Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

[B]Romeniukas[B] sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 31 liepos 2009 - 06:41
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 31, 07:40)
[B]Romeniukas[B] sekmes ir tau  4u.gif

aciukas wink.gif
sekmiaus visom !!!!!
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 07 31, 00:55)
nereali tavo virvė, pasakyk, kaip sujungei tuos saldainukus tarpusavyje?

Oi, ačiū 4u.gif .
Rišau su siaura juostele dovanoms: užriši viename gale - tada eina juostelė per saldainį - užriši kitame gale - tada dedi antrą saldainį ir suriši abu kartu (gaunasi, kad sujungime tvirtinasi du kartus) - ir t.t. ....
Nežinau, ar gavosi aiškiai paaikšinti, kai pats darei, atrodo viskas lyg ir aišku, o kai reikia žodžiais nusakyti, tai nevisada pavyksta...
Atsakyti
Kadangi daug kam idomu tai idedu cia, gal kam dar kokia mintys kils smile.gif
TURTO PADALIJIMO AKTAS
Pirmininkas – Kačerga
Teisėjų – Šaukštelio, Samtelio
Advokato – Kočelo
Sekretorės – Panelės Lekštutės
NUSPRENDĖ:
I SKYRIUS
PADALINTI TURTĄ VISŲ SUSIRINKUSIŲ SVEČIŲ AKIVAIZDOJE TARP JAUNŲJŲ IR SENŲJŲ SEKANČIAI
1 Gyvenamąjį plotą - senuosius perkelti į antrą aukštą, nes jauniesiems dėl tam tikrų priežąščių patogiau gyventi pirmame.
2 ŠULINĮ – paskirti pusiau, jauniesiems vandenį semti iš dugno, seniesiems iš viršaus.
3 SODO OBELIS – valdyti bendrai, tačiau vaisius skinti šitaip – jauniesiems nuo šakų, kurie šiaurinėjė pietų pusėje, seniesiems iš rytvakarių.
4 BULVĖS NUKASTI SEKANČIAI – 3sieksniai ir 5pėdos iš vieno dirvos galo jauniesiems, o 5sprindžiai iš kito galo seniesiems.
5 Visas kitas daržovės pagal reikalą – svogūnai jauniesiems, morkas seniesiems ir t.t
II SKYRIUS
GYVULIŲ PADALIJIMAS
1 KARVĘ – 3spenius melžia jaunieji, vieną senieji
2 DĖL AVILIŲ – nekelti jokių ginčų, juos paskirti jauniesiems, nes seniesiems medus nusibodo ir senatvėje medaus kopinėjimas per sunkus darbas.
3 SU KIAULĖMIS – pasielgti kiauliškai, senieji šeria, jaunieji valgo.
III SKYRIUS
NEJUDAMOJO INVENTORIAUS PADALIJIMAS
1 Senoji skolina jaunajai kačergą, tol kol šį įsigis elektrinę. Visai atiduoti negalima, nes vyrus reikia auklėti iki amžiaus galo.
2 Jauniesiems paskirti tik vieną lėkštę, vieną šaukštą, kad mieliau gyventų ir išmoktų sutarti.
3 Lovos jauniesiems kol kas neskirti, nes jos jiems nereikia. Tegul paguli ant grindų, kad nereikėtų laužyti baldų be reikalo. Lovą paskirti, praejus medaus mėnesiui.
IV SKYRIUS
KITI NURODYMAI
Kas liečia santaupas, tegul senieji gyvena iš pensijos, o gaunamas algas atiduoda jauniesiems.
Šis pasidalijimas galutinis ir neapskundžiamas.
( turtas padalintas, tad prašome pasipuošti  )
O zodis pasipuoskim buvo pakeistas vietoi zodzio isgerkim
Atsakyti
labas rytas svociutes! 4u.gif aciu uz gerus zodzius smile.gif sia nakti sapnavau sapna kurio reiksme geros sekmes pradzia,garbe ir aukstos pareigos lotuliukas.gif lotuliukas.gif o rytojaus pareigos tikrai kaip dangoraizis biggrin.gif uzsuksiu vakare pasidairyt dar pas jus.geros dienos!
Atsakyti
Musu saunusis svociuciu pulkas kelia sparnus 4u.gif ploja.gif Pries starta prasom atsipalaiduoti vacation4.gif . Mes su jumis ir uz jus drinks_cheers.gif
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė
Atsakyti
Labas rytas,

