Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 30, 15:01)
bandžiau nerti virvę su saldainiais, neišeina  schmoll.gif , bandžiau vyniot į tokį kaip maišas ir rada rišti, negražu  schmoll.gif tuoj visus suvalgysiu  biggrin.gif
o kaip daryti? kat laikytų?

aš prieš vestuves keleta variantų bandžiau su saldainių virve, bet man niekas nesigavo. Jau buvau 10 metrų tos virvės pasidariusi surišdama saldainiukus ant storo vilnonio siūlo, bet jei padedi tokią virvę tai iškart saldainiukai tarpusavyje susipina ir nebeįmanoma išpint. Tai palikau tą saldainių virvę savo merginom, jau baigia nukirpinėt tuos saldainiukus.
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 30, 14:25)
tai cia pirslys kai savo palikima skaite, tai ir dalijo: pabroliams - dantis, pamergems akis, netekejusioms ir naslems - pirslio daikta (irgi is saldziu maju), peruka - jaunajai, kad turetu is ko sepeti pasigaminti, skarele tevams (kadangi pirslys buvo apsirenges ale moteriske) ir t.t.  ax.gif
Papildyta:
as tai juos dejau i laikrasti ir kai jau visi issipirkom uzsesta stala, padekojau, kad uzleido mums stala ir padavus laikrascius (uzsedejams ir kitiems sveciams), pasakiau, kad susipazintu su tos dienos aktualijomis ir nuostatais smile.gif

Va, kad skaitant testamentą dar galima ir dalint paliekamus daiktus, tai nepagalvojau... DEKUI UŽ IDĖJĄ 4u.gif Kažkaip man pati nemieliausia vestuvių dalis yra piršlio korimas, ale jaunieji nori... Tai galvoju, gal tokiomis juokingomis smulkmenomis išeis prisijaukinti tą tradiciją...
O testamentas jūsiškis toks buvo?
Po savo mirties joms pasilinksminti linksmakotį savo palieku.
Liežuvį, per kurį man budeliai paskelbė mirtį,
kaimo pletkininkėms prašau paskirti,
kad daugiau pletkavotų ir mane geru žodeliu minavotų.

Iš pilvo būgną padarykit,
kad šonkauliais mano mušant jis skleistų didelius garsus
ir visiems bernams primintų mano kėslus apvesdint juos visus.
ir t.t.

ar dar koks kitas egzistuoja?

O šventės dalyvių taisykles galima panaudoti kaip tik fantazija leidžia, aš žadu skaityti, kol visi karštus valgys vakaro pradžioje, galima ir į laikraštį dėti ir plakatą padaryti....
Papildyta:
O aš žadu išpirkinėjant stalą vietoj saldainių aplink kaklą dovanoti dešrelių karolius biggrin.gif Pagalvojau, kad saldainiais bus aplipintas šampanas, tai karolių iš kažko kito norisi... o dešrelės jau ir sujungtos į virtinę ir kg apie 10 lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 15:38)
Va, kad skaitant testamentą dar galima ir dalint paliekamus daiktus, tai nepagalvojau... DEKUI UŽ IDĖJĄ  4u.gif Kažkaip man pati nemieliausia vestuvių dalis yra piršlio korimas, ale jaunieji nori... Tai galvoju, gal tokiomis juokingomis smulkmenomis išeis prisijaukinti tą tradiciją...
O testamentas jūsiškis toks buvo?
Po savo mirties joms pasilinksminti linksmakotį savo palieku.
Liežuvį, per kurį man budeliai paskelbė mirtį,
kaimo pletkininkėms prašau paskirti,
kad daugiau pletkavotų ir mane geru žodeliu minavotų.

Iš pilvo būgną padarykit,
kad šonkauliais mano mušant jis skleistų didelius garsus
ir visiems bernams primintų mano kėslus apvesdint juos visus.
ir t.t.

ar dar koks kitas egzistuoja?

toks, tik truputi pasikoregavau pagal save, man jis nepatiko, bet kitokio neradau, o pamacius tu visokiu saldainiu, pagalvojau, kad tiks ir sis smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz atsakymus apie tuos nuostatus.
Man rodos, kad arba kaip plakata ant duru padarysiu, arba, jei nepatingesiu, padarysiu sveciams korteles-priminimus - na, bus kaip tokia smulkmenele prisiminimui is vestuviu. Zodz, pagalvosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 30, 14:28)
labai aciu  4u.gif  o gal dar kitokias kuri turit ????

