Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 31, 11:22)
labas
jūs, svočiutės, vairuojat?lengva buvo?

As tai ne, sakes kaip bijau doh.gif , o baime gal del to,kad esu maza buvusi po masinos ratais. Kaip sakant vairuju bet salia vyro vairuotojo, isikibusi i rankena, tai kiek masinu buvo visur jos kliba biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz pagyrimus blush2.gif drinks_cheers.gif
enrikyte nominacijas, popieriukus ant medaliu dariau pati ax.gif
Mandra Sandra parasyk emeila, atsiusiu atikete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 07 31, 12:48)
Mergaitės, pasidalinkite prašau idėjomis, ką rišate į skarutės kampus? Kažkur skaičiau, bet dabar neberandu. Turbūt kokį pinigėlį, druskos, ką dar?

gal tiks kazkas g.gif
VARPELIO IR SKARELĖS DOVANOJIMAS.
Mieli jaunavedžiai mes dovanojam Jums varpelį. Tai meilės ir laukimo simbolis. Linkime, kad visada, kur bebūtumėt, lauktumėt vienas kito, kaip paukščiai laukia pavasario ir patekančios saulės. Linkime, kad nuaidėjęs šis varpelis tyliai kviestų Jus, pavargusius ir nuliūdusius, besidžiaugiančius ir laimingus, prie šeimos židinio, kad širdin įsilietų jo ilgesingas skambesys.

Mielieji. Šiandien jūs sukūrėte šeimą.
Ta proga įteikiam jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai, kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų gyvenime niekada neturi stigti duonos – vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje - moneta.
Linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje - druska. Sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ją pusiau.
Ketvirtoje kertėje – medžio gabalėlis. Tai šiluma, kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkit tvirti kaip deimantas, būkit savo laimės verti.
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 31, 16:20)
na stai merginos jusu teismui mano medaliai  ax.gif
http://www.ipix.lt/images/92967423.jpg

ir mano seimos bankas ax.gif
http://www.ipix.lt/images/32301594.jpg

thumbup.gif saunus medaliukai, cia is medzio padaryti? O bankas iki vestuviu kogero bus pilnas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(enrikyte @ 2009 07 31, 16:55)
Ir dar klausimukas, kas turi pirkti šeimos židinį, jaunieji, tėvai ar piršliai? mastau.gif

Mano jaunieji norejo ,kad mes nupirktume
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 31, 20:41)
thumbup.gif saunus medaliukai, cia is medzio padaryti? O bankas iki vestuviu kogero bus pilnas biggrin.gif

taip, tokius medalius is medzio pagamino MB thumbup.gif mirksiukas.gif
atvirai pasakius, tai visai buvau pamirsus ta banka doh.gif tai dar tik pradejom rinkti, bet iki vestuviu manau bus pilnas thumbup.gif

seimos zidini pirkom mes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 31 liepos 2009 - 20:46
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 31, 20:21)
gal tiks kazkas g.gif

Ačiū, tikrai pritaikysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
spanguole-aš tai pat siūliau,,,bet neis kiek supratau...

darule-sandrava(eta)gmail.com 4u.gif ačiū

savo jauniesiems pasiūliau tėvams dovanas, nes nežinojo ką. čia

su mintimi, kad būtų švyturiais ir kviestų namo, kad vaikai rastų kelią namo. manieji mat gyvena svetur, tai tinka laba i rolleyes.gif
Atsakyti
Sekmes ryt svociaujancioms ,gero oro, linskmu sveciu 4u.gif
Manes jau irgi ryt tas isbandymas laukia doh.gif
Atsakyti
Ir aš linkiu sėkmės rytojaus svočioms. Orą lyg ir neblogą žada thumbup.gif

Gal kas galėtumėte pasidalinti idėjomis apie stalo išpirkimą, man kažko nelabai patinka šita procedūra schmoll.gif Paprašyti parodyti dokumentą, liepti bučiuotis, kas dar? Ką įdomaus pastatyti ant stalo g.gif

Tiesa, užbėgau šiandien į kelias proginių suknelių parduotuves, daugumoje visur siūlomos lenkiškos, kainos nuo 170 iki 700 už suknelę. Jau galvoju jei pirkti lenkišką, tai geriau turguje - turėtų būti pigiau cool.gif Ryt apsižiūrėsiu kaip reikalai Gariūnuose.
Atsakyti
paskutine mano zinute jums smile.gif vietoj ok7anos svociausiu as biggrin.gif ,jei rimtai tai as ta pati,tik kitu vardu.atrodo viskas jau sudeta i dezes,bet galva issiputus jau dabar.einu pasidaryt atpalaiduojancia kauke ir miegot.linkiu dideliausios sekmes visoms 4u.gif viskas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

mergaites, pasakykit, kur Vilniuje perkat lopeteles tortui pjaustyti???

