ka darot kai oda labai nusauseja ir pradeda serpetoti?
ir ar nebuvo jusu isbere nuo vitaminu arba saules? nes mane isbere ant soakro ir nezinau nuo ko
QUOTE(basikomPOsniega @ 2005 06 01, 22:55)
ka darot kai oda labai nusauseja ir pradeda serpetoti?
ir ar nebuvo jusu isbere nuo vitaminu arba saules? nes mane isbere ant soakro ir nezinau nuo ko
as tai kai nusauseja oda riebesniu kremu tepu , ziema buvau nusipirkus eucerin.
Man taip yra buvę ne vieną kartą (ypač pavasarį). Visada nueinu pas kosmetologę ir nusiperku tokias kapsules is "Germain de Capucini"
(kažkaip panašiai vadinasi, dabar tiksliai naparašysiu) nuo alergijos. 1 kaina - 7 lt, bet padeda užtikrintai. Ir niekad nežinau nuo ko taip nutinka.
Sėkmės gydantis!!!
(kažkaip panašiai vadinasi, dabar tiksliai naparašysiu) nuo alergijos. 1 kaina - 7 lt, bet padeda užtikrintai. Ir niekad nežinau nuo ko taip nutinka.
Sėkmės gydantis!!!
Man irgi tas pats Taip baisiai atrodo,kad net stengiuos kuo mažiau į veidrodį žiūrėti...bet man netinka riebus kremas,nes kai patepu,ryte tose vietose spuogiukų atsiranda...
QUOTE(A.IEVA @ 2005 06 01, 23:11)
Man taip yra buvę ne vieną kartą (ypač pavasarį). Visada nueinu pas kosmetologę ir nusiperku tokias kapsules is "Germain de Capucini"
Sėkmės gydantis!!!
Sėkmės gydantis!!!
O tai cia tik pas ta tavo kosmetologe? Ir kiek tu ju perki tu kapsuliu?
Jei gali placiau apie poveiki.
Ir koks berimas,nes pas mane tai nera lygu, tai vel paberia ir dbr jau visur ir ant kaklo ir ant nugaros
Gal dar kokiu priemoniu zinai?
QUOTE(r@siukas @ 2005 05 13, 08:26)
O man drauge dave pabandyti Eucerin kremuko, labai patiko, ketinu isigyti
atsiprasau, pamelavau, SEBAMED kremukas jautriai odai (Eurovaistinej 23 lt). Veidelis susitvarke nerealiai. Ir dar SPA centre nuspirkau A-Derma prausikli (apie 35 lt)
QUOTE(Paramela @ 2005 06 01, 23:26)
O tai cia tik pas ta tavo kosmetologe? Ir kiek tu ju perki tu kapsuliu?
Ir koks berimas,nes pas mane tai nera lygu, tai vel paberia ir dbr jau visur ir ant kaklo ir ant nugaros
sita kosmetika naudoja ir prekiauja ja FEMINA BONA, bet man kremukas nepatiko
Kartais taip išsausėja veido (skruostų, nosies ir aplink lūpas) oda, kad skauda vos prisilietus. Bjauriausia, kad ant tos sausos odos vis tiek dygsta spuogai, o negaliu pasitepti arbatmedžio aliejumi, nes jis dar labiau sausina.
Rankos kartais net suskeldėja iki kraujo.
Pastebėjau, kad tam įtakos turi kondicionuojamas oras, besikeičiantis klimatas, nuovargis, patiriamų stresų kiekis.
Naudoju Essex losjoną-hidrantą.
Ar jums taip buvo? Kaip sprendėte savo problemą?
Rankos kartais net suskeldėja iki kraujo.
Pastebėjau, kad tam įtakos turi kondicionuojamas oras, besikeičiantis klimatas, nuovargis, patiriamų stresų kiekis.
Naudoju Essex losjoną-hidrantą.
Ar jums taip buvo? Kaip sprendėte savo problemą?
Man anais metais taip buvo... Ejau pas dermatologe, isgyde... Reiktu kokio specialaus kremo pleiskanojanciai odai. Yra uriage firmos. Pasiskaitinek www.tugrazi.lt
Pas mane ta pati prolema su ranku oda,turiu labai priziureti ranku oda,kad butu rankytes ir naguciai grazus
QUOTE(xlr @ 2005 09 21, 18:02)
Man anais metais taip buvo... Ejau pas dermatologe, isgyde... Reiktu kokio specialaus kremo pleiskanojanciai odai. Yra uriage firmos. Pasiskaitinek www.tugrazi.lt
Ačiū.