Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 30, 21:43)
išsiųsta

thumb_yello.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif neapsakomas aciu thumbup.gif
Atsakyti
darykit darykit dirbkit dirbkit 4u.gif
mes irgi einam vyno atsikimšti ir atspausdinau scenarijaus juodrašytį, vyrą apšviesiu kas kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas esat is kaimo vietoves, tai turiu labai fainus zodzius, turto padalijimui. Mano jaunojo mama gyvena kaime, tai juoko buvo biggrin.gif . Dabar net kai atvaziojam prisimena ir juokiasi
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 30, 22:15)
O gal kas esat is kaimo vietoves, tai turiu labai fainus zodzius, turto padalijimui. Mano jaunojo mama gyvena kaime, tai juoko buvo  biggrin.gif . Dabar net kai atvaziojam prisimena ir juokiasi

"Mano" jaunųjų tėvai kaip ir iš kaimo, na ne iš didmiesčio. Būtų smagu pamatyti tuos žodžius turto padalijimui 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 30, 22:15)
O gal kas esat is kaimo vietoves, tai turiu labai fainus zodzius, turto padalijimui. Mano jaunojo mama gyvena kaime, tai juoko buvo  biggrin.gif . Dabar net kai atvaziojam prisimena ir juokiasi

Man irgi labai tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 30, 21:57)
As tai taip dariau kai buvo supazindinimas

POROMS ĮTEIKIAMOS ATPAŽINIMO ŽENKLAI
    (pamergei-kvapas, pabroliam-švilpukai)
Įteikiam jums kvapus, kad pabroliai jus surastu pagal kvapą (prašome pauostyti kaip kvepia jūsų pamergė ir atsiminti šitą kvapą) 
O jums mieli pabroliai įteikiam švilpukus, kad nepasimestumet, o pasimetus pašvilpkit ir pamerge tuoi atsiras šalia jūsų
(prašom išbandyti švilpukus, kad pamerge žinotu jūsų garsą) 

O cia islydint migoti

JAUNŲJŲ PALYDOS PIRMAI NAKČIAI
  ( naktiniai dviems, 2 rankšluosčiai, muilas, dantų pastą, 2dantų šepetukai, česnakas,siūviniėjimo paveikslas, varškė).
  PABROLIAM IR PAMERGĖM – mašinytės, kelnaitės.
Pamergėm kelnaitės su ženklu (plyta ), pabroliam – mašinytės ( Galite važioti į karę, į dešinę, aukštyn ir žėmyn, bet besivažinedami nepažeiskitė eismo taisyklių)

sakykit, o kur tų stringų su plyta ir dvigubų naktinių galima rast g.gif
Atsakyti
stringus daro pačios, naktinius siuva...

sukalėm vyną, perskaitėm scenarijų. vyras pagyrė wub.gif sakė, jei tap padarysim, bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tik vaikas neramus, vsio, varausi į lovą. labos 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as jau tik skaityt istengiu ka rasot.paciai noro nera.scenariju jau uzbaigus.daiktai sudeti,ko truksta,ryt nupirksiu.pirslys tik siandien perskaite ka jam reikes sakyt.o vakar buvau susitikus su muzikantu,jaunaisiais,ju tevais ir keletu sveciu.sakau atsvenciam vestuves jei jau tiek daug susirinkom ir nereikes nervuotis iki sestadienio biggrin.gif muzikantas patare neskubet ir sako tada viska speji mirksiukas.gif jaudulys ima dar ir del sukuosenos,makijazo...gal reikes pult praustis grizus is salono,o laiko jau nebus...gal suknele taip nesutvarkys kaip reikia...bijau ka nors uzmirst namie,nes isvaziuojam dviem dienom...bet net keista,nes kai dabar parasiau-ramiau pasidare smile.gif gal tai tyla pries audra biggrin.gif labanaktis merginos.einu pailset,nes kita nakti gal uzmigt neis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurine @ 2009 07 30, 18:27)
Bandau kelti nuotrauką, kaip atrodo mano saldainių virvė:
user posted image

Padidinus gal aiškiau matysis, bet rezultatu aš patenkinta, kiek kilnojau ir dėliojau, kol kas atlaikė  mirksiukas.gif .

nereali tavo virvė, pasakyk, kaip sujungei tuos saldainukus tarpusavyje?
Atsakyti
aciu,uz pagalba 4u.gif
krentu i lova.... ryt anksti ryte vaziuosim daryt puoksciu porelem... paskuj manikiurai pedikiurai... scenarijus,nes buvo pradinges, suraitytas kitas... tures buti gerai...kam reiks tokio keistuoliuko kreipkites wink.gif po visko pasidalinsiu
Siandien visos trys sesutes parsivezem sukneles...gerai,kad pasimatavau namie...gi petneseles patrumpintos...taj atsiardyt gavau pagal save doh.gif buciau prasikeikus jei paskutine minute taip...
Atsakyti
laba ryta, svociutes mirksiukas.gif
saltokas rytas, bet manau diena bus grzi, mirksiukas.gif na merginos, skanios rytines kavos, poilsio, paskutine diena pries pirsliavima, ir gero savaitgalio wub.gif
Atsakyti
TAI AS nail.gif as tikra kad viskas bus gerai, taigi idejai tiek darbo, pastangu. As tavim tikiu thumbup.gif
Atsakyti