Laba,mamytes.Niu sianakt nemiegojau iki 2val turint omeny,kad mano maziuke keliasi dar valgyt kas 2val-tai jau buvo prabanga...bet taip susidomejau visom sitom grozybem... juolab kad ir progu daug arteja.niu ir ka.ir ismokau moku ikelt foto i remeli.labai vargau su jpg formatu,nes nezinojau kad jie skiriasi ir kas is to.bet i ryta daejo jau bandau rasyti ant etikeciu.kol kas montazas nelabai gaunasi,bet manau,kad kaip per viena nakti -tai labai gerai airiduko mamyte,aciu labai uz kantrybe.mano internetas turbut letumo rekordus muse issiarchyvavau ir laukiu Jusu nurodymu tolesniuir dar gal kas galit mestelt nuoroda kur mokina kaip ikelt foto i foruma...
Papildyta:
ir dar norejau paklaust,ar galima ta formata pakeist is jpg i pdn ar koks ten,tas su skyle jau?nes jpg labai daug remeliu,gal galima kazkaip saugant i kompa pakeist?
QUOTE(almute80 @ 2009 08 22, 12:13)
ir dar norejau paklaust,ar galima ta formata pakeist is jpg i pdn ar koks ten,tas su skyle jau?nes jpg labai daug remeliu,gal galima kazkaip saugant i kompa pakeist?
Mano žiniomis iš jpg į png negalima, tik atvirkščiai
Laba,mamytes.Niu sianakt nemiegojau iki 2val turint omeny,kad mano maziuke keliasi dar valgyt kas 2val-tai jau buvo prabanga...bet taip susidomejau visom sitom grozybem... juolab kad ir progu daug arteja.niu ir ka.ir ismokau moku ikelt foto i remeli.labai vargau su jpg formatu,nes nezinojau kad jie skiriasi ir kas is to.bet i ryta daejo jau bandau rasyti ant etikeciu.kol kas montazas nelabai gaunasi,bet manau,kad kaip per viena nakti -tai labai gerai airiduko mamyte,aciu labai uz kantrybe.mano internetas turbut letumo rekordus muse issiarchyvavau ir laukiu Jusu nurodymu tolesniuir dar gal kas galit mestelt nuoroda kur mokina kaip ikelt foto i foruma...
Papildyta:
Papildyta:
sveikute na va kaip smagu girdėti kad tiek tobulėji ir taip gerai mokiniesi kai būsi prie skaipo parašyk padarysime photoshopą neribotą
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
o dėl foto įkėlimo į forumą tai nueini į www.radikal.ru ten įkeli nuotrauką paskui nukopijuoji žalią nuorodą ir dedi tą nuorodą čia
galimi ir is jpeg i png ir atvirksciai bet tik tuo atveju jei ps remelis "apdirbtras" galima is jpeg uzsaugoti png paliekant "skyle".... o is png keiciant i jpeg formata - galima tiesiog naujai uzsaugoti, bet siuo atveju dings remelio "skyle" (liks baltas fonas, kur buvo tuscia) kazi ar as cia aiskiai parasiau?
niu vat turiu pfotosopa cs2.niu i rnesuprantu kai ko...kai bandau kirpti objekta,apvedu pen tool ir jis beapvedinejant pradeda dingti... kur vedi,ten lyg uzsilenkia krastas ir juoda palieka.ir finale-vietoj mano kerpamo objekto lieka juoda skyle... nera ne ka kelt...kazko as nesuprantu...gal kokia varnele kur yra...
QUOTE(almute80 @ 2009 08 22, 20:26)
niu vat turiu pfotosopa cs2.niu i rnesuprantu kai ko...kai bandau kirpti objekta,apvedu pen tool ir jis beapvedinejant pradeda dingti... kur vedi,ten lyg uzsilenkia krastas ir juoda palieka.ir finale-vietoj mano kerpamo objekto lieka juoda skyle... nera ne ka kelt...kazko as nesuprantu...gal kokia varnele kur yra...
as tokias vietas trinu trintuku, o ne kerpu tai man palieka iskart "skyle"
QUOTE(almute80 @ 2009 08 22, 20:26)
niu vat turiu pfotosopa cs2.niu i rnesuprantu kai ko...kai bandau kirpti objekta,apvedu pen tool ir jis beapvedinejant pradeda dingti...
štai čia parodytas būdas kaip kirpti su pen tool. aš dažniausiai naudoju mask'ę objektams iškirpti
QUOTE(Nestta @ 2009 08 23, 14:27)
štai čia parodytas būdas kaip kirpti su pen tool. aš dažniausiai naudoju mask'ę objektams iškirpti
GERAS TAS BŪDAS MAN LABAI SU JUO PATINKA IR DAUG LENGVIAU
QUOTE(almute80 @ 2009 08 22, 19:26)
Kad taip nesigautų reikia pasirinkti Paths, o ne Shape layers
Sveikos mamytes jusu forume esu dar naujoke,bet va noreciau pagalbos is jusu gal kuri turi remeli gimtadieniui su 4 arba 3 langeliai nuotraukom? buciau labai dekinga
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 08 23, 17:51)
GERAS TAS BŪDAS MAN LABAI SU JUO PATINKA IR DAUG LENGVIAU
gal galit kas padeti nuo remelio nutrinti teksta rusiska?