Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(pelze @ 2009 08 01, 10:32)
svocios pagrindinis talentas (mano manymu) turi buti sugebejimas prisitaikyti prie situacijos  mirksiukas.gif

Taigi būtent, ir aš taip galvoju drinks_cheers.gif Jeigu svečiai liko patenkinti, vadinasi jūs puikiai prisitaikėte prie situacijos, nesvarbu, kad ne viską pagal sąrašą padarėte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 01 rugpjūčio 2009 - 15:02
Pantera, darule, ačiū už idėjas stalo išsipirkimui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 07 31, 11:50)
Dar norėjau paklausti, gal kur užmatėt nuomotis ( už protingą kainą) ar pirki didesnių dydžių suknelių?  blush2.gif (Vilniuje). Nežinau nuo kur pradėti ieškoti. Kažin gariūnuose būtų kas nors ne bobiško?  g.gif

Kaip tik siandien grizau is gariunu. Tai va matavausi (44-46 dydis)gal kokias astuonias sukneles ivairiu modeliu. Beje tikrai jaunatviskos o ne babskos. Iki zemes. Buvo ne tik dydziu, bet ir spalvu pasirinkimas. As tiesiog nustebus, kadangi vaziavau pries dvi sav,(treciadnieni) tai mazai ju radau, o siandien nusipirkau thumbup.gif tamsiai vysniava, beje sesuo sake kad labai lieknina(buvo t.p. ir ryskiai melina). Kaina 190lt.melynos 170lt. Sukneliu kainos aplamai nuo 170lt-350lt. Yra ir brangesniu.
Vidury sav. buvau Kaune nuomose, tai radau viena tokia nieko 200lt. paprase. Merginos as jau ne pirma karta perkuosi didesniam baliui gariunuose, o paskui (po vieno apsirengimo) uz vos ne t.p. kaina suderiu ir atiduodu i salona. Negaliu nufotkint mamai daviau fotika, kai po sav. gris is sveicarijos, darysiu fotkes , manau jau ir darbelius galesiu pasirodyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 08 01, 16:35)
uz vos ne t.p. kaina suderiu ir atiduodu i salona.

Nebloga mintis g.gif Ir salonai priima? Vilniuje?
Aš šiandien Gariūnuose irgi nusipirkau labai originalią suknelę, 6o dešimtmečio stiliaus, iki vidurio blauzdų, tiesiog tobulą, bet šampaninės spalvos nors ir su rudais bumbuliukais ir apvadais, todėl tiks tik antrai dienai unsure.gif Mokėjau 140lt rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz palaikyma!

as ir istikruju manau, kad viskas buvo gerai is sono ziurint blush2.gif labai jau norisi pamatyti filmuota medziaga lotuliukas.gif isivaizduoju jau kaip as sau nepatiksiu - tokia jau esu doh.gif bet nieko. Siaip kiek vis galvoju (- jetau, nejaugi jau nelaikas tiesiog pamirsti man tas vestuves tongue.gif ) tai tik valso jaunuju gaila, bet... nebepakeisi gi jau.
o patarti noreciau tikrai nusiteikti pasikeitimams, bet galvoju ko as nepasidariau tai reiktu issirinkti is scenarijaus tokius pagrindinius aspektus kazkokius ar tai kas jums mieliausia ir gal atrodo bus graziausia ir tada bus lengviau tuos dalykus ir igyvendinti. As kazkaip zinojau visa scenariju vienodai ir tik neneorejau nieko verst ir tampyt. Labai save nuteikinejau kad viskas pagal situacija - pavyko tikrai, bet jei buciau sau uzsiakcentavus, kad tarkim tas pats valsas turi buti butinai arba kazkoks tai zaidimas butinai turi but suzaistas tada butu buve lengviau toje pasikeitusioje situacijoje smile.gif tikiuosi aiskiai cia pasisakiau ...
taigi, sekmes visoms visoms, kaip kazi orai LT si savaitgali, pas mum tai aisku - oras tiesiog angliskas ... gerai kad bent lietuvoj pasiseke - buvo tikros atostogos.

p.s. jaunieji labai dziaugesi papuostu ju kambariu ir pyko, kad nenufotkinom smile.gif ir siaip kazko fotkint sunku man buvo - nedaug turiu savo darbeliu nuotrauku blush2.gif taigi, kam dar yra laiko - siulau tuo uzsiimti isanksto

Atsakyti
ką renkat prie stalo?

mes suplanavom:
gydytojas
meilės ministerija
vaikų darželio auklėtoja
policininkas
pilstukai
korespondentė raštininkė

ką dar? norisi daugiau žmonių įtraukti
Atsakyti
Sveikos,
Na ką gi, ir manęs laukia premjera rugpjūčio 8 d. Iš pradžių buvo šiek tiek panikos, o dabar jau ramu. Iš jūsų pasisėmiau gerų minčių ir idėjų. Labai dėkinga aciuks.gif
Tiesa, gyvenam provincijoj, niekur negavau įdomesnės širdžių spynelės, tai išėjo va tik tokia:
user posted image
O čia, Jūsų teismui, akmenukai:
user posted image
Sunku nufotografuot, labai blizga doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As jau skaiciuoju dienukes - liko gera savaite.
Moralei esu pasiruosus ir jokiu baimiu neturiu.
Dar turiu keleta nebaigtu darbeliu ir STARTAS....

merginos stebuklu nepadarysim , nesismulkinkit , viskas OK

PUZLE - Tu esi labai jautri.Suprantu ir pazystu tavo nerima , viskas gerai , tiesiog tavo publika i viska ziurejo kiek kitaip.