Oi jau man tik savaitele beliko, kita savaite tokiu laiku taip nervuosiusi kad jauciu sirdis issoks man is krutines. Nu man zinokit kaip nesiseka, tas mano kompas mane is vis isves is proto. Vel jis puliuoja vel isveziau tvarkt, tai gal kaip nors spes pasiziureti kas jam darosi, nes negaliu kaip nervas ima, negaliu nieko normaliai daryti, valar aplamai galvojau kad man viskas pradingo, bet paskui atsirado. Nesiseka man tai ziauriai. Ryt varau i mergvakari, gal kazkiek atsipalaiduosiu, ir darbai geriau seksis.
Sekmes visosm svočiutėms, geros nuotaikos ir gero oro, bei gerų vestuvių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 31 liepos 2009 - 09:08
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

gero oro - nei per salto, nei per silto, geru emociju, ir paklusnaus pulko thumbup.gif drinks_cheers.gif lauxim jusu grystanciu su ispudziais, patarimais, bei nuotraukomis wub.gif thumbup.gif

loretita2 aktas - thumbup.gif lotuliukas.gif tik gaila, kad man nera kaip jo panaudot g.gif
Atsakyti
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

Ramybės. Svarbiausia nesijaudinti ir gerai maitintis.
Bet kai man ateis TA diena, tikrai nebūsiu rami doh.gif . Jau dabar sapnuoju stalo išpirkimus ir piršlio korimus doh.gif . Ir dėl vienos pamergytės nervas ima- jai visada viskas blogai, nieko nenori, atsikalbinėja ir t.t. ir pan. bash.gif. Na, bet nors pabrolys jos auksinis thumbup.gif , kaip nors susikalbėsim .
Atsakyti
labas

mes matuojam laiką IKI vestuvių ir PO vestuvių. Jau PO tai mes darysim: važiuosim prie jūros, aš skaitysiu, nersiu...ir iš viso dar viena avantiūra - vyras sako, eik laikytis teisių. aš vairuot bijau paniškai katastrofiškai. bandžius esu kaimo keliuku. bet mieste, kai judėjimas, ženklai visur, neįsivaizduoju savęs už vairo...jei nueisiu, tai čia bus iššūkis, perlipimas per save.
jūs, svočiutės, vairuojat?lengva buvo?
atsiprašau už ne į temą
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 07 31, 09:58)
Ir dėl vienos pamergytės nervas ima- jai visada viskas blogai, nieko nenori, atsikalbinėja ir t.t. ir pan. bash.gif. Na, bet nors pabrolys jos auksinis  thumbup.gif , kaip nors susikalbėsim .

viskas bus gerai mirksiukas.gif as sakiau tikrai nesikankinsiu ir neimsiu i galva, jei pulkas issikalines thumbup.gif na as tikiuos kad neimsiu i galva lotuliukas.gif o siaip is 5 poru, 3poros sake - mes su jumis, viska darysim, padesim, kur tik ko reix,tai manau viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 31, 10:22)
labas
mes matuojam laiką IKI vestuvių ir PO vestuvių. Jau PO tai mes darysim: važiuosim prie jūros, aš skaitysiu, nersiu...ir iš viso dar viena avantiūra - vyras sako, eik laikytis teisių. aš vairuot bijau paniškai katastrofiškai. bandžius esu kaimo keliuku. bet mieste, kai judėjimas, ženklai visur, neįsivaizduoju savęs už vairo...jei nueisiu, tai čia bus iššūkis, perlipimas per save.
jūs, svočiutės, vairuojat?lengva buvo?
atsiprašau už ne į temą

mes suplanavom keliom dienom dar nuvaziuot prie juros ir iki vestuviu, atsigaut, pailset thumbup.gif o del vairavimo blush2.gif blush2.gif laikiau teises, ejau egzamino laikyt, 2k. neislaikiau, ir palikau viska blush2.gif blush2.gif reikia kada prisiruost ir eit viska pabaigt, bet kad bijau, kai sedi instruktorius, ir zinau, kad pas ji pedalai yra jei kas, tai dar nieko, bet kai reikia vienai vaziuot doh.gif wacko.gif manau mane tik gun_bandana.gif nuvarys pabaigt viska
Atsakyti
Mes prie jūros važiuosim pirmadienį, kelionė buvo suplanuota jau senokai, net nežinojom apie vestuves. Nežinau kaip reiks savaite be interneto ir svočių namučių išgyventi doh.gif .

O dėl vairavimo- tai vairuoju jau 13,5 m. Labai patinka ir neįsivaizduoju, kaip reiktų gyventi be mašinos blink.gif .
Atsakyti