Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas Photoshop'ui IV

Atleiskit labai labai... Tikrai nezinau kur taip klaust.. Pas mane anksciau jau buvo idiegtas photoshop'as,o dabar viskas pasikeite,tai ir nebera g.gif Gal galetumet pasakyti kur galima nemokamai atsisiusti? ax.gif
Dar karteli atsiprasau,nes pati manau ne cia paklausiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesita @ 2009 12 27, 18:42)
sveikutes, gal kuri turite vestuviniu pinigu, kad butu galima foto jaunuju ikelti, labai reikia  4u.gif  blush2.gif

Tokius darau, mirksiukas.gif tik į až. Bet čia jau darbas mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Brunete-blondine @ 2009 12 27, 19:51)
kur galima nemokamai atsisiusti? ax.gif
Dar karteli atsiprasau,nes pati manau ne cia paklausiau.. doh.gif

Irmavi dėka 4u.gif
Atsakyti
Didelis aciu 4u.gif
Gitatuka,tavo pinigeliai nuostabus ax.gif thumbup.gif
Matyt dar savo nuotraukytes ikelus,originalu thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos ,norejau paklausti mamyciu kurios daro kalendorius,kaip paruosia spaudai kalendorius.Man kai atspausdino,gavosi daug tamsesni,negu pas mane kompe,gal reik kokiu nustatymu?
busiu dekinga uz pasisakymus.
Atsakyti
QUOTE(anilewe @ 2010 01 03, 17:03)
Sveikos ,norejau paklausti mamyciu kurios daro kalendorius,kaip paruosia spaudai kalendorius.Man kai atspausdino,gavosi daug tamsesni,negu pas mane kompe,gal reik kokiu nustatymu?
busiu dekinga uz pasisakymus.

man irgi dazniausiai buna tamsesni atspauzdinti nei kompiuterio ekrane... cia net nzn nuo ko priklauso g.gif
p.s. cia reiktu "kalendoriaus" arba "ps plepaliukai" temose klausti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos

turiu toki klausimeli, gal kuri zinote koki puslapiuka kur galima butu rasti graziu liniju, na ta prasme kuriant laikrastuka man reikia tokiu ivairiu su sirdelem graziu liniju pusliapio virsuje ir apacioj (tikiuosiu supratot 4u.gif ), nes narsau internete, bet nieko nerandu verysad.gif
Atsakyti
Neskaičiau visos temos tad nežinau ar buvo jau čia kada įdėta toks dalykas, man reikia padaryt diplomus mokytojams ir gal turite kokių šablonų būtent tokiam dalykui?
Atsakyti
QUOTE(Inesita @ 2010 01 15, 09:10)
Labas rytas merginos

turiu toki klausimeli, gal kuri zinote koki puslapiuka kur galima butu rasti graziu liniju, na ta prasme kuriant laikrastuka man reikia tokiu ivairiu su sirdelem graziu liniju pusliapio virsuje ir apacioj (tikiuosiu supratot  4u.gif ), nes narsau internete, bet nieko nerandu  verysad.gif

Gal ka issirinksi smile.gif
user posted image user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image
Atsakyti
mamytės noriu ant krikstynu busimiems kriksto tevams padaryt kvietipus tu maziaus foto tolkius lyg atvirukus... Gal kas turi kazkokiu remeliu ar atviruku su krikstynom susija. aciū 4u.gif
Atsakyti
o tema klausimai - plepaliukai jau atsidarė?
Atsakyti
Labutis, gal kur nors užmatėt ar turit spalvotų sąvaržėlių, smeigtukų į lentą ir pan.? g.gif
Atsakyti
sveikutes....gal kas zinot kas galetu padaryti valentino dienai diploma? smile.gif
Atsakyti