Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

visu pirma reiketu nueiti pas kosmetologe ji tikrai patars kaip priziureti oda nes eksperimentuojant galime dar labiau sudirginti oda. Mano oda taip pat pasidare jautri ir sausa nors ligi siolei buvo rieboka, o pasirodo labai odai kenkia sildymas taip pat mano oda pasirodo jautri salciui todel ismeto raudonomis dememis. Taigi kosmetologe patare vakarais uzsiplikyti juodaja arbata, arbata turi butu kaip cefyras, ir tonizuoti veido oda, pasitepus nusiplauti nereikia. Oda pasidengia lyg plevele. Pati taip darau, nuima raudonuma ir oda darosi skaistesne. Galima naudoti ir ramuneliu nuovira.
Atsakyti
Gal kas susidure su ne tik sausejancia visa veido oda, bet ir raudonom pleiskanojanciom demem aplink nosi ir smakro srityje? doh.gif

Pradzioje paraudimas atrode toks, lyg nuo slogos kaip kartais buna, bet kad nepraeina sad.gif Is vakaro pasitepu paraudusias vietas aliejumi, o ryte atsikelus galiu tiesiog nugramdyti atsokusi odos sluoksni...
Atsakyti
QUOTE(Linava @ 2005 01 28, 02:24)
Gal kas susidure su ne tik sausejancia visa veido oda, bet ir raudonom pleiskanojanciom demem aplink nosi ir smakro srityje? doh.gif

Mano manymu tau labai issausejo tos vietos. Man tas pats aplink nosi buvo. Pabandyk tepti Biomaris dregme ampuleje. Gali tepti ir visa veida. Ant virsaus krema.
Sekmes
Atsakyti
Niekada neturejau jokiu problemu su oda, bet paskutiniu metu kazkoks siaubas, issausejo baisiai, pradejo luptis cry.gif manau, kad cia nuo oro, o dar darbe taip silta ir kondicionieriai veikia schmoll.gif Bandziau visokius kremus, niekas nepadejo, nei Loreal, nei Garnier, nei lietuviski, budama namie pasitepdavau veida alyvuogiu arba saltalankiu aliejum, bet absoliuciai jokio poveikio cry.gif tada vaistininke man patare pabandyti Decubal kremuko, efektas pasijaute ta pacia diena thumbup.gif odos nebetempia ir ji nebesilupa thumbup.gif Visoms siulau pries bandant visokius Eucerin po keliasdesimt litu, pabandykit sita, kaina nesiekia 12 litu, o kremas tikrai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano oda labai issausejus, tai man pirkti drekinamaji ar maitinamaji krema?
Atsakyti
QUOTE(smalsute @ 2005 01 29, 12:38)
Mano oda labai issausejus, tai man pirkti drekinamaji ar maitinamaji krema?

Pabandyk ta, apie kuri rasiau ankstesnej zinutej, tikrai turetu padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 01 29, 13:34)
Pabandyk ta, apie kuri rasiau ankstesnej zinutej, tikrai turetu padeti 4u.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, tas Decubal kremas tik veidui, ar visam kunui?
Atsakyti
praeita ziema turejau dykuma ant veido sad.gif . bet su Mirra liuks balzamu veidui(Sargasum) susitvarkiau thumbup.gif . man jis nepakeiciamas ir dabar, ir kaina tik 21lt biggrin.gif
Atsakyti
As irgi tepuosi eucerin jautriai odai. galiu pasakyti, kad ji naudoju gal kokius 6 metus. tiksliai nepamenu. esu isbandzius labai daug ivairiausiu kremu, bet visvien nepadedavo. kai eilini karta nuejau i vaistine isversta demem, pasiule issigydyti bepanten tepalu (kazkoks sudirgintai odai, kuris tinka ir spenelius maitinanciom mamom teptis), o po to naudoti eucerin. ir likau labai patenkinta. o tu visu loreal ir kitu reklamuojamu bijau naudoti, kiek girdejau deda kazko, kas zaloja oda ir pratina tik ta krema naudoti. kaip narkotikai blink.gif blink.gif nors nezinau ar tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(smalsute @ 2005 02 12, 12:59)
Norejau paklausti, tas Decubal kremas tik veidui, ar visam kunui?

Na manau, kad tas, kas tinka veidui, tikrai tiks ir visam kunui smile.gif
Atsakyti
as irgi vargstu su sausa, o be to ir jautria oda.
jei tik laiku nenusiperku tinkamo kremo ir praded tepliotis bilekuo - viskas sad.gif

mano isbandyta ir dermatologes rekomenduota serija atopinei jautriai suirzusiai ir t.t. ir pan. odai yra prancuzu A-Derma Exomega 6, su naturaliais avizu ekstraktais. Sugiharoj yra pirkti, su nuolaida, atrodo, 104 lt. as perku krema veidui ir kunui viename, bet naudoju tik veidui. taip ir gydytoja sake. jo net 200 ml. bekvapis, tinkantis ir kudikiams. tikrai, nepagailekit pinigu, nes vis tik 200 ml, o ne 50. jokio papildomo drekinimo po jo nereikia. jei norint butent drekinamojo kremo, toje serijoje yra ir toks. jo 125 ml ir jis truputi pigesnis.
Atsakyti