LAIKOM KUMSCIUS UZ SVOCIAUJANCIAS
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 07 21, 01:56)
O aš tai dėl muzikantų įsivaizduoju taip, kad mes apylygiai vieni kitus turėtume papildyti. Tiesiog jie daro tai, ko nedarome mes ir atvirkščiai. Turbūt iš mūsų pusės bus rimtieji dalykai plius vienas kitas žaidimas, dovanėlės.. Kartais net pagalvoju, kad mažai pasiruošus.. Alia į pabaigą jaučiu pradės lysti įvairiausios baimės smile.gif Na važiuosim dar pasiderinti su muzikantais, žiūrėsim kaip bus smile.gif Telefonu tai labai gražiai šneka smile.gif

Bet aš su tais savo akmenukais laimės receptui tai prasikeiksiu maniau.. Nusipirkau tikrai fainų floristikos pardėj.. Balti, gana dideli, įvairių formų.. Alia neįvertinau, kad su markeriu ant jų užrašius NUSITRINS lengvai  doh.gif  Tai galvoju bus mano jaunieji juodais pirštais  biggrin.gif  Bandžiau tepti blizgesiu nagų smile.gif Nepatiko. Tai va ką tik baigiau su laku rašyti.. Mirkau dantų krapštuką į nagų laką ir rašau  doh.gif  Raidės visokios, bet visumoj tai man nieko žiūrisi  blush2.gif

Man tai puikiai pavyko padaryti su markeriu, skirtu rasymui ant CD kompaktu. Tikrai nenusitrina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 01, 23:07)
ką renkat prie stalo?

mes suplanavom:
gydytojas
meilės ministerija
vaikų darželio auklėtoja
policininkas
pilstukai
korespondentė raštininkė

ką dar? norisi daugiau žmonių įtraukti

Stalo komendantai
sesele
meiles ministras ir jo padejeja
darzelio aukletoja
gaisrininkas
meno vadove
tvarkdarys
ginekologas
maisto kontroles atstove

Papildyta:
QUOTE(Abai @ 2009 08 01, 23:39)
Sveikos,
Na ką gi, ir manęs laukia premjera rugpjūčio 8 d. Iš pradžių buvo šiek tiek panikos, o dabar jau ramu. Iš jūsų pasisėmiau gerų minčių ir idėjų. Labai dėkinga  aciuks.gif
Tiesa, gyvenam provincijoj, niekur negavau įdomesnės širdžių spynelės, tai išėjo va tik tokia:
user posted image
O čia, Jūsų teismui, akmenukai:
user posted image
Sunku nufotografuot, labai blizga  doh.gif

Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas is ryto mirksiukas.gif
Abai tavo akmeneliai l.grazus thumbup.gif sirdeles ir l.grazu, tik as dar gal koki karoliuka paklijuociau g.gif kad zeretu ax.gif nepyk, cia tik pamastymas tox blush2.gif
dabar noreciau isgirst jusu nuomone ax.gif
jei seimos zidinio uzdegimas vyktu taip-pirmiausiai mes su pirsliu sudegam spalvotas zvakes ant zvakides - 5, as paskaitau, ka kiekviena spalva reiskia, tada pirslys uzdega ta spalva, tada pasakau kazka panasaus i tai, kad visos sios spalvos jus jaunieji turi lydeti visa jusu gyvenima, kad jos visos reikalingos kurenant jauku seimos zidini, ir tada paprasau, kad mamos uzdegtu vaikam ju zidini, jos savo zvakes prisidega nuo musu zvakides su 5 zvakem ir uzdega vaikam ju seimos zidini, kaip manot? g.gif
as tikiuos aiskiai isdesciau savo mintis ax.gif ar nebus per ilga ceremonija su tuo seimos zidiniu? g.gif parasykite ka manot ax.gif
Atsakyti
(to darule) dabar noreciau isgirst jusu nuomone ax.gif
jar nebus per ilga ceremonija su tuo seimos zidiniu? g.gif parasykite ka manot ax.gif

manau kad mintys thumbup.gif LABAI grazu butu ir manau visai idomu zmonems butu, jug spalvu pristatymas nebutu labai ilgas... man patiktu visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 02 rugpjūčio 2009 - 08:28