Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(Baltija @ 2005 02 27, 15:53)
ant savo kailio nebandžiau, bet ESSEX kremai skirti sausai odai, gal tiktų  ax.gif

Mano sesei su super sausa oda labai patiko, as irgi pora kartu pasitepiau, tai visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 02 27, 15:45)
sad.gif gal ne visoms tinka, mano siaip buvo tapus siaubingai sausa, dabar jau geriau, o gal dar pripras oda?Pora kartu pasitepk, jei netiks, tai galesi kaip kuno krema naudoti smile.gif

P.S.o kokios spalvos indelis pas tave?Su raudonu dangteliu?Pas mane tai su raudonu, bet maciau, kad ten ivairiu rusiu yra

Pas mane irgi su raudonu, kai vaistinej pirkau tai ten kitokio net nebuvo g.gif smile.gif
Atsakyti
Izbandziau daugybe priemoniu, kurias cia isvardinot, bet... verysad.gif verysad.gif Arba nieks nepadeda, arba poveikis labai trumpas doh.gif Ir aliejum tepiau, ir grietines kaukes dejau, ir vaikiskus riebius kremus naudojau... Nieks nepadeda cry.gif Praeita savaite kosmetologe dave pabandyt ampule, kremuko ypac sausai odai, bet vel gi tas pats... nebezinau net ka daryt sad.gif
Atsakyti
Na, kai mano oda buvo labai nusausejusi, visu pirma pasidariau oilinga (geriausiai rinktis jautriai odai), po to alyvu aliejaus kauke, paqlaikau kokia 15 min, nuvalau, nuplaunu veida ir uzsitepu kremo (geriausiai drekinamaji, as dabar naudoju EUCERIN). Anksciau turejau bedu su sausa oda, dabar ju kaip ir nebeliko. Pilinga darau kai pamatau, kad oda pradeda sherpetoti, alieju tepu karta i savaite, krema kas ryta, jei oda sauseja taip pat ir vakare. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga22 @ 2005 02 27, 15:59)
O ka su plaukais daryti ? gal kas koki gera sampuna zino, ar siaip ka? ax.gif

plaukams tai yra labai gera priemone, tik va gaila pavadinimo neprisimenu..tai kaukes plaukam..yra tokiose zalioje ir smelio ar gelsvoje dezutese su rugiu nupiestu(lygtais)..reiks drauges paklaust..
JOs visai nebrangios., apie 12 lt nemazas kiekis...maciau "droge" ir "iki" yra pirkti..Jau ne pirma karta girdziu kad jos labai padeda atstatyti sausus ir nusilpusius plaukus. Pati rezultata maciau, mano drauges tokie isvarginti plaukai buvo..jai kirpeja patare naudoti tas kaukes, tai ji kaskart pries plaunant galva, kokias 10-15 min laikydavo,na duse ilipus iskart issitepdavo, kol prausdavosi palaikydavo ir nuplaudavo.. tai sakes kokie faini plaukai patapo...taip blizga dabar.
Atsakyti
niu, kokiu priemoniu atradot nuo sausejimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 04 26, 12:49)
niu, kokiu priemoniu atradot nuo sausejimo?  ax.gif

Man žiauriai patiko Lumene Spa relax mask ar kažkas panašaus...
Ją reikia naudoti saunoje, arba virš puodo pagarint:) Nors aš tepdavausi kaip paprastą kremą. Odai labai gerai buvo...
Mamai irgi padovanojus buvau - tai nušalusį veidą ir besilupanį visą per 2 dienas sugydė smile.gif
Atsakyti
O nebandet aliejuku prausimuisi?

Jau is poros zmoniu girdejau, kad neblogas daiktas g.gif
Atsakyti
sveikos....
mano oda visada buvo labai sausa...vasara siek tiek maziau...bet siaip visada....
tik dabar dar ant kaktosatsirado daug spuogiuku...nezinau net ka daryti....kokes kosmetikos priemones pasirinkti...gal zinot...gerus vitaminus?
cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
O man drauge dave pabandyti Eucerin kremuko, labai patiko, ketinu isigyti
Atsakyti
Neseniai atradau viena gera priemone issausejusiai odai - Clinique firmos, vadinasi, atrodo, "Dramatically different moisturizing lotion". Tiesa, turejau tik nedideli meginuka, bet kelis kartus pabanziau - tai thumbup.gif Didziausias minusas tai kaina schmoll.gif - maciau, Sarmoj apie 180 Lt kainuoja... Ir, teisa, mano bendradarbe irgi ji isbande, tai labai patiko, bet sake, kad geletu naudoti tik nakciai, nes dienai jis jai siek tiek riebokas. ayt, mano oda sausesne unsure.gif Bet ji irgi jau buvo susiruosuspirkt, tik kai pasakiau kaina.... blink.gif Tai va ir nezinau, ir pati dar abejoju...
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 05 13, 07:26)
O man drauge dave pabandyti Eucerin kremuko, labai patiko, ketinu isigyti

O mano odai jis visai nepatiko schmoll.gif

Atsakyti