[quote=BEGALYBĖ,2009 09 11, 11:27]
ačiukas
QUOTE(9kristina @ 2009 09 11, 20:47)
ieskau remeliu susijusiu su: seima, vaikais, vezimukais, nu kas susija su seima ir vaiku gali buti ir vienas remelis, bet bur geriau kad butu trys skylutes laukiu y az, gal kas mestels kokia nuorodele
gal dar pravers keli priedai ,kuriuos galesi dadeti savo patikusiam remeliui
sveikutes gal as cia ir ne i tema bet noreciau paklausti kaip i tuos remelius nuotraukas ideti photoshopo programa turiu bet joje esu visiskai zalia tai gal galit man kas padeti
QUOTE(grazke7 @ 2009 09 15, 11:47)
sveikutes gal as cia ir ne i tema bet noreciau paklausti kaip i tuos remelius nuotraukas ideti photoshopo programa turiu bet joje esu visiskai zalia tai gal galit man kas padeti
Užsuk į nuorodą ten yra visi plepaliukui
Photoshopo plepaliukuai.
Sveiki, radau nuostabią temelę, tik gaila, kad paskutinę akimirką. Nors... Juk čia renkasi SUPERMAMOS.
Ryt mano dukrytės jubiliejus, norėčiau padaryti jubiliejinio šampano etiketę, tik bėda, kad dar nesu tiek įgudusi ir laiko nėra kada mokytis. Tai gal kas pagelbėtų ir mesteltų man kokį šabloniuką? Būčiau laaabai dėkinga
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 18, 11:23)
Sveiki, radau nuostabią temelę, tik gaila, kad paskutinę akimirką. Nors... Juk čia renkasi SUPERMAMOS.
Ryt mano dukrytės jubiliejus, norėčiau padaryti jubiliejinio šampano etiketę, tik bėda, kad dar nesu tiek įgudusi ir laiko nėra kada mokytis. Tai gal kas pagelbėtų ir mesteltų man kokį šabloniuką? Būčiau laaabai dėkinga
niu ar negėda taip tingėti ir pavaryti temutę? gi šampano etiketės net du šabloniukai yra šios temutės pirmame puslapyje
Negėda, nes juos mačiau. o jie manes negelbėja, nes nemoku kesti nieko, tik įdėti foto vėliau išmoksiu, bet ne per porą valandų
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 18, 11:33)
Negėda, nes juos mačiau. o jie manes negelbėja, nes nemoku kesti nieko, tik įdėti foto vėliau išmoksiu, bet ne per porą valandų
tai tada reikia ne šabloniuko prašyti, o būtent to prašot. kiek suprantu, tai norit, kad kažkas padarytų su jūsų foto ir norimu užrašu?
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 18, 11:33)
įmesk foto ir kiek metukų bus jubiljatui į gmailą,,,gal ką sugalvosim ant greičio,,, veesuma@gmail.com