi sausai jautre ir labai sausai odai, tao patepiau nu jauciasi veiduko oda minkstute svelnute 179kr (80lt), dar nusipirkau kauke veidui DAROLYS cia visu tipu odai su 30% nuolaida buvo tai sumokejau 174kr ((80lt) bet gal lietuvoi viskas siek tiek pigiau, nu ir isbandziau iskart viska, tai labai patiko ypac VICHY , bet cia tik po vieno karto. O tas kremukas nuo salcio tai sumynkstina rankas ir toks jausmas kad jos is karto pasidaro siltos.
Atsakyti
Mano oda visuomet buvo labai sausa. Esu isbandziusi labai daug losijonu ir kremuku, bet poveikis vienkartinis. Neseniai vaistinej nusipirkau Biocell - kapsules su naturalia hialiurono rugstimi odos dregmei atkurti. Nerealiai!!! Geriu tik 1,5 sav., o poveiki jau dabar jauciu. Po duso, nusiprausus nereikia tepti oda losijonu, nes oda nepleiskanoja, jos netraukia, ji kaip silkas. Labai dziaugiuosi tuo.
Atsakyti