Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

uj koki atradima padariau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
per telika maciau kaip reklamavo kremuka "cutibaza"
nuejau i vaistine ir galvoju - pabandysiu, kaina apie 7 lt

sausai odai - super...
Atsakyti
Papasakok daugiau apie tą kremą 4u.gif Koks jis? Ar kaip kremas, ar daugiau kaip tepalas, t.y. riebus labai g.gif
Atsakyti
Cutibaza- riebus tepalas. Pirkau jį su didele viltimi, kad tiks ir patiks mano sausai odai. Deja, netiko- buvo per riebus. Kitąkart vaistininkė įsiūlė Dermobazą- praktiškai nesiskiria nuo pirmojo. Todėl pasilikau prie jau išbandyto Essex'o biggrin.gif
Atsakyti
MARGARITA serijoje yra riebus kremas - itin sausai odai. Tiesa, supermarketuose jo nera, bet tikrai bus Droge, Eurovaistinese ir kt. panasiose parduotuvese. O rankoms tinka ju kremas su glicerinu - aisku, reikia bandyti (nebutinai visiems patiks).
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 10 09, 21:26)
Cutibaza- riebus tepalas. Pirkau jį su didele viltimi, kad tiks ir patiks mano sausai odai. Deja, netiko- buvo per riebus. Kitąkart vaistininkė įsiūlė Dermobazą- praktiškai nesiskiria nuo pirmojo. Todėl pasilikau prie jau išbandyto Essex'o biggrin.gif

Naudojau ir Cutibazą ir Dermobazą, iš pirmo lyg tiko netgi patiko, g.gif paskui pradėjo labai riebalinti odą, manau jis yra gydomasis, kai tik oda pradeda tapti drėgnesnė reikia nustoti jį naudoti. schmoll.gif
Atsakyti
Atsimenu mano grupiokė turęjo labai sausą odą, tai rankinėje visad nešiojosi ESSEX kremą be vandens.
Atsakyti
aš visada naudoju essex, kai oda išsausėja..aj dar kartą esu pirkusi eucerin riebų kreą...neblogas visai..
Atsakyti
Dabar yra naujas gydomasis kremas "ELIDEL" 1 % Juo gydoma labai issausejusi oda, pvz. kaip atopinis dermatitas, gydo odos uzdegimus, paraudimus, niezuli....
Tai yra kremas, drekinantis ir minkstinantis oda, jis ypac tinka issausejusiai, alergiskai, sudirgusiai, isbertai odai. Juo reikia teptis tol, kol viskas praeina...
Man dermatologe ji israse, nes turejau problemu su veido oda: oda labai issausejo, bere spuogeliais, buvo baisiai sudirgusi, paraudusi....
Zodziu - super daiktas smile.gif ! Viskas susitvarke jau po savaites thumbup.gif
Sis kremukas yra visai naujas medikamentas, nehormoninis, ji galima naudoti ilga laika, nes jis vienintelis nesteroidinis preparatas... visi kiti yra hormoniniai ir juos galima vartoti tik labai trumpa laika, bet jie labai kenkia veido odai, gali sukelti odos atrofija ir smulkiuju pavirsiniu kraujagysliu issipletima.
"ELIDEL" - greitai ir efektingai sumazina odos uzdegima, niezejima, sausuma, sumazina AD (atopinio dermatito) simptomus, nesukelia odos atrofijos ir smulkiuju pavirsiniu kraujagysliu issipletimo. Jis yra visiskai saugus preparatas.
Na, bet kainele tai ne is pigiuju - 72 lt. Bet jis tikrai vertas sios kainos! Jo uztenka ilgam, nes reikia tepti labai plonu sluoksniu... Na, as manau, kad toki super daikciuka reiketu visada tureti po ranka.Kai tik atsiranda kokios odos problemeles-pasitepi juo ir - efektas garantuotas smile.gif !!!!
Tiesa, ji parduoda tik su receptu.
Atsakyti
Elidel nuo lapkričio antros pusės bus kompensuojamas. Tik nežinau ar tai bus taikoma suaugusiems, ar tik vaikiukams.
Atsakyti
nu jei jau sausa oda tai sausa cry.gif as ir turiu tokia kaip ir problema. bet naudoju margaritos arba garnier drekinamaji ir maitinamaji krema. o ten kur dazniausia sauseja oda, pleiskanoja tepu su Johnson geliu vaikuciams happy.gif bet tai cia jau tokia problema, kad sausa oda nuolatos reikia drekinti, todel as be kremo niekur neinu is namu ax.gif
Atsakyti
O man padėjo naminė priemonė - medaus kaukė. Išsitepi veidą medumi, palaikai 15-20 min. ir nusiprausi pravėsusia žalia arbata. Ne stebuklas, bet kurį laiką ramu.
Ir dar padeda aliejukas kūdikiams. Aš jį naudoju iškart po medaus kaukės.
Atsakyti
Mano odos bukle katastrofiska... blink.gif Oda labai sausa ir dar tokiom sausom demelem ismuse visa veida verysad.gif Nuejau pas dermatologe,tai tik essex krema israse ir zuvu tauku...Nebezinau net ko griebtis sad.gif
Gal kas zinot stipriai drekinanti veido odos krema?Taip pat reikia ir maitinnancio 4u.gif ?Kaina nesvabi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 31 sausio 2006 - 19:20