Siandien buvau Gariunuose ir nusipirkau net dvi sukneles antrai dienai bigsmile.gif Niu niekaip neapsisprendziau, kuri labiau patinka, abi labai tiko ir patiko, tai abi ir pasiemiau doh.gif virsiu kose is ju biggrin.gif

QUOTE(roka @ 2009 07 31, 14:44)
Sakykit, o kokios maždaug suknelių nuomos kainos Vilniuje? Neapsisprendžiu, ar ieškoti pirkti, ar nuomotis...

As issinuomavau uz 300 Lt.

QUOTE(enrikyte @ 2009 07 31, 16:55)
Ir dar klausimukas, kas turi pirkti šeimos židinį, jaunieji, tėvai ar piršliai? mastau.gif

Mano supratimu, tai cia tevu rupestis ir pareiga, juk jie perduoda ta ugnele savo vaikams mirksiukas.gif

darule, saunuole tu thumbup.gif

Kuo didziausios sekmes rytojaus svociutems. Gero oro, puikios nuotaikos, pasitikejimo savimi 4u.gif

Del stalo ispirkimo, tai jeigu pas mus jis bus, tai mano scenarijuje numatyta taip:
Piršlienė: na, kas čia dabar, prašom atlaisvinti stalą, o jeigu jau turite jaunuosius tai tada: “Karti, karti, degtinė karti....“a, nenorit bučiuotis, tai netikra veselia, netikri jaunieji. Prašom parodyt pažymėjimą jei tikri jaunieji. Čia netikras pažymėjimas, netikri antspaudai ir parašai.Va mūsų jaunieji tai tikri, ir dokumentai tikri...
Oi jūs, melagėliai, kaip matau neturite jokių įrodymų, tai gal dabar čia iš karto ir išsiaiškinkime jūsų vestuvinį intelekto koeficientą. Atsakote į mūsų pateiktus klausimus, ir galbūt, labai galbūt, mes surasime abiem pusėm naudingą kompromisą.
Skaitau mįsles:

1. Dvi motinos , dvi dukterys ir senelė su anūke, kiek jų iš viso? ( trys- senelė ,motina ir dukra).
2. Kas tuščioje kišenėje kartais buna? ( skylė)
3. Ar galima kiaurasamtyje atnešti vandens? (Galima , kai jis užšalęs)
4. Ką galima pamatyti užmerktomis akimis? (Sapną)
5. Ką daro sargas, kai ant jo kepurės sėdi varna ? (Miega)
7. Koks obuolys niekada nebūna žalias ? (Akies)
8. Kas yra tarp KRANTO IR UPĖS? (žodis IR )
9. Kas tvarkingas –neturi ,kas nesirūpina- turi, ką? (Voratinklius)
10. Kiek kiaulė turi mėsos ? (tiek, kiek telpa į odą)
11. Į kokius puodus negalima įpilti vandens? (pilnus)
12. Kas be galvos didesnis, su galva mažesnis ? (pagalvė)
13. Kas atsitiks,jei šilkinę skarelę įmesim i jūrą? (sušlaps)
14. Kaip daro riestainius? ( paima skylę ir apvynioja tešla )
15. Kas niekada nemeluoja? (veidrodis)
16. Ar galima pastatyti namą ,kad visos keturios pusės būtų nukreiptos į pietus ? (galima šiaurės ašigalyje)

Greičiausiai niekas neatsakys nei į vieną klausimą.

Piršlys: Nieko jūs nežinote, ir niekaip neįrodysite, kad tai jūsų stalas. O va štai mūsų jaunieji, tai be galo be krašto protingi, su aukštaisiais diplomais.

Piršlienė: Na gerai, kad negaištume nei jūsų, nei mūsų brangaus laiko, siūlau derybas – jūs priimate iš mūsų dosnias, netgi labai dosnias dovanas ir einat ieškoti kitur savosios laimės.
Įteikiam netikriems jauniesiems saldainiuotą šampano butelį – kad purslai apsuktų galveles.
Įteikiam iš krepšio ištrauką saldainių virvę – piršliams čia vedybinio gyvenimo kelio nuoroda – sekite ja ir parodykite jauniesiems kelią į tikrą laimę (prikabintas raštelis – jūs laimės ieškote ne tuo adresu, ne prie to stalo ir ne tose vestuvėse.
Traukiam butelius su etiketėm, kad akelės prašviesėtų ir pagaliau pamatytumėte, kad ne čia šiandien pataikėte.
Manome, kad išdalinę tokias dovanas jums, turime teisę į šį stalą.

Sakot, kad neturim??? Na gerai, pakelkit, prašom jaunieji lėkštes (pakelia lėkštes, o ten ant dugno užklijuotos jaunųjų nuotraukos).

Na dabar jau įsitikinom, kad esat apsimetėliai, todėl jau nieko kito nebelieka, kaip tik atlaisvinti stalą.

Atsakyti
Labas rytas, prieš kirpyklą dar parašysiu (per anksti atsikėliau, nesimiega lotuliukas.gif ).
Tai va šiandien startuoju. Oras neblogas, saulytė šviečia, tikiuos viskas bus thumbup.gif
Sėkmės visoms šiandien svočiaujančioms drinks_cheers.gif
Atsakyti