Papildyta:
[quote=Romeniukas,2009 07 30, 11:00]
labuka

dar prasysiu pagalbos,,,,
labai noriu tu juokingu baliaus taisykliu....turejau net du variantus issisaugojus,,,,bet isgaravo doh.gif

gal sitas

Pirma diena

10:00 Jaunikis su piršliu ir pabroliais atvyksta į Jaunosios namus (prieš tai visi išgeria ,,ant drąsos“)
10:15 Atrepetuotos piršlių ir tėvų kalbos , jaunųjų nedrąsus linkčiojimas galva(liežuviai dar nesipina – išgerta per mažai)
11:00 Visi išgeria
13:00 Kelionė į bažnyčią ( Jaunieji išgeria ant drąsos , pabroliai ir pamergės už kompaniją)
13:15 Kunigo pamokslas (visi nuobodžiauja , mamos verkia,)
13:30 Visi išgeria už Jaunuosius (čia pat prie bažnyčios)
14:00 Pakeliui į fofosesija visi išgeria
14:20 Pabroliai ir pamergės graibosi ir geria , Jaunieji pozuoja fotografijoms populiariose Telšių vietose
15:20 Visi išgeria , važiuoja į laukymę išgerti dar (paįvairinimui)
16:45 išgėrę ir padūkę laukymėje (jaunieji vėl fotografuojasi) , visi spjauna į tradicijas , nieko neneša per tiltą ir važiuoja į išnuomotą trioba.
17:00 Sustoja aikštelėje išgerti
17:20 Jaunuosius pasitinka šeimos nariai su muzikantais. (išgeria .Užkanda duona)
17:30 Visi renkasi prie stalo. Dar nieks negeria , bet jau nervingai žiūri i butelius
17:40 Piršliai skelia kalbą (nuo išgerto alkoholio maišosi Jaunųjų pavardės , o dalis giminių užmiega)
19:00 Visi valgo , dažnai išgeriama į Jaunųjų sveikatą , muzikantai bando atidirbti pinigus už maistą
22:00 Prasideda žaidimai Jauniesiems. Juokinga tik piršliams kurie tuos žaidimus sugalvo (daug išgeriama)
23:45 Jauniesiems dainuojama ,,Ilgiausių metų‘‘, išgeriama , jie palydimi į lovą. Pamirštama pakarti piršlį.
00:30 Visi geria be Jaunųjų , bet į jų sveikatą.
03:45 Paskutiniai gėrikai eina miegoti.

• Pagal norus ir galimybes pabroliai gali susimušti su muzikantais
Antra diena

10:00 Pirmieji išlenda Jaunieji , kadangi visi dar miega - išgeria
11:00 Išlenda susivėlęs piršlys.Staiga dinksta nuotaka.
11:15 Nuotaka išperkama iš grobikų buteliu degtinės ir saldainiais МИШКА В СЕВЕРЕ užkandai.
12:00 Visi sėdi prie stalo ir valgo. Piršlys skelia bajerius , kas minutę nutildamas nes nepamena teksto.
13:00 Visi nevairuojantys geria ir rūko, Jaunieji vaikštinėja ir neturi ką veikti
14:00 Imama ruoštis važiuoti namo renkami daiktai , nugvelbiamas vienas kitas sidabrinis įrankis
14:30 Visi sėda į mašinas , bet prisimena kad nepakorė piršlio
14:35 Piršlys kariamas čia pat prie vartų
14:45 Jaunoji gelbsti piršlį , visi laimingi išgeria , tradicija nesulaužyta

Papildyta:
Jei tas ko ieskojai idesiu ir pabaiga , nes viskas netilpo
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 30, 10:14)
Labukas,
Tikiuosi nuotaka neturi laiko ir galimybės (ir dar anksčiau prižadėjo nelįsti į šią temą  thumbup.gif ) prie kompo prisėsti ir taupant laiką  4u.gif , tai keliu nuorodą į mano darbelius nebe slapta  4u.gif   4u.gif

http://public.fotki....74/pirliavimas/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazus darbeliai... o kad man viskas taip gautusi ax.gif
Mandra Sandra, labi grazus krepselis, is kur semes ideju g.gif blush2.gif

Dar noriu jusu paprasyti kad kas prikabintu netikra santokos liudijima 4u.gif pirmai kai visi apie jos kalbejo, galvoju aj apseis...sian mokinausi zodzius ir galvoju..na blin gal reiktu ji nors turet, a maz pravers blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 30 liepos 2009 - 15:40
QUOTE(liolikė @ 2009 07 30, 10:14)
Labukas,
Tikiuosi nuotaka neturi laiko ir galimybės (ir dar anksčiau prižadėjo nelįsti į šią temą  thumbup.gif ) prie kompo prisėsti ir taupant laiką  4u.gif , tai keliu nuorodą į mano darbelius nebe slapta  4u.gif  4u.gif

http://public.fotki....74/pirliavimas/

Puikus rankdarbiai ..Bet jau tas pozuotojas .....ka jau ka thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

Sveikos merginos.

