sveiki reik pagalbos,gal kuri turit 2011 metu kalendoriaus maketa psd faile,kad bent pusmetis butu
merginos, gal kuri galit pakeist kelių foto fona ? labai reikia.
jiai kuri norės padėt parasykit y az
QUOTE(kristynka* @ 2010 05 08, 21:51)
merginos, gal kuri galit pakeist kelių foto fona ? labai reikia.
Gal tu pabandyk suuploidinti ir čia įmesk norimų keisti foto nuorodas (na,kad neužkrautume puslapio) ir kas jau norės ir galės tau pakeisti taip ir padarys
Sveikos mamytes,isidejau ir as Adobe Photoshop CS3,senai norejau bet atideliojau,naudojaus anksciau Gimp'u,ir picasa,bet ten mazoka funkciju,
Gal turetumet kaip naujokei pamokeliu isivaziavimui,ar siaip patarimu kad butu pradziai lengviau perprasti
Gal turetumet kaip naujokei pamokeliu isivaziavimui,ar siaip patarimu kad butu pradziai lengviau perprasti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 05 09, 10:08)
begalo aciu,visa google baigiu isvest is proto,nearndu lietuviu kalba kalendoriaus,labai padejot
QUOTE(Siga* @ 2010 05 09, 13:22)
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 05 09, 10:08)
begalo aciu,visa google baigiu isvest is proto,nearndu lietuviu kalba kalendoriaus,labai padejot
prašom,kad tik mačytų
dėjau psd formatą,o dabar žiūriu čia jpg,,,,keistokai man čia gavosi, bet nieko,,,svarbiausia tiko
Papildyta:
QUOTE(vilmutee @ 2010 04 28, 08:45)
Mergaites idekite cia viena is paveiksleliu kurio jums neatidaro, man net idomu pasidare
Žinot merginos,man kaip tai žirafai per ilgą kaklą irgi kol daėjo,,,,toptelėjo tokia mintis,štai vienai merginai nusiunčiu png formatu rėmukus ji irgi nemato,po begalinių diskusijų išsiaiškinome,kad ji net neturi fotošopo,todėl ir nemato nei png,nei psd formatų,,,gal ir pas tas merginas tokios pat bėdos,,,ką manai vilmutee ?
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 05 09, 13:55)
Žinot merginos,man kaip tai žirafai per ilgą kaklą irgi kol daėjo,,,,toptelėjo tokia mintis,štai vienai merginai nusiunčiu png formatu rėmukus ji irgi nemato,po begalinių diskusijų išsiaiškinome,kad ji net neturi fotošopo,todėl ir nemato nei png,nei psd formatų,,,gal ir pas tas merginas tokios pat bėdos,,,ką manai vilmutee ?
Labai tu teisingai parasei. Atsimenu kai issinstaliavau photoshopa ir as negalejau atidaryti nei PNG(png automatiskai paversdavo jpg formatu) nei PSD failu savo kompiuteryje, kadangi neturejau kitos palaikancios siuos failus programos
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 05 09, 12:55)
Pas mane yra photoshopas, bet rodo jpg Del png nezinau, bet abejoju ar cia leistu psd kelti.
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 05 09, 13:55)
Mergaitės, tikrai turiu fotošopa PS4 Dariau kalendorių, foto į rėmelius kėliau. Bet viskas jpg formatu
Mergytės,per radikalą PSD failų neįkelsit,o dėl PNG,reikia keliant nuimti visas varneles,kopinti 3 nuorodą,ką manau ir taip žinot būna kartais pats radikalas sukvailioja,įkelia blogai
P.s.gal nesupyksit,kad įsikišau
QUOTE(Irce6 @ 2010 05 09, 19:39)
Mergytės,per radikalą PSD failų neįkelsit,o dėl PNG,reikia keliant nuimti visas varneles,kopinti 3 nuorodą,ką manau ir taip žinot būna kartais pats radikalas sukvailioja,įkelia blogai
LAba,
Labai buciau dekinga, kas imestumete nuorodas is kur parsisiuti nemokamai programele photo shop. Placiajameinternete randu, bet visur mokama arba dar prie viso sito reikia dar keles programas parsisiusti, neiseina ma susirasti. Padekite, labai prasau.
aciu.