Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

laba 4u.gif
skgreta as pirkau saldainius buteliui vilijampoles turguj, jei kauniete esi, kazkas 10 - 12lt. kilogramas, jie vadinas - mini, arba - bibi. As juos klijavau su vienpuse lipnia juosta, ir tikrai gerai laikos mirksiukas.gif nereikia jokiu kliju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 22, 12:23)
laba 4u.gif
skgreta as pirkau saldainius buteliui vilijampoles turguj, jei kauniete esi, kazkas 10 - 12lt. kilogramas, jie vadinas - mini, arba - bibi. As juos klijavau su vienpuse lipnia juosta, ir tikrai gerai laikos mirksiukas.gif nereikia jokiu kliju schmoll.gif

bigsmile.gif Geras, reiks nuvaziuot ten i turgu pasiziureti, nes as bazej situos saldainius ziurejau tai 15 lt/kg blink.gif , man tai brangiai pasirode. O kiek tau ju reikejo buteliui? Kiek kilogramu pirkai? Gal turi nuotraukyte kaip su tais mini saldainiukais atrodo?
Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Darule o nuo kur pradejai klijuoti?nuo apačios ar viršaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 07 22, 11:33)
Darule o nuo kur pradejai klijuoti?nuo apačios ar viršaus blush2.gif

Nuo apacios i virsu reikia klijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 07 22, 12:56)
Nuo apacios i virsu reikia klijuoti  mirksiukas.gif

Dėkui,taip ir darau,visai nieko gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 22, 11:28)
bigsmile.gif Geras, reiks nuvaziuot ten i turgu pasiziureti, nes as bazej situos saldainius ziurejau tai 15 lt/kg  blink.gif , man tai brangiai pasirode. O kiek tau ju reikejo buteliui? Kiek kilogramu pirkai? Gal turi nuotraukyte kaip su tais mini saldainiukais atrodo?
Aciu uz informacija  4u.gif

atsiusk emeila imesiu foto, suklijavau apie 400gr. gal maziau, ir klijavau nuo apacios i virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 07 22, 12:31)
Dėkui,taip ir darau,visai nieko gaunasi  smile.gif

Graziai atrodo, as vakar irgi suklijavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 22, 14:46)
atsiusk emeila imesiu foto, suklijavau apie 400gr. gal maziau, ir klijavau nuo apacios i virsu mirksiukas.gif

sk.greta(eta)yahoo.com aciu tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 22, 13:46)

Tik 400g? bigsmile.gif
Aš virš kilogramo suklijavau blink.gif
Atsakyti
Sveikutės, nutaraiu ir aš prisijungti prie jūsų, kadangi laukia tokia pat lemtis -vestuviu liudininkė 4u.gif . taigi iškilo keletą klausimų ir norėčiau jūsų patarimo.
Vestuvės bus tik 1 dieną, žmonių nedaug, visi svečiai važiuosim limuzinu kartu su jauniaisiais ir poromis. Stalo užsėdimų sakė nebus. O dabar pasakykit ar reikia liudininkės pyrago?
jei dar kils klausimų parašysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 07 22, 16:01)
Sveikutės, nutaraiu ir aš prisijungti prie jūsų, kadangi laukia tokia pat lemtis -vestuviu liudininkė  4u.gif . taigi iškilo keletą klausimų ir norėčiau jūsų patarimo.
Vestuvės bus tik 1 dieną, žmonių nedaug, visi svečiai važiuosim limuzinu kartu su jauniaisiais ir poromis. Stalo užsėdimų sakė nebus. O dabar pasakykit ar reikia liudininkės pyrago?
jei dar kils klausimų parašysiu.  blush2.gif

blogiau tikrai nebutu wink.gif 4u.gif
Papildyta:
o as dvi dienas sedziu kaip slapiu skuduru gavus...viena nakti iki triju koregavau pildziau dar scenariju.... o kt diena papkikej nei scenarijaus..nei zaidimu,nei zodziu..kur 4men rinkaus saugojaus... niekaip nesuprantu kaip jie visi galejo isgaruot... ar galejo mazoji taip pasidarbuot g.gif nes maigo pastoviai...jei ne prie kompo,taj telefonu fotkina ir mms siuntineja doh.gif ...iseskojau visa kompa,siuksline...tiutiu sad.gif

nesem meistriukui,kuris kazkada istrintas fotkes atgamino...taj sikart vargo vargo ir kaip tycia iskapste ti zodzius ir zaidimus,o scenarijaus nerado...

kimbu vel i darba..is naujo..liudna,bet ka cia beisverksi...maziau kalbu,daugiau darbu kaip sakant...kol monstras miega pokaituka..ka nors atgaminsiu gal...
dienos tirpsta
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 22, 08:03)
labas rytas , na as santuokos liudijimo nedariau , nes musiskiai tuoksis tik baznycioj tai nera kaip apgauti  g.gif

bažnyčioj duoda ir liudijimą ax.gif aš buvau gavus tos bažnyčios,kur mūsiškiai tuokėsi tikrą liudijimą,tai pažystamas nuskanaves padarė idealiai tokį patį thumbup.gif

QUOTE(skgreta @ 2009 07 22, 12:28)
bigsmile.gif Geras, reiks nuvaziuot ten i turgu pasiziureti, nes as bazej situos saldainius ziurejau tai 15 lt/kg  blink.gif , man tai brangiai pasirode. O kiek tau ju reikejo buteliui? Kiek kilogramu pirkai? Gal turi nuotraukyte kaip su tais mini saldainiukais atrodo?
Aciu uz informacija  4u.gif

aš kaune urme už mini apie 12 lt/kg mokėjau :hmpas mane albume yra butelis apklijuotas mirksiukas.gif
Atsakyti