Šai gal tiks tokie
sveikutes, man lb reikia knygu sablonu, jei kas turit ar zinot nuorodu bukit geros parasykit... is anksto ACIU
QUOTE(.malinka. @ 2010 02 23, 12:16)
sveikutes, man lb reikia knygu sablonu, jei kas turit ar zinot nuorodu bukit geros parasykit... is anksto ACIU
kokių knygų? paprastai knygoms puslapiai ruošiami su InDesign programa, taip kaip norisi pačiai. na ir pagal tam tikras taisykles.
su PS irgi yra kas daro knygų psl. tai pasirenki psl formatą ir dėliojiesi tai, ką nori, kad būtų tame puslapyje
QUOTE(.malinka. @ 2010 02 23, 13:16)
tuoj paieškosiu
O štai tokias gali parsisiūsti iš čia:
knygos
Papildyta:
Štai dar radau 41 PSD formato knyga
pirma dalis
antra dalis
aš kažkaip pagalvojau, kad ieškomi knygų šablonai.. na jau padaryti su PS, kad ir tarkim kokia nors vestuvių, krikštynų knyga va tai yra vadinama šablonais
QUOTE(Grafee` @ 2010 02 24, 12:07)
aš kažkaip pagalvojau, kad ieškomi knygų šablonai.. na jau padaryti su PS, kad ir tarkim kokia nors vestuvių, krikštynų knyga va tai yra vadinama šablonais
Tai čia žurnaliuko lapų šablonų tada reikėtų, ar ir knygas daro?
Na jeigu netiks, tai gal kitai mergaitei prireiks
QUOTE(vilmutee @ 2010 02 25, 16:01)
Tai čia žurnaliuko lapų šablonų tada reikėtų, ar ir knygas daro?
tai daug ką daro. ir eilėraščių knygas, ir vaikučių augimo knygutes ir vestuvių ir kitokius albumus
QUOTE(*sanel* @ 2010 02 18, 21:46)
ryte sukūriau bet turbūt nepatvirtino moderatorė
blogai,kad nėra tos temutės paklausiu td. čia,reikia man lankstinuką padaryt,nuo ko pradėt šablono turbūt reikia kažkokio padėkit kas galit
aš tau rekomeduočiau video pamokas jai esi naujoke