MANDRA SANDRA[COLOR=blue] as labai labai labai norejau vairuoti, net susapnavau sapna budama 14 metu, kad moku vaziuot ir kaip ten viska maigiau ir dariau. Papasakojau teciui, jis pasisodino ir sako na daryk kaip sapnavai. Padariau...ir volia vaziuoju. kol negalejau ju laikytis skaiciau eismo taisykliu knyga, karta, du, trys,...,desimt. galiausiai atejo ta diena. ishsilaikiau, gavau ir dabar vazineju be vargo.
Tai visa sita litanija tam - kad jei labai nori (nors ir bijai) tikrai pasieksi norimo rezultato
Dar norėjau paklausti, gal kur užmatėt nuomotis ( už protingą kainą) ar pirki didesnių dydžių suknelių? (Vilniuje). Nežinau nuo kur pradėti ieškoti. Kažin gariūnuose būtų kas nors ne bobiško? .
Skaitydama vieną knygą , radau labai gražią pasaką, kurią manau būtų galima panaudoti ir vestuvėms, aš tai darysiu gamtoje.
Duoti jauniesiems po viena lazdelę, galima medžio šakelę ir prašyti perlaužti. Jaunieji perlaužia.
-Štai kaip būna, kai esi vienas kaip pirštas. Tave nesunku sulaužyti.
Tada vėl duoti kiekvienam po pagaliuką:
-O dabar sudėkite lazdeles kartu ir pabandykite perlaužti dvi. Ne taip lengva, ar ne? Mes stiprūs, kai esame dviese. Kai greta yra kas nors, mūsų niekas negali palaužti
Na jei pasitaikytų jaunikis-karatistas ir lengvai perlaužtų dvi, galima pridėti dar vieną, po to dar vieną, lyg tai būtų vaikučiai, su potekste - kuo didesnė šeima, tuo visiems drąsiau, šilčiau, stipriau ir pan.
Duoti jauniesiems po viena lazdelę, galima medžio šakelę ir prašyti perlaužti. Jaunieji perlaužia.
-Štai kaip būna, kai esi vienas kaip pirštas. Tave nesunku sulaužyti.
Tada vėl duoti kiekvienam po pagaliuką:
-O dabar sudėkite lazdeles kartu ir pabandykite perlaužti dvi. Ne taip lengva, ar ne? Mes stiprūs, kai esame dviese. Kai greta yra kas nors, mūsų niekas negali palaužti
Na jei pasitaikytų jaunikis-karatistas ir lengvai perlaužtų dvi, galima pridėti dar vieną, po to dar vieną, lyg tai būtų vaikučiai, su potekste - kuo didesnė šeima, tuo visiems drąsiau, šilčiau, stipriau ir pan.
Idomi ta vairavimo tema
Išsilaikiusi teise, išvažiavau studijuoti, niekas nedavė prisėst prie vairo...atsirado baimė...važiuodavau laaabai retai ir naktį. O šiais metais teko dukrytę pratinti prie darželio, toli darželis, tai nupirko vyras mašiniuką, atsisėdau ir išvažiavau...ir iki šiandien važinėju ir labai patinka, ir visai nebaisu Be mašinos vienas vargas, ypač kai mes toli nuo darbų gyvenam
O dėl suknelių nuomos. Kas tai yra protinga kaina? Aš išsinuomavus buvau savo suknelę už 250 Lt, nežinau čia Vilniaus kainom daug ar mažai. Esu aukšta, mažai kuri suknelė tinka prie mano figūros, tai radau ir ėmiau
Net peržiūrėjau turimas nuotraukas, bet tokios, kur gerai matytųsi suknelė dar neturiu... Na bet kitai savaitę jau pažadėjo
Išsilaikiusi teise, išvažiavau studijuoti, niekas nedavė prisėst prie vairo...atsirado baimė...važiuodavau laaabai retai ir naktį. O šiais metais teko dukrytę pratinti prie darželio, toli darželis, tai nupirko vyras mašiniuką, atsisėdau ir išvažiavau...ir iki šiandien važinėju ir labai patinka, ir visai nebaisu Be mašinos vienas vargas, ypač kai mes toli nuo darbų gyvenam
O dėl suknelių nuomos. Kas tai yra protinga kaina? Aš išsinuomavus buvau savo suknelę už 250 Lt, nežinau čia Vilniaus kainom daug ar mažai. Esu aukšta, mažai kuri suknelė tinka prie mano figūros, tai radau ir ėmiau
Net peržiūrėjau turimas nuotraukas, bet tokios, kur gerai matytųsi suknelė dar neturiu... Na bet kitai savaitę jau pažadėjo
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 31, 11:22)
labas
mes matuojam laiką IKI vestuvių ir PO vestuvių. Jau PO tai mes darysim: važiuosim prie jūros, aš skaitysiu, nersiu...ir iš viso dar viena avantiūra - vyras sako, eik laikytis teisių. aš vairuot bijau paniškai katastrofiškai. bandžius esu kaimo keliuku. bet mieste, kai judėjimas, ženklai visur, neįsivaizduoju savęs už vairo...jei nueisiu, tai čia bus iššūkis, perlipimas per save.
jūs, svočiutės, vairuojat?lengva buvo?
atsiprašau už ne į temą
mes matuojam laiką IKI vestuvių ir PO vestuvių. Jau PO tai mes darysim: važiuosim prie jūros, aš skaitysiu, nersiu...ir iš viso dar viena avantiūra - vyras sako, eik laikytis teisių. aš vairuot bijau paniškai katastrofiškai. bandžius esu kaimo keliuku. bet mieste, kai judėjimas, ženklai visur, neįsivaizduoju savęs už vairo...jei nueisiu, tai čia bus iššūkis, perlipimas per save.
jūs, svočiutės, vairuojat?lengva buvo?
atsiprašau už ne į temą
Na mes gal po vestuviu irgi leksim prie juros, nes bus musu vestuviu metines, tai gal ir atsvesim, neiasku kaip dar su finansais bus
as tai teises turiu 5 metus, vairavau nedaug nes kazkaip man patogiau su viesuoju transportu vazineti, nereikia rupintis kur masina pastatyti , bet dabar kai su vestuvem kruva reikalu ir visur lakstyt reikia, vyras neturi kada, tai ir lakstau, tai labai pripratau prie masinos, net nenoriu be masinos vazineti. Laikykis ir tu ismoksi, nebijok tik aisku reik praktikos.
