Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

Pas mus tai teveliai darys ta skarele per islydejima, dovanos vaikams keturis kampus, pas jauniki dovanos akmeneli, o jaunajai dovanos tris kampus.
O mes antra diena dovanosim skrynele bet desim kitokius atributus nei kad i skarele.
Atsakyti
[quote=roka,2009 07 31, 13:56]
Oj, be reikalo ištrynėt - jau norėjau pagirti tokią šiltą šeimyną wub.gif biggrin.gif

na ishtriniau todel kad ten tik viena nuotrauka buvo, o as norejau visa albumeli parodyt 4u.gif

http://public.fotki....ryts-kriktynos/

p.s. siaip kas turi sio menesio mamos zurnala, gali pasiskaityti ir straipsni ax.gif
Atsakyti
[quote=Jolanteleg69,2009 07 31, 13:25]
[quote=roka,2009 07 31, 13:56]
Oj, be reikalo ištrynėt - jau norėjau pagirti tokią šiltą šeimyną wub.gif biggrin.gif

na ishtriniau todel kad ten tik viena nuotrauka buvo, o as norejau visa albumeli parodyt 4u.gif

http://public.fotki....ryts-kriktynos/

p.s. siaip kas turi sio menesio mamos zurnala, gali pasiskaityti ir straipsni ax.gif
[/quote]
l.grazi svente thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Loretita2 dėkui už turto pasidalijimą, pas mane abiejų jaunųjų tėvai ir patys jaunieji yra iš kaimo, tikri ūkininkai, turintys po karvių fermą, tai tas pasidalijimas bus laaabai į temą.

Mandra Sandra aš teises turiu jau 7 metus, bet pirmuosius 5 visa nevažinėjau, nes neturėjau mašinos, o su svetimom nenorėjau.... Prieš dvejus nusipirkau mažytę mašinytę ir dabar jau sakau, kad PRIPRATIMAS BLOGIAU UŽ PRIGIMIMĄ doh.gif net iki parduotuvės su mašiniuku važiuoju

SpaNguole, o kas yra didelis dydis? Aš saviškę su 3 X ir tikrai ne bobišką nusipirkau Klaipėdoj turguj ir mokėjau tik 160 Lt. Man rodos jos visos vežtos iš Gariūnų, tad manau gali drąsisi eiti ten pasižvalgyti smile.gif Ir tom visom pardavėjom reikia drąsiai sakyti, kad nori jaunatviškos, nesvarbu, kad galbūt ir gabaritai biški didesni, bet tai dar nereiškia, kad turi rengtis kaip 60-metė...
Atsakyti
gal galit pasakyti, kur galeciau rasti vestuviu zaidimus? kazkur skaiciau temele, bet neberandu
Atsakyti
aš skarelę su kampais dovanosiu 2 dieną, kai įšventinsim į šeimininkus smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o kokios maždaug suknelių nuomos kainos Vilniuje? Neapsisprendžiu, ar ieškoti pirkti, ar nuomotis...

Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 07 31, 14:44)
Sakykit, o kokios maždaug suknelių nuomos kainos Vilniuje? Neapsisprendžiu, ar ieškoti pirkti, ar nuomotis...

as nuomojuos uz 250 lt. pazistu zmogu kuris siuna ir pasduoda gariunuose sukneles, gali didi pakoreguot, spalva norima ir detales. Prekiauja gariunuose 9 eileje, jei nreik tel. atsiusiu asmenishkai.
Atsakyti
as Kaune nuomoju uz 160. Gali pabandyti i kitus miestelius nuvaziuot paziureti, ten pigiau.
Atsakyti
mano suknelė Kaune, 200lt
Atsakyti
Ačiuks, žinosiu maždaug nuomos kainas. Eisiu į parduotuves pasidairysiu, gal į Gariūnus, skaičiuosiu, kas labiau apsimoka. Labai nenoriu torto ir blizgučių...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 07 31, 16:00)
Ačiuks, žinosiu maždaug nuomos kainas. Eisiu į parduotuves pasidairysiu, gal į Gariūnus, skaičiuosiu, kas labiau apsimoka. Labai nenoriu torto ir blizgučių...

šeip tai patariu eiti apsidairyti pasiziureti ko yra, o paskui likus kokiom trim ar keturiom savaitem iki vestuviu susirasti tinkama, nes tada kai suknle yra neisnuomota ir iki tos dienos lieka maziau laiko jos kaina krenta. Nes kai mano jaunoji ieskojo sau sukneles tai pamergiu suknes kainavo 220 o birzelio menesi kaina nukrito iki 150, mano suknele irgi tam paciam salone kainavo 250, o likus pusantro menesio, kaina nukrito iki 160, bet cia dar padare nuolaida kad kelias suknias is to salono imam.
Atsakyti