Laba,
Perskaičiau prabėgom, o jau grožius darot
Gal kuri turite rėmelius arba paveikslėlį ant kurio būtų galima sukurti krikštynų kvietimą? Suradau įvairių vaikiškų ir šiaip spalvingų, bet tokio didingesnio, šventiškesnio neturiu
O dar jeigu su drugeliais, tada būtų super
Berniukui čia.
Kazi kaip darosi tokios zvaigzdutes?
Gal cia nera nieko sudetingo?
Gal cia nera nieko sudetingo?
QUOTE(Vaigita @ 2010 04 28, 10:03)
Pas mane irgi pirmasis jpg formatu
O antraji isaugojau ir kuo puikiausiai atidarau su photoshopu, tikrai nezinau kodel pas jus neatidaro
Papildyta:
QUOTE(Antira @ 2010 04 28, 12:58)
Tikrai nieko sudetingo, sios zvaigzdutes daromos su brushu, stai tokias gali atsisiusti stai is cia zvaigzdutes spausk desiniame sone DOWNLOAD ir atsisiuk
Trumpai kaip isikelti brushus i photoshopa:
Einame į Mano kompiuteris-C diską-Program file-Adobe-Adobe photoshop CS2-Presets-Brushes ir įkeliame ten savo turimą brushą.
Tada einame į photoshopą pasirenkame Brush Tool viršutinėje linijoje photoshope pasirenkame rodiklytė ,atsidarius lentelėj dar bus rodiklytė paspaudus ją atsidarys lentelė su jūsų turimais brushais jai kurio nors nėra spaudžiame Load Brushes ir ten susirasite norimą.
QUOTE(mazikeo @ 2009 08 05, 23:35)
Merginos, gal galit man paaiskinti, kaip pasikoreguoti tokia etikete (ideti nuotrauka eilerasti ir pan)? Tecio 60metis savaitgali, tai labai reikia Gal galit padet man nesusipratusiai? O gal kas jau turit kokia padaryta etikete teciui?
Pasigaminau saldainiu popieriuku,bet ispausdinau ir jie neryskus.Kaip ta ryskuma padaryt ,gal kas issamiau galetu paaiskint.
QUOTE(Vaigita @ 2010 04 28, 09:03)
bent jau man kuo puikiausiai atidaro PS si paveiksliuka
Papildyta:
QUOTE(baikscioji @ 2010 04 28, 20:11)
Pasigaminau saldainiu popieriuku,bet ispausdinau ir jie neryskus.Kaip ta ryskuma padaryt ,gal kas issamiau galetu paaiskint.
keisk spausdinimo nustatymus, rinkis kokybe (quality) pvz. best. Tada spausdins ryskiau.
Papildyta:
QUOTE(BusyBee @ 2010 04 28, 18:10)
Merginos, gal galit man paaiskinti, kaip pasikoreguoti tokia etikete (ideti nuotrauka eilerasti ir pan)? Tecio 60metis savaitgali, tai labai reikia Gal galit padet man nesusipratusiai? O gal kas jau turit kokia padaryta etikete teciui?
Labai paprastai issisaugau etikete.Atsidarai faila su PS ir uzsirasai ka reikia, ikeli foto. Jei bent kiek moki dirbti su PS labai paprastas dalykas.
Gal kas turit toki efekta, kur veiduka padaro lygu?
QUOTE(Gitatuka @ 2010 04 29, 08:56)
Esu turejus daug paprastesni varianta, bet dabar jau uzsimete Aciu, paieskosiu kada nors
o gal kas galetu atsiusti programa photoshop skype: lialia_86...
QUOTE(panterra86 @ 2010 04 29, 12:58)
o gal kas galetu atsiusti programa photoshop skype: lialia_86...
Cia uzsiregistravusi rastum visko