Mergaitės, pasidalinkite prašau idėjomis, ką rišate į skarutės kampus? Kažkur skaičiau, bet dabar neberandu. Turbūt kokį pinigėlį, druskos, ką dar?
Man vestuvės rugsėjo 5ą, turbūt vis dažniau užsuksiu į svečius
Sveikutės.
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė
Svarbiausiai nesijaudinti ir viskas bus gero jums oro, linksmų vestuvių.
Papildyta:
Ir man jau tik savaitėlė beliko, šį savaitgalį reikia dar susipirkti daug visokių smulkmenėlių.
1. O mes šiemet prie jūros neišvažiuosim, nes taip ištuštinsim pinigines, kad baisu, o dar šį mėnesį mums reikia vaikus mokyklai apipirkti.
1. Teises išsilaikiau prieš 14 metų. Jaudulio buvo nemažai, bet viskas pavyko.
Baltai pavydžiu.
Papildyta:
Radau žodžius, kuriuos užrašysiu ant molinių širdelių, kai būsim ant tilto pasakysiu ir įteiksiu jauniesiems surakintas širdeles, o rakčiukus jie išmes į vandenį
Tegul vienos širdies plakimą
Kita širdis visad išgirs
Jeigu Jus suvedė likimas
Tegul jau niekas neišskirs.
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė
Svarbiausiai nesijaudinti ir viskas bus gero jums oro, linksmų vestuvių.
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 07 31, 10:04)
Oi jau man tik savaitele beliko, kita savaite tokiu laiku taip nervuosiusi kad jauciu sirdis issoks man is krutines.
Ir man jau tik savaitėlė beliko, šį savaitgalį reikia dar susipirkti daug visokių smulkmenėlių.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 31, 11:22)
1. važiuosim prie jūros
2. jūs, svočiutės, vairuojat?lengva buvo?
2. jūs, svočiutės, vairuojat?lengva buvo?
1. O mes šiemet prie jūros neišvažiuosim, nes taip ištuštinsim pinigines, kad baisu, o dar šį mėnesį mums reikia vaikus mokyklai apipirkti.
1. Teises išsilaikiau prieš 14 metų. Jaudulio buvo nemažai, bet viskas pavyko.
QUOTE(darule @ 2009 07 31, 11:29)
mes suplanavom keliom dienom dar nuvaziuot prie juros ir iki vestuviu, atsigaut, pailset
Baltai pavydžiu.
Papildyta:
Radau žodžius, kuriuos užrašysiu ant molinių širdelių, kai būsim ant tilto pasakysiu ir įteiksiu jauniesiems surakintas širdeles, o rakčiukus jie išmes į vandenį
Tegul vienos širdies plakimą
Kita širdis visad išgirs
Jeigu Jus suvedė likimas
Tegul jau niekas neišskirs.
QUOTE(roka @ 2009 07 31, 13:48)
Mergaitės, pasidalinkite prašau idėjomis, ką rišate į skarutės kampus? Kažkur skaičiau, bet dabar neberandu. Turbūt kokį pinigėlį, druskos, ką dar?
aš rišau taip:
1. duonos
2. druskos ir pipirų
3. pinigėlis
4. medžio gabalėlis
Ačiū didelis, Mandra Sandra O kaip iššifruojat kiekvieną gėrį? Pinigėlis turbūt turtai, o visa kita? Pats mazgelis irgi turi simbolinę reikšmę - pasakose veikėjai nuo velnių ir blogos akies saugosi užriždami mazgelį Prie jų viską įrišite, ar skarutę būsit iš anksto pasiruošusi?
o kam sita skarute?
Oj, be reikalo ištrynėt - jau norėjau pagirti tokią šiltą šeimyną
Aš skarelę norėčiau dovanoti išleidžiant iš namų, kai tėvai palaimins. Keturi skarelės kampai simbolizuoja keturias namų kertes. Į kampus užrišam po kokį tai dalykėlį ir pasakom atitinkamus palinkėjimus- tegu būsimiems jūsų namams niekad netrūksta gyvybės (įrišam pvz medžio gabaliuką), pinigų (įrišam pinigėlį) ir t.t.
Aš skarelę norėčiau dovanoti išleidžiant iš namų, kai tėvai palaimins. Keturi skarelės kampai simbolizuoja keturias namų kertes. Į kampus užrišam po kokį tai dalykėlį ir pasakom atitinkamus palinkėjimus- tegu būsimiems jūsų namams niekad netrūksta gyvybės (įrišam pvz medžio gabaliuką), pinigų (įrišam pinigėlį) ir t.t.
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 31, 12:39)
o kam sita skarute?
mes teixim ne skarele, bet skrynele, man ji kazkaip graziau, nei skarele teixiu po seimos zidinio uzdegimo
Papildyta:
QUOTE(enrikyte @ 2009 07 31, 12:04)
Baltai pavydžiu.
pakolkas dar pati negaliu patiket kad tikrai vaziuosim prie juros bet jau uzsakytas namukas, taigi tikrai pailsesim