kažkada ieškojau ir neradau
palei mane senoji užsibaigė,o naujosios niekas neatidarė
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2010 02 17, 17:06)
palei mane senoji užsibaigė,o naujosios niekas neatidarė
neradau ir aš,kyla klausimų nemažai o pasiklausti nerandu kur nesinori šitos temos teršt
GITATUKA noreciau paklausti, kaip jus spausdinate savo nuostabius pinigelius, namu salygom ar spaustuveje, kad gaunasi is abieju pusiu
QUOTE(*sanel* @ 2010 02 18, 10:29)
greitai atidariau naują temą, moderatorė turėtų tuoj patvirtint
nuorodą paskui į mesk, ačiū
QUOTE(Frekenbok @ 2010 02 18, 14:54)
GITATUKA noreciau paklausti, kaip jus spausdinate savo nuostabius pinigelius, namu salygom ar spaustuveje, kad gaunasi is abieju pusiu
Pirmiausiai nuskenuoju kupiūrą. Susimaketuoju vieną ir kitą pusę, vėliau paruoštą pinigėlio pusę išdėlioju ant A4 lapo. Vėliau kitą pinigo pusę išdėlioju ant pirmosios pusės. Ir patraukiu keliais cm į šoną. Kartais namudiniai spausdintuvai spausdina su poros mm paklaida, todėl reikia bandyti spausdinti, vėliau su liniuote apskaičiuoti, kiek reikia pinigo antrąją pusę patraukti į šoną. Spausdinu namuose.
QUOTE(Gitatuka @ 2010 02 18, 16:28)
Pirmiausiai nuskenuoju kupiūrą. Susimaketuoju vieną ir kitą pusę, vėliau paruoštą pinigėlio pusę išdėlioju ant A4 lapo. Vėliau kitą pinigo pusę išdėlioju ant pirmosios pusės. Ir patraukiu keliais cm į šoną. Kartais namudiniai spausdintuvai spausdina su poros mm paklaida, todėl reikia bandyti spausdinti, vėliau su liniuote apskaičiuoti, kiek reikia pinigo antrąją pusę patraukti į šoną. Spausdinu namuose.
o gal jus turite nuskanuotu pinigeliu po 1,2,5 litus kai buvo popieriniai
QUOTE(Frekenbok @ 2010 02 18, 18:30)
Ne neturiu
QUOTE(Frekenbok @ 2010 02 18, 19:30)
aš turiu,ryt įkelsiu
Gal kas nors turite gilės šabloną Noriu ant medžio pakabinti penkias giles, kur po kepurėlėm būtų galima įdėti nuotraukas
Dar tiktų ir ąžuolo lapas
Dar tiktų ir ąžuolo lapas