Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas Photoshop'ui IV

kažkada ieškojau ir neradau
Atsakyti
palei mane senoji užsibaigė,o naujosios niekas neatidarė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 02 17, 17:06)
palei mane senoji užsibaigė,o naujosios niekas  neatidarė  verysad.gif

drinks_cheers.gif neradau ir aš,kyla klausimų nemažai o pasiklausti nerandu kur blush2.gif nesinori šitos temos teršt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
greitai atidariau naują temą, moderatorė turėtų tuoj patvirtint 4u.gif
Atsakyti
GITATUKA noreciau paklausti, kaip jus spausdinate savo nuostabius pinigelius, namu salygom ar spaustuveje, kad gaunasi is abieju pusiu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenbok: 18 vasario 2010 - 15:03
QUOTE(*sanel* @ 2010 02 18, 10:29)
greitai atidariau naują temą, moderatorė turėtų tuoj patvirtint 4u.gif

nuorodą paskui į mesk, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2010 02 18, 14:54)
GITATUKA noreciau paklausti, kaip jus spausdinate savo nuostabius pinigelius, namu salygom ar spaustuveje, kad gaunasi is abieju pusiu  4u.gif

4u.gif Pirmiausiai nuskenuoju kupiūrą. Susimaketuoju vieną ir kitą pusę, vėliau paruoštą pinigėlio pusę išdėlioju ant A4 lapo. Vėliau kitą pinigo pusę išdėlioju ant pirmosios pusės. Ir patraukiu keliais cm į šoną. Kartais namudiniai spausdintuvai spausdina su poros mm paklaida, todėl reikia bandyti spausdinti, vėliau su liniuote apskaičiuoti, kiek reikia pinigo antrąją pusę patraukti į šoną. Spausdinu namuose.
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 02 18, 16:28)
4u.gif Pirmiausiai nuskenuoju kupiūrą. Susimaketuoju vieną ir kitą pusę, vėliau paruoštą pinigėlio pusę išdėlioju ant A4 lapo. Vėliau kitą pinigo pusę išdėlioju ant pirmosios pusės. Ir patraukiu keliais cm į šoną. Kartais namudiniai spausdintuvai spausdina su poros mm paklaida, todėl reikia bandyti spausdinti, vėliau su liniuote apskaičiuoti, kiek reikia pinigo antrąją pusę patraukti į šoną. Spausdinu namuose.

o gal jus turite nuskanuotu pinigeliu po 1,2,5 litus kai buvo popieriniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2010 02 18, 18:30)
o gal jus turite  nuskanuotu pinigeliu po 1,2,5 litus kai buvo popieriniai 4u.gif

Ne neturiu
Atsakyti
ryte sukūriau bet turbūt nepatvirtino moderatorė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2010 02 18, 19:30)
o gal jus turite  nuskanuotu pinigeliu po 1,2,5 litus kai buvo popieriniai 4u.gif

aš turiu,ryt įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite gilės šabloną blush2.gif Noriu ant medžio pakabinti penkias giles, kur po kepurėlėm būtų galima įdėti nuotraukas ax.gif
Dar tiktų ir ąžuolo lapas blush2.gif
Atsakyti