laba visom
vaidoska aciu uz patarimus, paskaicius tavo patarimus, pasikoreguosiu savo scenariju ir as
Šunvyšne tavo akmenukai gal gali pasakyt tixliau, kur pirkai akmenukus? man jie l.patiko
o as siandien pasigaminau pirslio 100lt. man patinka bet kol MB tinkama veido israiska pataikiau ideti bet manau gavos
miskininkele sveikit greiciau
darule, rodyk pinigus
aš nedarysiu pinigų...jau kartą policijoj buvom iš palangod parsivežėm padirbtą šimtinę, gavom grąžą bare o grįžę vakare ėjom duonos nusipirkti, tai ir supakavo. laimingai viskas baigės. bet vyras mano ta tema nejuokauja daugiau
aš nedarysiu pinigų...jau kartą policijoj buvom iš palangod parsivežėm padirbtą šimtinę, gavom grąžą bare o grįžę vakare ėjom duonos nusipirkti, tai ir supakavo. laimingai viskas baigės. bet vyras mano ta tema nejuokauja daugiau
QUOTE(darule @ 2009 07 21, 11:20)
Šunvyšne tavo akmenukai gal gali pasakyt tixliau, kur pirkai akmenukus? man jie l.patiko
Jau norėjau rašyt kur kaip nuvažiuot, bet prisiminiau pavadinimą ir atradau internete www.grantus.lt
[quote=darule,2009 07 21, 11:20]
laba visom
vaidoska aciu uz patarimus, paskaicius tavo patarimus, pasikoreguosiu savo scenariju ir as
Ner uz ka
Va man pradziai vieni is graziausiu zodziu(radau pirsliu lobyne)
Būkite laimingi,
Į šiuos žodžius tegul įeina viskas...
Ir gyvenimo džiaugsmas, ir stipri meilė,
Ir saulėta nuotaika, ir giedras vaikiškas juokas.
Dabar jau keturiom rankom
Jūs laimę sieksit.
Bendrom svajom pavasariai žydės
Kartu dainuosit ir kartu liūdėsit
Ir tyliai lauksite trečios širdies...
laba visom
Ner uz ka
Va man pradziai vieni is graziausiu zodziu(radau pirsliu lobyne)
Būkite laimingi,
Į šiuos žodžius tegul įeina viskas...
Ir gyvenimo džiaugsmas, ir stipri meilė,
Ir saulėta nuotaika, ir giedras vaikiškas juokas.
Dabar jau keturiom rankom
Jūs laimę sieksit.
Bendrom svajom pavasariai žydės
Kartu dainuosit ir kartu liūdėsit
Ir tyliai lauksite trečios širdies...
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 07 21, 00:56)
Bet aš su tais savo akmenukais laimės receptui tai prasikeiksiu maniau.. Nusipirkau tikrai fainų floristikos pardėj.. Balti, gana dideli, įvairių formų.. Alia neįvertinau, kad su markeriu ant jų užrašius NUSITRINS lengvai Tai galvoju bus mano jaunieji juodais pirštais Bandžiau tepti blizgesiu nagų Nepatiko. Tai va ką tik baigiau su laku rašyti.. Mirkau dantų krapštuką į nagų laką ir rašau Raidės visokios, bet visumoj tai man nieko žiūrisi
Aš rašiau su plonu markeriu, kuriuo rašoma ant CD. Nenusitrina net ir labiau patrynus Praeitoje temoje rašiau
Labai gražūs akmenėliai Gaila, kad Kaune, Utenoje tokių su žiburiu nerasi...
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 07 21, 12:46)
mano pinigas
Sveikutes ,as tai jau pradedu depresuot
darule ,pinigas tai nerealus As dariau be foto va tokius
Akmenukai Šunvyšnes tai labai jau dailiai pagaminti
darule ,pinigas tai nerealus As dariau be foto va tokius
QUOTE(skgreta @ 2009 07 21, 10:36)
Tai kad nera ko pykti, aciu uz patarimus, juk labaiu patyres geriau zino, as tai pirma kart tik einu pirsliaut, o eiga bandziau deliotis pagal tai kaip buvo musu vestuvese ir kaip buvau macius kitur.
FIlmukas truks apie 5-6 minutes. As ir ji is pradziu galvojau po karstu daryti, bet tada nezinau kaip ta dokumentu atidavima daryti, nes jie susije su filmuku, nu tokia netvarka cia pas mane nezinau kaip normaliai susidelioti.
Zidini nenoriu daryti pries pat dvylika, kadangi po jo dar esu kai ka sugalvjus, ir jei darysiu pries pat dvylika, man nepavyks padaryti tos staigmeneles, nes jau paskui seks kitos atrakcijos, tai zidini galvoju kelti i pirma uzsedima, o uz tevus tosta i antra ir po jo noreciau kad sugrotu giminiu daina. Is pradziu galvojau zidini ir tevu sveikinma daryt per pirma, bet tada tas piras labai ilgas gaunasi. NU vienu zodziu cia kazkokia nesamone pas mane
FIlmukas truks apie 5-6 minutes. As ir ji is pradziu galvojau po karstu daryti, bet tada nezinau kaip ta dokumentu atidavima daryti, nes jie susije su filmuku, nu tokia netvarka cia pas mane nezinau kaip normaliai susidelioti.
Zidini nenoriu daryti pries pat dvylika, kadangi po jo dar esu kai ka sugalvjus, ir jei darysiu pries pat dvylika, man nepavyks padaryti tos staigmeneles, nes jau paskui seks kitos atrakcijos, tai zidini galvoju kelti i pirma uzsedima, o uz tevus tosta i antra ir po jo noreciau kad sugrotu giminiu daina. Is pradziu galvojau zidini ir tevu sveikinma daryt per pirma, bet tada tas piras labai ilgas gaunasi. NU vienu zodziu cia kazkokia nesamone pas mane
Zinok, mano lygiai taip pat numatyta viskas, tik as filmuka rodysiu po dokumentu atidavimo, kol karstus nesios. Na as galvoju tiesiog tas musu filmukas tai nebus toks rimtas, todel ji galima isnaudoti laika, kol lauks karstu arba kai prades valgyti.
QUOTE(liolikė @ 2009 07 21, 12:56)
Aš rašiau su plonu markeriu, kuriuo rašoma ant CD. Nenusitrina net ir labiau patrynus Praeitoje temoje rašiau
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū Aš iš pradžių irgi su tokiu markeriu rašiau.. Bet tie akmenėliai kažkokie blizgūs, slidūs, tai beveik nuo visų nusitrynė.. Kol sumąsčiau kuo čia užrašyt Bet turėtų būt kažkokie gal dar specialūs dalykai, nes turiu vazą, ant kurios užrašyta ir nesitrina niekas.. Na bet jau šį kartą bus gerai taip, su nagų laku užrašyti
Šiaip tai aš iš Utenos kilusi Tik Kaune jau 9 metai gyvenu, bet pas tėvelius grįžtu pasibūti
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 21, 13:15)
Ačiū ačiū visoms labai už gražius žodžius.. Taip ir nedingsta šypsena nuo veido, ir kiti darbeliai smagiau darosi
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 07 21, 09:06)
labai sauniai atrodo
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 07 21, 09:44)
aciukas
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 21, 10:49)
Ps. Panteryte labai grazei atrodei
labai aciu
darule-pinigas foto atitaikyta