Pas mane i jau ledai pajudejo.
,, jAVAPJUTE " - abu su vyru varo iki isnaktu . Sia savaite viska pasidarau , o jau kita - paskutine - skirsiu savo groziui

Kam truksta geru zodziu - zvilkterkit i jolita.lt
Atsakyti
pati galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 14:28)
Irgi neprastas variantas  thumbup.gif  Pas mane tik viena problemėlė: porų bus 12  doh.gif Tai galvoju, kaip čia rast optimaliausią kainos ir idėjos variantą. Jei būtų 3-4 poros, tai galėtum ir brangesnių dovanėlių pasižiūrėt, o kai čia tiek, tai reiks žiūrėt, kaip pigiau išsisukti...

Gaudyklės drugeliams kainavo po beveik 2 litus. O lūpų blizgius radau po 1,5 lito. Tai manau, kad prasisukau nebrangiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 07 30, 16:47)
Bet jau tas pozuotojas .....ka jau ka   thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Jau tas pozuotojas visur į kadrus lenda doh.gif Matyt mano, kad labai fotogeniškas lotuliukas.gif be jo niekas negali vykti smile.gif

Gamtoje dar darysiu tokį žaidimą, gal jau ir žinot, bet nepakenks smile.gif Pamergės tarp kojų laikys tualetinio popieriaus ritinėlius, o pabroliai pompas (kur kriauklėms pompuoti, mano albume nuotraukų, jei žiūrėjot, matėt nufotografuota). Bus duotas atstumas ir reikės pabroliams nubėgti iki pamergių su pompomis tarp kojų ir įkišti pompų kotą į tualetinio popieriaus ritinėlio vidų lotuliukas.gif Laimi tas, kuris pirmas tai padaro

Taip pat duosiu po indelį vaikiškos tyrelės, pamegės turės užrišti pabroliams seilinukus ir mažyčiais šaukšteliais supenėti jas. Laimėtojams prizas - ledinukas

Ir labai labai ačiū už palaikymą merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 30 liepos 2009 - 16:38
mergaites, niekaip nerandu netikro liudijimo blush2.gif

Atsakyti
laba mergaites 4u.gif
buvau bazej, nusikaliau tik ir viskas, batu neradau blink.gif
tai dabar istiesiau kojas, pasidariau kavos ir skaitau ka jus priraset siandien per dienuke mirksiukas.gif
liolike tavo darbeliai - thumbup.gif va jau norejau klaust, kam tos pompos, buvau dar negirdejus tokio zaidimo thumbup.gif

bazej uzmaciau tokiu nemazu soskiu pirkti, vos ne delno didumo, tuo momentu pamaniau, kad man ju nereikes, bet dabar gryzus namo mastau, kad galejau kelias nusipirkti, ir ikyriems sveciams iteikti, nes tokiu, kurie replikuos vis ka nors bus cieli du tai tikrai doh.gif tai manau jiem tos soskes l.tiktu thumbup.gif lotuliukas.gif

o toki muzgaudi, kaip liolikė pulkui duos, mes iteixim paparaciui - filmuotojui, nes musu jaunuosius filmuos ju draugas, o jis is tokiu, kuris visur lenda, viska filmuoja, kad tik visi i kadra papultu lotuliukas.gif tai mes jam ji ir iteixim - kad lengviau butu sugaudyt i kadra visus thumbup.gif

siandien manau jau prisesiu ir pradesiu daryt savo medalius, kai kelis padarysiu, ikelsiu foto jusu teismui ax.gif

Mandra Sandra tavo popieriukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 30 liepos 2009 - 16:48
QUOTE(darule @ 2009 07 30, 17:46)

bazej uzmaciau tokiu nemazu soskiu pirkti, vos ne delno didumo, tuo momentu pamaniau, kad man ju nereikes, bet dabar gryzus namo mastau, kad galejau kelias nusipirkti, ir ikyriems sveciams iteikti, nes tokiu, kurie replikuos vis ka nors bus cieli du tai tikrai doh.gif tai manau jiem tos soskes l.tiktu thumbup.gif  lotuliukas.gif

jo, tiktu mirksiukas.gif as tokia soske naudoja, kai daviau tevams traukti, kuo jie pagelbes jauniesiems, tai tie, kurie istrauke soske - pades auginti vaikus ax.gif
Atsakyti